Diskusie - 4998. stránka fóra
35
Potrebujem študentský účet
potreboval by som študentský účet bol by som rad keby bol zadarmo a aby som mal aj aspoň 5 výberov zadarmo a aby boli aj nejake doplnkové služby v ktorej banke mi odporucate otvoriť si ho ? Otvor fórum »
3. 9. 2011 16:49
100
Aké máte vreckové počas šk roka, myslím, koľko vám rodičia dajú?
. Ja som sa dnes z mamou dohodol na 30€. Tak čo pochvalte sa koľko dostavate vy??? :) Otvor fórum »
3. 9. 2011 15:56
14
športova podprsenka
baby, potrebujem poradit, ideme sa teraz o hodinu kupat, ale zabudla som si plavky a mam pri sebe len sportovu podprsenku Nike na cvicenie. myslite ze je to vhodne aj do vody na plavanie? Otvor fórum »
3. 9. 2011 15:29
10
Aký štýl hudby?
Pop##Techno##Rap##Hip-Hop##Punk##Metal##Rock##Rock & Roll##Ludové##Country Otvor fórum »
3. 9. 2011 14:55
22
Predaj exotických zvierat
Chcela by som vedieť či je u nás legálne predávať zvieratá ako sú klokany, tigre, levy , opice a pod. lebo som si všimla že na bazoši a podobných stránkach sa predávajú. Otvor fórum »
3. 9. 2011 14:53
4
Antikvariát
ahojte, máte skúsenosti s predajom kníh do antikvariátu? robila som poriadok s knihami a mám niekoľko pomerne nových (myslím 1-3 ročných, čistých a nepokrčených), ktoré už zrejme nevyužijem a zaberajú mi veľa miesta. chcem ich predať... Otvor fórum »
3. 9. 2011 14:51
8
Privyrábanie na internete
Zdravicko mladeznici... chcela som sa spytat, ci nahodou nepoznate nejaku doveryhodnu stranku, kde sa daju zarobit nejake peniaze. Moze to byt napriklad prispievanie roznymi diskusiami, ale aj take primitivnejsie ako je vyplnovanie ankiet a podobne. vdaka Otvor fórum »
3. 9. 2011 14:43
4
Online pomoc s matematikou úplne zadarmo
Pomaly sa začína školský rok, tak pripomínam stránku http://onlinepomoc. webnode. sk na ktorej získate úplne zadarmo a online (formou chatu cez IRC) pomoc s matematikou. Či už nebudete vedieť ako pokračovať v riešení príkladu alebo nebudete mať úplne... Otvor fórum »
3. 9. 2011 14:43
4
Lg mobil
Pred nedavnom som si instaloval temu do lg kp500 cokie ... lenze jak som to robil nieco sa asi dosralo a teraz je to tak ze vsetko je na mobile v pohode len nesu tam tlacitka takze nic s nim... Otvor fórum »
3. 9. 2011 14:33
12
Co to znamena ked je vela hlienov v stolici ?
co to znamena ked je vela hlienov v stolici ? Otvor fórum »
3. 9. 2011 14:32
2
Poznáte(ste) niekoho z nitry kto točí s poikami(ohňnová show)
Rád by som sa konečne naučil točiť s poikami, po čase možno aj pľuť oheň. V skratke robiť fire show. Hľadám niekoho, kto by bol ochotný ma to naučiť. Najlepšie z nitry. Otvor fórum »
3. 9. 2011 14:24
28
"posledný/á" večer/noc pred školou
školáci, študenti... ako strávite "posledný/á" večer/noc pred začiatkom školského roka? tipujem že 3/4 z vás sa pôjde ožrať! :D Otvor fórum »
3. 9. 2011 14:18
10
Sci-fi
Mohly by ste mi prosim poradit nejake dobre hry ako su napriklad: Resident Evil Doom Far Cry Half-life Proste nieco na tento sposob Otvor fórum »
3. 9. 2011 14:16
4
Žilina a okolie do 25km
Ahojte, poradte kam ist na vylet :) nechceme celodenny, len sa mozno prejst, moze to byt aj namahavejsia prechadzka a potom si niekam sadnut, pripadne sa aj okupat(to ale nie je podmienka! ) dik za kazdy... Otvor fórum »
3. 9. 2011 14:04
48
Dejiny-maturita ?
mám problém a dosť veľkú dilemu, neviem či mám ísť maturovať z dejepisu, chodím do gymnáziá, a zvolila som si semináre Noska, dejepis, Sj , a AJ ..možnosť zmeniť si to je ešte na začiatku, horšie to bude potom ...... Otvor fórum »
3. 9. 2011 13:31
20
Bielenie zubov
Skúšali ste niekto nejaký prostriedok na bielenie zubov aj s nejakým viditelným efektom?? keď ano tak čo to bolo? prípadne značku. A skúšal tu niekto aj bieliace pero na zuby? Otvor fórum »
3. 9. 2011 13:30Prvá ppusa
V kolkých rokoch ste dostali pr ípadne dali prvú pusu ?Dali sme mu ju/jej vy či on/ ona vám ? Otvor fórum »
3. 9. 2011 13:25