Diskusie - 4844. stránka fóra
20
Film lóve
Co si o nom myslite a kde by sa dal pozret online. Ps: ma niekto skusenosti s mikrofonim shure sm58 ? Dik Otvor fórum »
30. 10. 2011 21:44
31
Spravte si test osobnosti !
Kto chce, spravte si test osobnosti a napíšte sem výsledok. :) http://www. mypersonality. info/personality-types/ - anglický, presnejší a lepší /vyžaduje registráciu/ alebo http://testosobnosti. zarohem. cz/test. asp -... Otvor fórum »
30. 10. 2011 21:41
43
Čo ste počúvali keď ste boli malí ?
Akú hudbu ..a aké rozprávky ste pozerali ? Ja som pozerala No počkaj zajac a počúvala Peter Nagy a deti , Martin Madej a Miška Paštekova :D neskôr Nataliu Oreiro :D Otvor fórum »
30. 10. 2011 21:32
6
Tablet
Vedel by mi niekto poradiť? Amazon Kindle fire vs Samsung Galaxy tab 10. 1 vs Apple iPad 2. Hlavne na čítanie, web v menšej miere video. O hry záujem nemám. Otvor fórum »
30. 10. 2011 21:24
34
Najvtipnejší blog na birdzi
aký najvtipnejší blog na birdzi ste čítali? Otvor fórum »
30. 10. 2011 20:27
20
Finančný poradcovia
Počuli ste už o tom? Sú to firmy, ktoré vám pomôžu využiť granty od štátu, a bla bla bla, jednoducho vám chcú neuveriteľne pomôcť. Nemám ani potuchy, ako na tom zarobia oni. Sú to... Otvor fórum »
30. 10. 2011 20:16
67
Ja a chalan,,
Potrebovala by som poradit.. ide totiz o isteho spoluziaka co sa nedavno rozisiel so svojou priatelkou.. odvtedy si piseme, stuchame sa a vsetko mi lajkuje..mam sa onho snazit alebo mam kaslat nanho? Nebude to prilis skoro? Otvor fórum »
30. 10. 2011 19:59
4
Pomoc Kanada
Dobry den , sme rodina zo Slovenska máme syna po nehode , bohužial ostal úplne ochrnutý na všetky štyri končatiny a je dokonca aj na umelej plúcnej ventilácii teda na dýchacom prístroji , kedže nám naša krajina neponúka žiadnu liečbu... Otvor fórum »
30. 10. 2011 19:53
47
Otazka na na neznejsie pohlavie: Isli by ste na umele prerusenie tehotenstva?
Otazka na na neznejsie pohlavie: Isli by ste na umele prerusenie tehotenstva? Otvor fórum »
30. 10. 2011 19:45
34
"Pobláznenie sa" do,,.
Dokážeš nejakú celebritu( známu osobnosť, speváka, herca... ) tak obdivovať, že s ním prežívaš jeho život ?(plačeš keď sa s niekým rozíde, keď sa mu nedarí... si šťastný keď je on šťastný... ) resp. dokážeš sa... Otvor fórum »
30. 10. 2011 19:41
28
Návšteva Birdz-u
Koľkýkrát ste už celkovo prihlásení? Koľko prihlásení vám vychádza v priemere na deň? Otvor fórum »
30. 10. 2011 19:41
22
Billy Talent
co si o nich myslite ?? a paci sa vam Ben Kowalewicz??? Otvor fórum »
30. 10. 2011 19:35
20
Maska na Halloween?
Takže :D Dve otázky..akú najzaujímavejšiu masku na Halloween ste kedy videli? A neviete poradiť, aká netradičná maska by sa dala rýchlo doma vymyslieť? Lebo zajtra je istá akcia a ľudia s maskou tam majú zľavu, takže... Otvor fórum »
30. 10. 2011 19:22
15
Páči sa ty blog Dominiky Myslivcovej? (www.dominikamyslivcova. blog.sk)
áno je krásny##celkom ##ani veľmi nie##nepáči sa mi##páčia sa mi síce barbíny ale jej blog nie##páči sa mi jej blog ale nepáči jej štýl Otvor fórum »
30. 10. 2011 19:17
5
EUBA - MRIT
Zdravim, studuje niekto EUBA MRIT? Pretoze ma celkom zaujal tento program, no nie som si celkom isty, co tam mam cakat ohladom predmetov. Nejaky rozvrh alebo nieco, kde by som videl, co presne tento... Otvor fórum »
30. 10. 2011 18:58- 1 pumpa
- 2 Kedy ste mali naposledy sex?
- 3 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 4 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 1 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 2 pumpa
- 3 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 4 Kedy ste mali naposledy sex?
- 5 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 6 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 1 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 2 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 3 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 4 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 5 pumpa
- 6 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 7 Kedy ste mali naposledy sex?
- 8 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 9 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- Druhá (nepotetovaná)
- ... (ani ani)
Hlasuj »