Pred nejakým časom som si začala s jedným chalanom. Vlastne poznám ho už roky, ale nejaký čas sme sa nevideli a pred nedávnom sme sa po rokoch stretli. Nejak to medzi nami začalo iskriť a všetko smerovalo k tomu, že sme sa do seba zaľúbili. Nebolo to zo d
jžš tu sa opýtať niečo .. myslela som to tak, že či by sa to brali ako incest alebo tak nejako... a vlastne ja by som to ani neriešila, ale neviem čo povie moja rodina na to tak preto sa pýtam!
Nieje z druhého kolena náhodou taký, že keď má tvoj ujo ženu, tak sú to deti sestry jeho ženy ? Čo potom zo štvrtého ? Keď tá sestra má manžela a toho manžela brata manželka má sestru a jej deti sú to až ?
@nikdynebudemstebou ja som sa dosť po rokoch spoznala s bratrancom ktorý bol ovela bližšia rodina ako ten tvoj, ale stále to bolo prakticky nič.. teda aspoň podla mňa..lebo jeho otec a moja babka boli bratranec a sesternica.. a ak sa má niečo stať tak tomu proste nezabrániš.. to ti poviem.. a akonáhle sa vám podasrí zabrániť tomu, nemalo to tak byť.. si myslím
to ako vieš že ste niečo ako bratranci zo štvrtého kolena? krv spoločnú nemáte a tak či tak nechápem ako vôbec sa môžete poznať štvrté koleno.. veľmi ďaleká rodina.. ja som rada ak viem koho mám z druhého kolena problém by to byť nemal..
záleží avšak viac na vašej rodine.. skús sa o tom s niekým porozprávať.. mama, sestra.. teta.. niekto.. že či ho vôbec pozná ..nemal by to byť problém ale treba ísť na to pomaly..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Poviem ti to takto, narob si teraz, presne teraz v 18 rokoch nejake deti s nim(teraz-je-silno-v-mode-plodit-deti-v-tvojom-veku).
Taku pokusnu vzorku si urobte...
A neskor urcite zistis ci to bola chyba, alebo nie
Zelam vela stastia
- Orevuar -
Teda ja osobne ani len netuším, kto je môj bratranec / sesternica zo štvrtého kolena (ani z druhého. Ak teda vôbec správne rozumiem týmto kolenám)
Rodina ti nic povedat nemoze , mas 18
záleží avšak viac na vašej rodine.. skús sa o tom s niekým porozprávať.. mama, sestra.. teta.. niekto.. že či ho vôbec pozná ..nemal by to byť problém ale treba ísť na to pomaly..
z tretieho - že prarodičia (babka, dedko) sú bratranci a ich vnúčatá sú rodina
zo štvrtého, že praprarodičia sú bratranci, to znamená, že napr jej dedka a jeho dedka dedkovia boli súrodenci