Diskusie - 4966. stránka fóra
16
Nejde mi spustit windows Xp
Mám taký problem že mi vypol notbook a ked som ho chcel spustit tak mi vyhodilo 5 možnosti : safe mod , safe mod witch Networking, safe mod witch command promt, last know good configuration (your most recent settings that... Otvor fórum »
17. 9. 2011 11:19
33
Aké meno,,.
Ahojte , pochádzam zo Španielska a tu aj bývam , rodičov mám zo Slovenska , mám 28 rokov a tri deti Vivienne (3) , Bethany (2) a najmladšia je tiež dcérka Quinn (Quinney -8mesiacov) som v prvom mesiaci tehotenstva a... Otvor fórum »
17. 9. 2011 11:00
25
Rozumiete sami sebe ?
Keď vás niečo žerie, trápi, alebo ste naštvaní, tak viete prečo ? Poznáte sa ? Alebo nech robíte hocičo, tak neviete prečo sa cítite tak ako sa cítite a to vás ešte viac naštve ??? Otvor fórum »
17. 9. 2011 10:38
1
ILEC - International Legal English Certificate
Ahojte, ma tu niekto z vas tento certifikat z pravnickej anglictiny? Potrebovala by som poradit, ci sa oplati zaplatit si specializovany kurz za celkom slusnu sumicku, alebo sa spolahnut na vlastnu hlavu... Da sa to zvladnut samostatne?... Otvor fórum »
17. 9. 2011 09:56
7
Názov pesničky,,.
Nepozná niekto túto pesničku? http://www. youtube. com/watch?v=I4GiNGVBF20& feature=related mohli by ste mi povedať ako sa volá? Viem... to video si nevšímajte :D len tú pesničku potrebujem. Otvor fórum »
17. 9. 2011 09:46
29
Chcete robiť v budúcnosti niečo, čo vás bude baviť, alebo vám stačí zarobiť si veľa?
tak uvažujem, čo prevláda medzi mladými dnes. podľa čoho sa rozhodujú pri výbere práce a tak. kľudne aj ty popíš. Otvor fórum »
17. 9. 2011 09:35
48
Čižmičky
Aké nosíte čižmičky v jeseni/zime? Ak nenosíte, tak čo nosíte? Otvor fórum »
17. 9. 2011 09:10
20
Neviem sa prekonať
Caute, mam taky problem. Chcem jedno dievca a zrejme aj ona mna, lebo mi to druha kamaratka povedala a to dievca ktore chcem povedalo aj tej kamaratke to, ze by to chcela tak, aby som... Otvor fórum »
17. 9. 2011 08:32
6
Takto by sme sa mali tesit zo zivota
http://www. youtube. com/watch?v=MmMXcXDXKEc&list=FLa3hscCyjKHGkrz5FZRaJJQ&index=1 Stari pani sa zabavaju tak ako to ma byt :D co na nich poviete ?kebyze som tam ja a mam vypite hned sa k nim pridam :D Otvor fórum »
17. 9. 2011 00:44
9
Skúšali ste si už cez happyhair alebo podobnú stránku účesy?
17. 9. 2011 00:09
32
Ako ste si zvykli na nové mesto?
Takže idem študovať do Košíc na Techniku. Mám už byt, nových spolubývajúcich, kus ďalej od školy. Idem z menšieho mestečka do väčšieho. Ako dlho trvalo Vám sa prispôsobiť takejto zmene? Za ako dlho ste si... Otvor fórum »
16. 9. 2011 23:53
30
Mávate depky z toho že ste hladní?
Mávate depky z toho že ste hladní? Otvor fórum »
16. 9. 2011 23:41
8
Nejaký dobrý online shop
Neviete nejaké zahraničné online shopy. Kludne vymenujte všetky čo poznáte:)) Otvor fórum »
16. 9. 2011 23:35
1
Ako sa dostat na univerzitu v USA alebo v UK po Bc. studiu na SVK?
ahojte, mam taku dilemu, ... studujem na UK v BA, idem si robit IELTS certifikat a chcela som sa spytat ci ma niekto skusentost so studiom Mgr. -cize 2. stupna v UK alebo USA..myslim to ako to... Otvor fórum »
16. 9. 2011 22:26- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 5 Akej farby máte dnes socks
- 6 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 7 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 8 Trest za vniknutie do garáže
- 9 Jar prisla- Váš outfit ?☺️