chodil niekto z vás na injekcie B12 ? Pomohlo vám to pribrať ? Alebo poznáte nejaké lepšie spôsoby ako pribrať ? (potrebujem pribrať tuk, nie svaly) Budem vďačný za každú radu
nie, nepomohli vobec. Pomoze pravidelna strava vo vacsich davkach a trocha fyzickej zataze, aby si to dokazal zozrat. Ak nepomoze, pockaj si na 20. rok svojho zivota, potom budes riesit, ako to zhodit...
@mr854 kámo b12 priamo nesposobuje rast svalov ani tuku ani nicoho z vahou ale chuti ty z neho jest a ma to priamy vplyv na proteinovu syntezu no ne taku ako hormonalne stimulanty alebo priamo hormony (steroidy)...a tuk???ŽER,ŽER ,ŽER ,ŽER ,ŽER ŽER ...nic vac ty k tomu nepovem...kup si gainer a 4 krat denne s jedlom...a sec na riti zadny vydaj energie= zarucene priberes...
blbosti...ako ti tu napisali tak staci trosku fyzickej zataze...kludne cvic doma s vlastnou vahou pokial mas teda ten vek co mas napisany...viacej ti neodporucam pretoze si vo vyvine...drepy, kliky,brusaky...pravidelne makaj...a upravi sa ti aj chut do jedla a budes schopny zjest vacsie mnozstva...a taktiez je velmi dolezita aj pravidelnost tej stravy...nie sa na obed napchat na prasknutie a do vecera do 9 potom nic nezjest...radsej trosku menej ale pravidelne...tak aby si nikdy nepocitoval hlad...a dalsia moznost je ta ze sa ti metabolizmus upravi vekom...
tiez poznam tabletky B12 ti trochu pomahaju ja ich tiez berem ale iba kratko .... tie iniekcie pichali mojej babke a teda aj pravidelne jej pichaju ale neviem z akeho dôvodu ale veľmi jej chuti jest takze to asi zabera
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
mne pichali b12ky lebo sa mi inervovala ruka, neviem o tom,z e by pomahali priberat ani ale :S
doporucujem ale najskôr tabletky
pribrať sa snažím nejaké tie roky a stále nič , čiže sa už o to ani nesnažím.