Hľadám knihu, ktorá je o koncentráku a napísal ju nejaký chlap, ktorý ho prežil. Po tom, ako ju napísal, sa zasamovraždil. Nepamätám si ani meno knihy, ani autora, google mi poradil jedine Frankla, ale ten sa nezabil...
@najivna a isto máš tie fakty správne poskladané? podľa mňa by gúgl isto našiel...
@louis nebudem sa tu s tebou dohadovať, ale to, že ty s niekým nesúhlasíš neznamená, že niekomu s odlišným myslením nemôže byť sympatický. mne je a bodka, a ty ma nezaujímaš
@luc.ka aby sa to neplietlo!!! stretli sa ponik a macicka ale ta macicka byvala kedysi aj potkan a ponik si ako suvenir doniesol opicu...teda pardon orangutana riadneho a ponik hladkal psikov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@2 nie toto bola specialne jedna kde sa ten autor zabil potom...nechce sa mi cakat do pondelka aby som sa spytala v ustave
aspoň túto som ja čítal. je to ono? zasa pre zmenu spišiak mne nič nehovorí, fuck, mrte medzery
@louis nebudem sa tu s tebou dohadovať, ale to, že ty s niekým nesúhlasíš neznamená, že niekomu s odlišným myslením nemôže byť sympatický. mne je a bodka, a ty ma nezaujímaš
@ulrik nic to dobru noc
no já ti nevim, podľa mňa zas tak veľa "spisovateľov" ten koncentrák neprežilo. hm. a čo bude v pondelok?
dnes som to v skole pocula tak v pondelok pojdem vela silno otravovat nech mi to niekto povie
a furt ma do tej zoo nechce zobrat!!!
Rudolf Hess - Veliteľom Osviečimu