Diskusie - 4750. stránka fóra
1
Chodili ste niekto na English Week Europe?
Chodili ste niekto na English Week Europe? Otvor fórum »
2. 12. 2011 22:54
28
Pes
Ako ste si kupovali svojho psa? Myslím, keď ste sa rozhodli, že chcete nejakého mať. Kde ste začali hľadať? V inzerátoch alebo na nete? Podľa čoho ste sa rozhodovali, záležalo vám na plemene alebo výzoru? Ako... Otvor fórum »
2. 12. 2011 22:50
21
Ako mám chápať že ktorá strana hovorí B-E-A-D okrem ladičky?
jak mam chapat ze moja struna na basgitare hovori B E a atd , je nieco ine okrem ladicky , sak ta struna moze byt aj D E A nie B sorry ale ja som total zacatecnik... Otvor fórum »
2. 12. 2011 21:30
24
Poznáte nejakú knihu na zamyslenie?
Cavte, prosím vás, vedeli by ste mi poradiť nejakú knihu s náboženskou tematikou? Takú na zamyslenie, niečo ako chatrč. Čo ste čítali vy a možno vás nejak ovplyvnila. Ďakujem :) Otvor fórum »
2. 12. 2011 21:18
21
Pomoc: Kto máte skúsenosti s maskami na Mikuláša
Chcela som sa opýtať, ak tu niekto z vás robil v škole na Mikuláša čerta, ako ste si pripravovali to čierne 'mazadlo' alebo ako to nazvať, čím ste potom natierali seba a decká :D :)) ďakujem za... Otvor fórum »
2. 12. 2011 19:49
38
Problem s iPodom
Nejde mi zapnuť moj ipod nano. Neviem kde je problém. Ked som ho dal do nabijačky nič sa nedialo. Prosím ak by niekto vedel čo s tym je tak napište Otvor fórum »
2. 12. 2011 18:06
21
Najkrajšie ľúbostné básne
Čauky, čauky. Kto čítate poéziu alebo ste niečo zaujímavé čítali.. potrebujem tipy na nejakú fakt dobrú báseň, buď o láske, alebo o milovaní, o živote... proste s nejakou dobrou myšlienkou... báseň,... Otvor fórum »
2. 12. 2011 17:46
4
Poznáte ioffer.net ?
Ahojte všetci :-) Prosím Vás potrebujem pomoc , strašnne sa mi páčia veci zo stránky i offer. com , ale škoda že je to až z druhého konca sveta ale to nevadí :D Neviete... Otvor fórum »
2. 12. 2011 17:21
40
Prosím poradte mi ale len slušné rady
Ahojte, študujem Gymnázium a som v 3. ročníku som veľmi nerozhodný typ :-/ Kedže sa blíži koniec tretieho ročníka a o chvíľu je tu maturita tak by som potrebovala vedieť čo dalej... ? ... Otvor fórum »
2. 12. 2011 16:56
9
Kto chodi na gymnazium Milana Rastislava Stefanika do Samorina?
ludia, ktori tam chodite , napiste mi nejake infosky, hlavne ci je tam dobre, kolko sa denne ucite atd. Otvor fórum »
2. 12. 2011 16:46
41
Čo s vlasmi? Ženy poraďte,,.
Bola by som rada, ak by mi nejaká birdzáčka vedela poradiť. Už fakt neviem, čo robiť s mojimi vlasmi. 1. Umyjem si ich, už na druhý deň sú mastné. ... Otvor fórum »
2. 12. 2011 16:19
9
Kde by som to mohla zohnať ?
Ahojte birdzáci, už dlhší čas zháňam toto triko, neviete mi poradiť, kde by som ho mohla kúpiť ? http://weheartit. com/entry/18162546 Vopred vám ďakujem za pomoc :) Otvor fórum »
2. 12. 2011 15:44
41
Anketa pre dievčatá : Do ktorej výškovej kategórie patríš ?
2. 12. 2011 15:43
6
Čo na Vianoce?
Ako každý rok tak aj tento sa nám pomaly blížia Vianoce a ja opäť prežívam kreatívnu krízu takže fakt netuším čo mám kúpiť frajerovi. :/. Mohol by mi niekto poradiť? Otvor fórum »
2. 12. 2011 15:27
13
Nejde FB chat ,,.
Ahoj ludia, z nejakého nevysvetliteľného dôvodu mi nejde chat na FB. Zobrazí sa mi, že má technické problémy a že nikto nie je "online", pritom viem, že určite niekto je. Nestalo sa vám to... Otvor fórum »
2. 12. 2011 15:18
12
Prihlásenie na youtube
Ide vám prihlásiť na youtube ? Keď pozerám video tak mi ukazuje že som prihlásený ale nejde mi nič komentovať. Na hlavnej stránke mi neukazuje že som prihlásený. Skúšal som odhlásiť a znova sa prihlásiť žiaden efekt. ... Otvor fórum »
2. 12. 2011 14:38- 1 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 2 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 3 Aký máte dnes outfit ?
- 1 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 2 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 3 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Zeny, co vsetko si holite teraz v zime a ako casto? Alebo nechavate porast?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 5 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 6 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 7 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 8 Galéria v telefóne
- 9 Akej farby máte dnes ponožky?
- 10 Ako Kerrov advokát musím napísať