Diskusie - 4930. stránka fóra
5
Kríza a hororové vízie J. Mesíka
http://zivot. lesk. cas. sk/clanok/10033/kriza-je-neodvratna-hororove-vizie-juraja-mesika-nahanaju-strach. html čítali ste to? Čo si o tom myslíte? :) Otvor fórum »
1. 10. 2011 09:26
22
Aka je u vás dĺžka bozku?
1. 10. 2011 09:09
39
Fajčiari! Skúšali ste už Black Devilky?
Skúšali ste už Black Devilky? Ktoré vám viac chutia? Počul som, že niekde v zahraničí majú ešte dve príchute, tužovú a ešte nejakú, neviem si spomenúť, neviete náhodou? A počuli ste už vôbec o Black Devilkách?... Otvor fórum »
1. 10. 2011 08:43
64
Elektronicka hudba - vlastna tvorba :)
Cavte lidicky, ja by som strasne rad pocul nejaku tu vasu elektronicku tvorbu, ak nejaku mate. Smelo napiste, cez aky program tvorite, ako dlho a tak podobne... :P Hadam sa nas tu najde viac... Otvor fórum »
1. 10. 2011 01:07
35
Len tak
Pozeram ze na prvej strane nezazivne temy tak daco na rozkecanie teda az sa podari 8-) ako pozram za ten cca 1 mesiac co som u nebol sa nic nezmenilo naposledy ked som tu bol si tu niekto... Otvor fórum »
1. 10. 2011 00:13
5
Nokia 5530
Zdravím mám problém. Odišla mi základná doska na nokii 5530 xpressmusic. Nevie mi niekto povedať čo stojí nová???Prípadne nejakú stránku odporučiť. Otvor fórum »
30. 9. 2011 23:30
10
Ubytovanie v Tatrách
Čaute, chceme ísť s priateľom na víkend do Tatier - nepoznáte nejaké príjemné ubytko čo má dobrý pomer cena/výkon? Nemá to byť nejaký shit typu intráková izba s kúpelkou na chodbe, ale zas Grandhotel tiež nie.... Otvor fórum »
30. 9. 2011 23:03
26
Jarmok?
čo si myslíte o jarmokoch? Čo Vám tam chýba, čoho je veľa? A chodievate vôbec na jarmoky? :) Ja osobne sa chodievam len pozrieť a potom s kamošmi/kami zapadneme do najbližšej krčmy :D Otvor fórum »
30. 9. 2011 23:01
29
Poznáte nejaké filmy o baletkách?
Bola by som vám zaviazaná, ak by ste o nejakom vedeli... zopár som ich videla..no možno poznáte nejaký, ktorý som práve ja nevidela:) Ď. :-* Otvor fórum »
30. 9. 2011 22:55
29
Môžeme byť spolu?
Pred nejakým časom som si začala s jedným chalanom. Vlastne poznám ho už roky, ale nejaký čas sme sa nevideli a pred nedávnom sme sa po rokoch stretli. Nejak to medzi nami začalo iskriť a všetko smerovalo... Otvor fórum »
30. 9. 2011 22:51
33
Aká fotka alebo obrázok sa vám páči ?
ktorý obrázok alebo fotka sa vám páči ? :) Otvor fórum »
30. 9. 2011 21:20
2
Nenajde bateriu
Ahojte, mám novú batériu na HP dv6, je vyrobená aj na túto radu notebookov. Neviem, kde je chyba, baterka pasuje do notebooku ako originalna HP, aj co sa tyka paramentrov... no... Otvor fórum »
30. 9. 2011 21:04
60
Ako, kde a co najrychlejsie zbalit babu ?
rychlo piste neake rady..Proste potrebujem nejaku zbalit do stuzkovej :D Mam na to 2 mesiace takze konajte rychlo kazda minuta moze rozhodovat o mojom uspechu alebo neuspechu :D ..akoze nebudu tam mat vsetci spoluziaci frajerky ale ja... Otvor fórum »
30. 9. 2011 20:56
44
8
Názov skladby
Prosím o pomoc asi skôr tých, čo poznajú klavírne skladby... Neviete náhodou, ako sa volá skladba, čo hrávajú v upútavkách na jeden seriál (V objatí hodvábu :D ) na TV DOMA? V tejto upútavke... Otvor fórum »
30. 9. 2011 20:44
7
Oplatí sa ?
Oplatí sa mi taký to pc DELL Optiplex 170L v konfigurácii : CPU Intel 2. 66 GHz, HDD 40 GB, RAM 512 MB, CD, LAN, SOUND, USB, Windows XP Professional s licenčnou nálepkou... Otvor fórum »
30. 9. 2011 20:39- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 4 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 2 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 3 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 4 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 5 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 6 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?