Diskusie - 4926. stránka fóra
6
Miestnosť na stužkovú
Viem, že je trochu neskoro pýtať sa také niečo, ale pred pár dňami sa nám stala taká nepríjemnosť, že sme museli zrušiť miestnosť na stužkovú, ktorú sme mali zarezervovanú a teraz treba na rýchlo vybaviť niečo... Otvor fórum »
2. 10. 2011 12:29
31
Slovenská tvorba
Máte radi slovenskú tvorbu? Pozeráte slovenské filmy, seriály, sitkomy? Alebo si myslíte že sú pod úroveň a dávate prednosť zahraničnej tvorbe? Otvor fórum »
2. 10. 2011 12:09
4
Aký prehrávač na mp4 video
Stiahol som si novú sériu obľúbeného seriálu ale z nejakého záhadného dôvodu mi pri prehrávaní vo VLC playeri seká a trhá obraz. Skúšal som to aj najprv na netbooku, tak som myslel že to nevládze ťahať HD video.... Otvor fórum »
2. 10. 2011 12:02
8
Výter z hrdla
Nevie niekto, čo všetko sa dá zistiť z výtera z hrdla?Robili mi minule výter, ale neviem prečo... Dá sa zistiť, aj či mam napr. toxoplazmozu?Dakujem. :)Iba seriozne Otvor fórum »
2. 10. 2011 11:31
7
Radi pracujete s videom? Strih, uprava farieb, pridávanie efektov, objektov, zmena pozadia zeleného plátna a pod.
Áno, rád pracujem##Nie##Nemám skúsenosti ale rád by som skúsil. Otvor fórum »
2. 10. 2011 11:29
6
Au pair
Máte niekto skúsenosti s prácou au pair? V apríli budem mať 17, a tak som trochu googlila a našla, že je možné ísť do zahraničia ako au pair už aj od sedemnástich. Máte s tým niekto skúsenosti?... Otvor fórum »
2. 10. 2011 10:51
23
Čo je pre vás dôležitejšie? Kamarátstvo alebo Láska?
2. 10. 2011 10:40
6
Internet
Potrebujem pomoc, už cca mesiac bývam na internáte a stále vychovávatelia neboli schopní opraviť tú wifi pritom nám bolo povedané, že bude do týždňa, nemám chuť nato stále čakať. Neviete poradiť internet prenosný? Niečo za... Otvor fórum »
2. 10. 2011 10:30
12
Krém na strie + niečo na celulitídu
Viete mi poradiť nejaký fakt dobrý krém na strie (najlepšia by bola značka kt. netestuje na zvieratách) ale niečo kvalitné. A potom aj niečo na celulitídu + nejaké cviky na zadok (čo hovoríte na behanie po schodoch?). ... Otvor fórum »
2. 10. 2011 10:29
4
Žuvačky
prečo sa žuvašky Orbit volaju Orbit a nie Obežná dráha kozmického telesa ? Otvor fórum »
2. 10. 2011 09:47
6
Husle
Ahojte :) Chcela by som hrať na husle, len neviem, či nie je neskoro, keď budem mať za pár týždnov 15. Takisto sa chcem spýtať, že keby som začala hrat, či by som sa... Otvor fórum »
2. 10. 2011 09:32
10
Zmena mena na Facebooku
Ahojte. Ja viem že tu neradi riešite facebook, ale ja už neviem čo robiť. Chcela by som si zmeniť meno ale vypisuje mi tam že som dosiahla daný limit (aj keď som si meno zmenila len raz). Nevie mi prosím... Otvor fórum »
2. 10. 2011 08:47
8
Ostrov snov
Myslím, že otázka je jasná, trochu sa nudím a prezerám si minuloročné zošity zo školy a zadanie domácej bolo: ako by vyzeral váš ostrov snov? ** tak čo, ako? :) čo by ste tam chceli mať? :)... Otvor fórum »
2. 10. 2011 08:32
4
T-mobile
Prosím Vás má niekto skúsenosti z t-mobilom mobilným internetom. chcem si kúpiť notebook lenže neviem ako to spraviť s internetom ktorý je napojený na modem cez počítač..... že ako by sa to dalo spraviť aby net bol pripojeny aj... Otvor fórum »
2. 10. 2011 08:10
37
Pijete teraz ?
zas raz moja klasicka diskusia :D ja pijem vinko :D liter je uz vo mne a este liter do mna pojde :D (dufam ze tu neni koloni alebo nejaky druhy admin co mi... Otvor fórum »
2. 10. 2011 01:36
20
Elektricky telefon
Cavte prosim vas chcem sa opytat ako odborne nazyva elektricky telefon ktory ked tocite taku rucku tak to generuje elektriku... tusim ze sa to pouziva alebo pouzivalo casto na imatrikulaciach na technickych skolach... popripade ak by niekto o tom vedel... Otvor fórum »
2. 10. 2011 00:16
31
Napadla ma taká úvaha, predstavte si že môžte si vybrať z dvoch následujúcich schopností. Čo by ste si vybrali a hlavne prečo?
Čítanie myšlienok druhých ľudí##Vkladanie vlastných myšlienok do mysle druhým ľudom Otvor fórum »
2. 10. 2011 00:05- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 2 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 3 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 6 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Akej farby máte dnes socks
- 8 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 9 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 10 Ktorý bod by ste dali do politického programu?