Diskusie - 4977. stránka fóra
3
Je to trápne darčeky?
Mary má 20. narodeniny sa blížia a chcem ju poslať ako darček http://s8. hk/c2nr Avšak, moja matka si myslí, že je hanba darček ... Váš návrh? Otvor fórum »
13. 9. 2011 05:08
37
Co ked prekrocim dlzku bakalarskeho studia? ako je to s platenim ??
ako to vlastne funguje? stat nam plati standardne 3 roky-bakalarske studium. ak by som napr. najskor studovala niekde na skole rok, potom by som sla na inu, a tam by som bola 3... Otvor fórum »
13. 9. 2011 00:51
62
52
Kde je hranica luxusu?
V dnešnej dobe sa ,,luxusom" nazýva aj dvojnásobné rodičovstvo. Kde sú podľa vás hranice medzi takým normálnym, kvázi skromným životom a prehnaným komfortom? A aké sú vaše životné priority, prípadne priority vašich rodičov? Mnohí si potrpia na... Otvor fórum »
12. 9. 2011 23:39
16
Kúpim MATURITNÉ VYSVEDČENIE
Kúpim MATURITNÉ VYSVEDČENIE... dobre zaplatím! Otvor fórum »
12. 9. 2011 22:50
26
Kam v Paríži?
Neviete o nejakých super zašitých maličkých obchodíkoch, kaviarničkách(atď) ktoré vás uchvátili keď ste boli v paríži? napríklad Hard Rock Café a také :) píšte a píšte, idem do paríža zo školy tak si zisťujem dopredu čo kde... Otvor fórum »
12. 9. 2011 21:48
3
Android a moje (ne)schopnosti
Mám telefón Samsung Galaxy 7500, ktorému nie som prvý majiteľ, a rada by som zmenila e-mail účet k Android Marketu no dajako som nezistila ako sa k tomu dopracovať. Poradí mi dajaká dobrá duša ? Otvor fórum »
12. 9. 2011 21:42
7
Univerzita Tomáše Bati - Zlín
Chodí/Chystá sa tam niekto? Ak má hocikto akékoľvek pozitívne aj negatívne ohlasy, a všelijaké info, a "pikošky" o tejto škole, tak šup sem s tým. Najlepšie čo sa týka FAI (Fakulta... Otvor fórum »
12. 9. 2011 21:03
2
Info o mobile - Samsung Galaxy ace
Mohli by ste napísať výhody/nevýhody aké má tento mobil? chcel by som si ho kúpiť a neviem či si ho mám vybrať. alebo mám zaplatiť viacej a kúpiť si Samsung Galaxy S? Otvor fórum »
12. 9. 2011 20:39
21
Ma alebo mal niekto z vas strojcek na zuboch?
Ahojte:), :) ktore gumicky podla vas vyzeraju najlepšie ? :) a mal niekto uz neonove?? :) Otvor fórum »
12. 9. 2011 20:39
9
Vysoka skola spojena s kozmetikou
chcela by som sa opytat ci mi neviete poradit, ci existuje neja skola zamerana na kozmetiku vizaz + nieco podobne... Otvor fórum »
12. 9. 2011 20:33
3
Privát v Trnave - UCM (fmk)
Ludia, nastupujem prvym rokom na UCMku, a hladam nejaky privat v TT zhruba do 85€.. Idem tam este s kamaratom, takze by sme boli dvaja, obaja nefajciari, nekonfliktni : )) ... Otvor fórum »
12. 9. 2011 20:09
45
Môže doktor zistiť, že som fajčila?
Zajtra idem ku doktorke na pľúcne. Je možnosť že by mi zistila že som v piatok fajčila? Ako dlho ostáva nikotín v tele? A ako by mi to hocaký doktor mohol zistiť? Musí robiť testy konkrétne na to?... Otvor fórum »
12. 9. 2011 19:51
16
Pomôžete nám dokončiť časopis? ,,veľa stresu, málo času, veď to poznáte
Ahojte :) Do zajtra musíme odovzdať dve čísla školského časopisu a my zatiaľ nemáme ni čiarku. Viem, že vás to veľmi nezaujíma, ale veľmi by ste nám pomohli ak by ste vymysleli nejakú originálnu tému, niečo... Otvor fórum »
12. 9. 2011 19:49
8
Auticko na dialkove ovladanie
zhanam auticko na dialkove ovladanie ale musi to byt bmw e46. neviete kde by som mohla nieco take zohnat? poradte prosim Otvor fórum »
12. 9. 2011 19:49
75
Aky je rozdiel medzi Pepsi a Coca-Colou ?
Podla mna to je to iste ale niekto hovori ze pepsi je sladsia no mne to tak nepripada. Poznate neaky rozdiel ? Otvor fórum »
12. 9. 2011 19:32- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 5 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 6 Trest za vniknutie do garáže
- 7 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 8 Jar prisla- Váš outfit ?☺️
- 9 Pes alebo fena