Podľa toho aký typ tvorby. Prime-time seriály si nemajú čo do inteligencie vyčítať. Perly v štýle hod svišťom a zita na krku sa v lobotomickom oddelení televízie bijú s tureckými telenovelami.
nemám rád slovenskú filmovú/seriálovú tvorbu, väčšinou sú pod úroveň a dávam prednosť zahraničnej tvorbe... v slovenskej hudbe sa dá nájsť nejaké to svetielko nádeje
Pozeral som panelák, teraz už pozerám iba súdnu sieň a televízne noviny aj to cez internet. Filmy niektoré áno a niektoré nie.
Slovenskú hudbu mám rád, ale nie všetko. Čo sa týka hudby alebo filmov som náročný a podotýkam, že všetko si pozriem iba na počítači a televíziu nesledujem.
Dávam prednosť zahraničnej tvorbe, z TV pozerám hlavne české (Nova, Prima) a potom filmové, hudobné, dokumentárne. Slovenské "seriály" maximálne neznášam. Sitkomy som ešte žiadne slovenské nevidel. Filmy si ešte možno občas ak sú dobré aj slovenské pozrem.
tak ako to zita na krku a hod svistom jezis toje tak trapne.. ale panelak si kuknem ale ani ordianciu nemusmi to len musim zdonutenia kedze mama mi kuka TV i zbe..:/..no a filmy ako ktoréé daktore su fajn a daktore su hrozne.. .. a hudbu mozem ale nie vsetko.. radsje uz tie zahranicne
ako...tie seriály ako Panelák a tak, oblbovačky ako Superstar a lets dance....všetko sú to neskutočné sračky...slováci proste nevedia natočiť nič normálne a dobré....
co sa tyka TV, filmy serialy..tak mozno z filmov tie starsie rocniky, tie mali uroven..podobne je to aj co sa tyka hudby, lenze v hudbe sa aj dnes daju najst nejake pozitiva
@flegma1triedy ... nemôžem nesúhlasiť ... ja som už TV prestal pozerať pre tieto somariny čo tam stále chodia ..občas noviny pozriem ale to len zriedka radšej si prečítam na internet. noviny
... čo sa týka našej filmovej tvorby ...tak to je úbohé ... to sa napr. o našich českých susedoch nedá povedať
čo si občas pozriem zo slovenskych je partička alebo profesionáli ....inač ostatné sa mi zdá, že to naši absolútne nevedia zahrať heh .....taky panelak alebo ordinácia mi prídu riadne umelé
Filmy sa tu nejaké dobré nájsť dajú, napr. Nedodržaný sľub bol pekný. A hoci upišťaná Mórová nie je šálka mojej kávy, páčil sa mi film i Polčas rozpadu. Ale tie kokotiny ako Bratislava film sa fakt nedali pozerať. A dedko Jakobisko už má svoje najlepšie obdobie za sebou - Lietajúci Cyprián, Bátorička... niečo to do seba malo, ale bola to desná nuda.
Češi sú vo filmoch dobrý, hlavne v komediálnych - Ženy v pokušení a Muži v nádeji ma úplne dostali. A nielen hereckými výkonmi, ale aj dobrou kamerou! A celkovo, česká tvorba Občiansky preukaz, Pelíšky, Nevinnost... kde sa na to Slovensko môže hrabať?
Hudba... čo ja viem, zo všetkých slovenských kapiel mi vyhovujú asi tak šesť a z toho len dve mám v mobile a pravidelne ich počúvam. A hoci nepočúvam rap, musím uznať, že je u nás prekvapivo obstojný, keď si to porovnávam s inými krajinami (nemyslím tým len rytmusa!).
A zatiaľ som nevidela slovenský seriál, ktorý by nebol na kundu. Blué.
v slovenských seriáloch strašne vidno, že to hrajú... keď pozerám čosi zahraničné, tak mám pocit ako by to bolo reálne a viem sa do toho vžiť... ale pri slovenských seriáloch človek cíti, že to hrajú, že to nie je prirodzené
zo slovenských len tie staré filmy a seriály, hudbu taktiež len niečo... skôr sa mi páčia len konkrétne pesničky, nie interpreti...
