Diskusie - 4910. stránka fóra
4
Slovensky klon 4chanu
Ten admin mi zase zmazal prispevok argghhh. Pisala som, ze vznikol slovensky klon strasnky 4chan. 4chan je celosvetove anonymne obrazkove forum a povazuje sa skor za suteren internetu. Vznikaju... Otvor fórum »
8. 10. 2011 08:15
17
Kávovary - help
ja nie som moc kávičková, takže potrebujem vašu pomoc. zháňam nejaký dobrý kávovar, logicky nie pre seba, ale pre druhého človeka ako darček, ktorý sa plní kapsulami a dá sa na ňom spraviť aj čaj... Otvor fórum »
8. 10. 2011 06:50
1
Medina
Čaute decka :) Neviete niekto koľko ľudí z tých čo prijímajú na medinu UK na všeobecne lekárstvo a na zubarinu aj reálne doštuduje? ... nečakám nejaké presné info, len či to je tak že ten koho... Otvor fórum »
8. 10. 2011 03:34
8
Hľadám knihu Maturita z biologie. Kto pomôže ?
Kto pomôže ? :) Potrebovala by som knihu Maturita z biológie. Ak niekto takú vlastní prosím ozvite sa ; ) .. Vďaka Otvor fórum »
8. 10. 2011 00:25
57
Mám vôbec dôvod žiť ?
Mám 13 rokov. Moj život je uplne na hovno. niekedy už mám vážne pocit, že ho skoncujem:/ . Moj otec je uplny idiot. Ke´D príde domov z práce vždy po mne zjape že sa mám ísť učiť (hoci sa... Otvor fórum »
8. 10. 2011 00:21
31
Hľadám knihu
Hľadám knihu, ktorá je o koncentráku a napísal ju nejaký chlap, ktorý ho prežil. Po tom, ako ju napísal, sa zasamovraždil. Nepamätám si ani meno knihy, ani autora, google mi poradil jedine... Otvor fórum »
7. 10. 2011 23:16
35
Čim prekvapiť priateľa?
Myslim v posteli, aby to nebolo stale o tom istom? Aby bol zo mna hotovy? ... ako nie že by už nebol, ale aby bol ešte viac .. dufam že chapete :) Otvor fórum »
7. 10. 2011 22:37
35
Je vodičák v BA extrémne ťažký?
Kto má možnosť to porovnať s iným mestom... Neviem sa rozhodnúť, či ho mám robiť v BA na/po výške a predtým sa sústrediť radšej na prijímačky na VŠ alebo ho mám robiť ihneď po strednej vo svojom rodnom... Otvor fórum »
7. 10. 2011 22:06
4
MTF STU
APLIKOVANÁ INFORMATIKA A AUTOMATIZÁCIA V PRIEMYSLE cavte.. Chodi niekto na tento studijny program? co nan hovorite? Aky je pomer programovania, fyziky a matiky? Da sa to zvladnut? Dik za komentare) Otvor fórum »
7. 10. 2011 21:59
21
Aký žáner filmu uprednostňujete ?
Komédia##Thriller##Dráma##Horor##Romantické filmy##Akčné##Dobrodružné##Animované##Vojnové##Iné :) Otvor fórum »
7. 10. 2011 21:58
58
Najsexy cast chalanskeho tela z menovanych
7. 10. 2011 21:43
6
Kto má rád PARAMORE?!
viete potrebujem fansov na fb stránke : http://www. facebook. com/pages/Paramore-SK-fans/176808069065238 :) prosím Vás veľmi pekne :) Otvor fórum »
7. 10. 2011 21:12
28
Jednej spolužiačke zavolá zvláštne číslo, ona zdvihne a ten neznámy po 3 sekundách ticha položí,,
jednej spolužiačke zavolá zvláštne číslo, ona zdvihne a ten neznámy po 3 sekundách ticha položí. jedna ochotná dievčina zavolá naspäť, že kto to tak môže byť, asi nejaký tajný obdivovateľ. a dozvieme sa, že... Otvor fórum »
7. 10. 2011 21:04
4
Poďme sa hrať na S. T. A. L. K. E. R. O. V !!!
Veď na slovensku máme vlastne zónu ! Teda slovensko je zóna ! Máme tu muťákov(cigáňov), banditov(politikov), anarchistov tu je tiež kopa a náboženským pomätencov tiež čiže už len zbrane a čistiť to :) Či ? Otvor fórum »
7. 10. 2011 20:58
1
Lene Lovich
Poznáte túto kontroverznú interpretku? Čo na ňu hovoríte? Páči sa vám jej tvorba? (trochu sa mi zažiadalo vrátiť sa do skvelých 80´ rokov :P) Otvor fórum »
7. 10. 2011 20:55- 1 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 2 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 3 Akej farby máte dnes socks
- 4 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 5 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Cítite sa na svoj vek?
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 5 Boomeri
- 6 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 7 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?