Počuli ste už o tom? Sú to firmy, ktoré vám pomôžu využiť granty od štátu, a bla bla bla, jednoducho vám chcú neuveriteľne pomôcť. Nemám ani potuchy, ako na tom zarobia oni. Sú to tí ľudia, čo vám volajú, a ponúkajú ich služby tvrdiac, že nepracujú pre ži
fungujú tuším cez spoločnosť OVB, nepracujú pre ňu ale pre človeka, ktorý si založil svoju živnosť a sú pod ním...
ono, v každej banke sú manažéri, ktorí si vytvárajú výhodné účty, úvery a leasingy, musia ich nejako pomenovať a dať do nejakého zoznamu v NRSR... ale tieto účty nedajú do ponuky bežným ľuďom... títo finanční agenti majú prístup k informáciám v NRSR a vedia zistiť ako sa tie špeciálne účty volajú a vedia banku požiadať o ich sprostredkovanie... keby im tie banky tieto účty nesprostredkovali vedia to riešiť cez ombudsmana a banka má na krku problém... okrem toho, tieto účty nepýtajú od pani za okienkom ale od manažmentu, takže zamestnanci nemajú žiadne provízie ale tie idú priamo finančnému agentovi...
aspoň tak mi to bolo vysvetlené na ich školení
nejde len o účty ale o všetky zložky finančného trku, čiže aj poistenia, hypotéky a pod, len sa mi to nechcelo vypisovať v každej vete
Poznám 2 - kamoška a sesternica. Je to s nimi hrozné, stále len o tom melú, vyhýbam sa im. Podľa mňa je to ten typ "práce" na ktorej zarábaš len keď si niekde tam hore...
@acvd43xa7w neviem presne celkom o čom hovoríš ale pod pracovným postom finančný poradca sa obvykle myslí obchodný zástupca neakej banky alebo nebankovky a budeš ponukať ich produkty čiže poskytovať uvery. Nie je to určite @xdravecx práca s bohatými ludmi a nikomu nič neradíš, nato sú finančný analytici a to je úplne niečo iné.
Finančný poradca môže byť ešte pracovník spoločnosti ktorá sa zaoberá oddlžovaním, konsolidáciami a reštruktulizáciami dlhov čiže opozícia uverovym podvodom.
Najlepšie ísť na pohovor tam si zistiť o čom to je, ked sa ti budu moc vtierať a pýtať sa ťa kolko chceš zarabať a ták ,tak ti môže byť jasne že v tom lietaju neake muchy, je vela pyramidovych firiem ktoré z teba môžu spraviť bieleho koňa.
spoločnosť OVB je silná vec.. akurát robím pre takú tetku ankety a ešte NBS robí projekt zlatá sliepka či ako sa to volá a je to o benefitoch na ktoré má bežný smrteľník nárok. tie peniaze sú z europského fondu amen..
kamarát, ktorý bol vždy najlenivejší na svete a ledva zmaturoval, začal robiť v OVB a po jednom školení zrejme nabral pocit, že svojimi novonadobudnutými vedomosťami z finančníctva a ekonomiky by dokázal zvrátiť hospodársku krízu na 30 rokov dopredu.
Tak už len kvôli tomu, že vidím, akí ľudia tam robia, by som sa tomu vyhýbal na 100 honov.
Že je sranda ako si tí najväčší hlupáci nechajú vymasírovať mozog tým akí sú borci a akí budú bohatý keď... samozrejme ako správny kamoši sa zo svojou ďalekosiahlou múdrosťou musia podeliť a každému pri pive podstrčiť ako nechutne bez práce zbohatnúť. Myšlienka je zaujímavá ale je to tak ako píše @tikalok . Je potrebné podotknúť že sú aj normálny a seriózny poradcovia to ale nieje prípad týchto rýchlokvasených odborníkov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ludom, ktori su odkazani telefonicky obtazovat by som neveril ani za mak.
ono, v každej banke sú manažéri, ktorí si vytvárajú výhodné účty, úvery a leasingy, musia ich nejako pomenovať a dať do nejakého zoznamu v NRSR... ale tieto účty nedajú do ponuky bežným ľuďom... títo finanční agenti majú prístup k informáciám v NRSR a vedia zistiť ako sa tie špeciálne účty volajú a vedia banku požiadať o ich sprostredkovanie... keby im tie banky tieto účty nesprostredkovali vedia to riešiť cez ombudsmana a banka má na krku problém... okrem toho, tieto účty nepýtajú od pani za okienkom ale od manažmentu, takže zamestnanci nemajú žiadne provízie ale tie idú priamo finančnému agentovi...
aspoň tak mi to bolo vysvetlené na ich školení
nejde len o účty ale o všetky zložky finančného trku, čiže aj poistenia, hypotéky a pod, len sa mi to nechcelo vypisovať v každej vete
Finančný poradca môže byť ešte pracovník spoločnosti ktorá sa zaoberá oddlžovaním, konsolidáciami a reštruktulizáciami dlhov čiže opozícia uverovym podvodom.
Najlepšie ísť na pohovor tam si zistiť o čom to je, ked sa ti budu moc vtierať a pýtať sa ťa kolko chceš zarabať a ták ,tak ti môže byť jasne že v tom lietaju neake muchy, je vela pyramidovych firiem ktoré z teba môžu spraviť bieleho koňa.
@nicmanenapada zrejme ich poznam
že NRSR a ešte koľko krát tam malo byť NBS
Aj tak tomu neverim .... ze to bude nieco normalne.
Tak už len kvôli tomu, že vidím, akí ľudia tam robia, by som sa tomu vyhýbal na 100 honov.