inak @sandy114 má pravdu, na slovenských hercoch je strašne vidieť, že to hrajú a polovičke z nich furt hubu ťahá do úsmevu aj keď hrajú niečo "tragické"
jediný seriál, čo sa mi páčil bol V mene zákona a prvé diely Nesmrteľných, pokiaľ tam nezačali dávať tých známych hercov
slovenské seriály a sitkomy určite nie, pár filmov z toho mála sa mi páči... ale napríklad rozprávky a relácie pre deti boli kedysi strašne dobré! Aj Zlatá brána, Kuko a tak Chúďatá deti teraz môžu pozerať akurát len japonské strielačky...
jasnee mam rad slovensku produkciu teda aby som bol korektnejsi .. mam rad staru ceskoslovensku klasiku vtedy sa tocili velmi dobre a pekne filmy ( obdobie 1930 - 1989 ) novodoba serialova produkcia ma nejako neoslovuje taka ordinacia v ruzovej zahrade, susedia a podobne nemam rad ale profesionali mozu byt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Slovenskú hudbu mám rád, ale nie všetko. Čo sa týka hudby alebo filmov som náročný a podotýkam, že všetko si pozriem iba na počítači a televíziu nesledujem.
filmy - obstojne celkom
hudba - mne sa nepaci
co sa tyka filmov tak na slovensku sa toci len ked babka vytiahne kolovratok cize nie je co pozerat...
mam rad cesko-slovenske klasiky a taktiez zopar filmov z 90tych rokov napr. pasla kone na betone a pod...
a co sa tyka zahranicnej tvorby tak je rovnako slaba ako ta nasa...a najma americke chujoviny na ktore sa neda pozerat...
Filmy : Pozriem si iba v krajnej núdzi
Hudba : Rada si vypočujem
+ strašne som mala rada Uragán a S.O.S
... čo sa týka našej filmovej tvorby ...tak to je úbohé ... to sa napr. o našich českých susedoch nedá povedať
Filmy : Muzika je posledný film, ktorý ma zaujal a páčil sa.
Hudba : Máme veľa dobrej hudby.
Češi sú vo filmoch dobrý, hlavne v komediálnych - Ženy v pokušení a Muži v nádeji ma úplne dostali. A nielen hereckými výkonmi, ale aj dobrou kamerou! A celkovo, česká tvorba Občiansky preukaz, Pelíšky, Nevinnost... kde sa na to Slovensko môže hrabať?
Hudba... čo ja viem, zo všetkých slovenských kapiel mi vyhovujú asi tak šesť a z toho len dve mám v mobile a pravidelne ich počúvam. A hoci nepočúvam rap, musím uznať, že je u nás prekvapivo obstojný, keď si to porovnávam s inými krajinami (nemyslím tým len rytmusa!).
A zatiaľ som nevidela slovenský seriál, ktorý by nebol na kundu. Blué.
filmy- poväčšine grc, oveľa oveľa lepšie sú české
hudba- pár svetielok nádeje ale ináč otras
inak @sandy114 má pravdu, na slovenských hercoch je strašne vidieť, že to hrajú a polovičke z nich furt hubu ťahá do úsmevu aj keď hrajú niečo "tragické"
jediný seriál, čo sa mi páčil bol V mene zákona a prvé diely Nesmrteľných, pokiaľ tam nezačali dávať tých známych hercov
... je to seriál natočená minulý rok ale nesie sa v duchu socializmu
... na čt1 každý piatok o 20:00
... ale tak Češi natočili toho určite viac ako Slováci ...preto som poukázal na čechov
Pelíšky, Pupendo, sa ešte dalo, no podobné tragikomédie stále dookola točia ako aj Občanský prukaz...
síce je to oveľa viac ako točíme my,no majú na to aj trocha iné podmienky
seriály... no niektoré, občas, určite nie pravidelne a dlhodobo. ale tá zita ma celkom bavila jeden diel a dosť
no a hudba... hmmm... ppe, para, billy barman a potom dlho nič
» soundcloud.com/imfreemusic/im3-deep-spirit-b...
» soundcloud.com/keosz/keosz-trilo-last-hope-u...
» soundcloud.com/redface/hadzi-redface-unknown...
» soundcloud.com/amplitudeproject/amplitude-du...
» soundcloud.com/bluemotion/blue-motion-dina-e...
» soundcloud.com/dephzac/goro-dephzac-monarchy...
» soundcloud.com/lsdee/infrastep-you-are-a-pir...
+ ľudia ako B-complex či L Plus, ktorých netreba extra predstavovať