Diskusie - 4842. stránka fóra
2
Animovany film??
ahojte, hladam animovany stary film, volal sa "pasca na kočky" a išlo o nejakeho myšiaka čo sa stratil v meste a išlo o konflikt medzi mačkami a myšiami ... nemôžem to vôbec nikde nájsť,... Otvor fórum »
31. 10. 2011 15:59
5
Mám simsona a nesedí mi číslo v techničáku s číslom na ráme a na tom štítku
Nazdar. Mám taký problém. Mám simsona a nesedí mi číslo v techničáku s číslom na ráme a na tom štítku. V techničáku mám začiatočné číslo 5 a na ráme mám zač. číslo 6. Iba... Otvor fórum »
31. 10. 2011 15:50
4
Záverečná maturitná práca
Ahojte, prosím Vás keďže som v maturitnom ročníku, máme na praktickú maturitu vypracovať záverečnú prácu. Som z toho úplný dement. Vôbec neviem ako mám začať..nechápem to som z toho zúfalá ... Nevypracovával znáhodou niekto takúto záverečnú... Otvor fórum »
31. 10. 2011 15:19
15
Injekcie B12
chodil niekto z vás na injekcie B12 ? Pomohlo vám to pribrať ? Alebo poznáte nejaké lepšie spôsoby ako pribrať ? (potrebujem pribrať tuk, nie svaly) Budem vďačný za každú radu ; ) Otvor fórum »
31. 10. 2011 15:03
20
Eagle 5. 11. 0
Viete s tým niekto robiť ? Potreboval by som pomôcť nájsť integrované obvody, vypínače, tlačidlo a žiarovku... A ešte to na plošák pohádzať O:-) Nie že by som s tým nič nevedel, ale nejak sa mi... Otvor fórum »
31. 10. 2011 14:53
5
Prečo vás ľudia nemajú radi?
V čom ste lepší alebo iní ako oni, že je to tak? Otvor fórum »
31. 10. 2011 14:23
61
Prečo vás ľudia nemajú radi?
V čom ste lepší alebo iní ako oni, že je to tak? Otvor fórum »
31. 10. 2011 14:16
5
Hľadám film
Čaute hľadám jeden film pamätám si z neho to že bol z anglického prostredia a vystupovalo tam jedno dievča ktoré žilo s otcom v Indii ale on potom išiel na vojnu a ju nechal v nejakej škole či čo to... Otvor fórum »
31. 10. 2011 14:08Názov animovaného filmu ?
Čaute! Už veľmi dávno som videla v telke jednu animovanú rozprávku, ale neviem si spomenúť na názov. Bola to vianočná rozprávka o malom myšiakovi, ktorý prišiel do nejakej dedinky pred vianocami a v kostole stretol ďalšieho myšiaka.... Otvor fórum »
31. 10. 2011 14:04
14
Typické ženské/mužské výhovorky
Aké sú podľa vás typické mužské/ženské výhovorky? :) Zvyknete sa aj vy na niečo vyhovárať? Otvor fórum »
31. 10. 2011 13:43
16
Ideálny štát
Helou :-) Ako by mal podla vas vyzerat idealny stat? Napr. ake ma znaky, statne zriadenie, politicka situacia a tak. :-) Otvor fórum »
31. 10. 2011 13:28
5
Sony Vegas Pro 9. 0
Caute. Oboznamim vas s mojim problemom. Do strihu a finalneho spracovania videi sa velmi nevyznam, a vegas velmi nepouzivam takze si stym neviem nejako rady. No ide oto ze robil som raz jedno video vo vegase,... Otvor fórum »
31. 10. 2011 13:15
3
Niekto, kto studuje hudobny manazment na JAMU v Brne?
Hladam niekoho, kto studuje hudobny manazment a vedel by mi podat nejake blizsie informacie o studiu alebo prijimackach ; ) Otvor fórum »
31. 10. 2011 13:12
16
Detská onkológia
Boli ste tam? Išli by ste tam? Poprípade čo si myslíte, ako by sme im mohli pomôcť, potešiť... ? Chceli by sme urobiť menší dobrý skutok pre tie deťúrence a hľadáme nápady! A každá fajn, múdra, ... Otvor fórum »
31. 10. 2011 12:06- 1 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 2 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 3 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 4 pumpa
- 5 Kedy ste mali naposledy sex?
- 6 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 1 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 2 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 3 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 4 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 5 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 6 pumpa
- 7 Kedy ste mali naposledy sex?
- 8 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?