potreboval by som študentský účet bol by som rad keby bol zadarmo a aby som mal aj aspoň 5 výberov zadarmo a aby boli aj nejake doplnkové služby v ktorej banke mi odporucate otvoriť si ho ?
banky maju poplatky na vsetko, co sa len da, cize chciet taketo veci ZADARMO je trufale.. este celkom vela veci zadarmo ma mbank, ale ta vyber raz za mesiac
ja mam sporitelnu, platim 30 centov za vedenie uctu a to je vsetko aj urok tam mam, ale neviem presne kolko, no nic velke to neni
@acvd43xa7w ale podľa mňa je celkom milé že je taký naivný
@ccc92 keď si chalan napíš že si chalan... Ja mám mbank, účet je "zadarmo" (jak ty píšeš) jeden výber zadarmo mesačne hocijaká čiastka, pri výbere nad 200€aj 2. a pri výbere nad 400€aj tretí...
OTP banka, účet zadarmo do 26tky, zadarmo internet banking, zadarmo platby kartou v zahraničí (neviem či aj na Slovensku), nízke poplatky za výbery z bankomatov.
Má niekto tu z prítomných účet aj v slovenskej sporiteľni? V pondelok si tam chcem ísť založiť študentský účet, tak kto by mohol nejaké informácie o nej by som poprosil
mne ked mamina vybavovala ucet obehala vsetky banky a vsade su poplatky za vyber..iba v tatrabanke je to zadarmo, neobmedzene cely mesiac(v pripade ze vyberas z bankomatu tatrabanky ktore su uz aj tak vsade takze no pronlem..)
ja mám študentský účet v Tatra banke a som spokojný - internet banking zdarma, platby kartou neobmedzene zdarma, neobmedzený počet platobných príkazov, výpis zdarma na email, výber z bankomatu Tatra banky zadarmo, výber z bankomatu inej banky za 1,5€, atď. - to všetko len za 33 centov mesačne, prípadne úplne zadarmo, ak platíš kartou za nákupy..
Ja odporucam sporitelnu , mam sice vedenie uctu za 30 centov ale to je v podstate nic , hlavne je ze ma najviac bankomatov na slovensku co mne osobne vyhovuje smskou mi chodia pohyby na ucte .. samozrejme zadarmo , nepotrebujes potvrdenie o banke a napriklad ak vyberas inde ako v ich bankomate platis o polovicu menej ako v OTP . Vybery mas zadarmo , kolko len chces ,takisto platby .. ja ju mam a spom spokojny . ak mas este nejake otazky napis mi spravu ..
odporucam VUB..2 vybery zadarmo do mesiaca, ak das potvrdenie o navsteve skole tak neplatis za vedenie uctu..zadarmo nonstop banking.. a tusimze ze platenie kartou v obchode je zadarmo ale neni som si ista..
ja mam slsp.. akurat, ked nedonesiete potrvdenie o navsteve skoly, tak vam budu za vedenie uctu stahovat 30 centov ci kolko. pripadne je tam nejaky ucet pre mladych do 26, kde je to vedenie uctu zadara, akurat nie je pristup na studentsky portal, kde je 10 sms do vsetkych sieti mesacne zadara.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ja mam sporitelnu, platim 30 centov za vedenie uctu a to je vsetko aj urok tam mam, ale neviem presne kolko, no nic velke to neni
@ccc92 keď si chalan napíš že si chalan... Ja mám mbank, účet je "zadarmo" (jak ty píšeš) jeden výber zadarmo mesačne hocijaká čiastka, pri výbere nad 200€aj 2. a pri výbere nad 400€aj tretí...
mne ked mamina vybavovala ucet obehala vsetky banky a vsade su poplatky za vyber..iba v tatrabanke je to zadarmo, neobmedzene cely mesiac(v pripade ze vyberas z bankomatu tatrabanky ktore su uz aj tak vsade takze no pronlem..)