toto sa netýka mňa ale spolužiaka......takže situácia je takáto.......spolužiak má známky z matiky 5,5,5 a z toho logicky vychádza že na polroka prepadne........a tam je kameň urázu, keď že sme v maturitnom ročníku
myslím si že áno ak je to maturitný predmet alebo možno celkovo hej kvôli tomu že tam sa už koncoročné vysvedčenie berie iba tak že či si skončila a na známky sa už kašle ale neviem...
@pstros213 - to ako na každej škole platí iný zákon o stredných školách ?
Ak má 5 na pol roka - ide maturovať. Komisionálne opravné skúšky robí len ten, kto je neklasifikovaný.
Kto chce vedieť viac:
zákon č. 245/2008 Z. z.o výchove a vzdelávaní (školský zákon)
vyhláška č. 318/2008 Z. z. o ukončovaní štúdia na stredných školách v znení vyhlášky č. 209/2011
vyhláška č. 319/2008 Z. z. o uznávaní náhrady maturitnej skúšky z cudzieho jazyka
Pre terajších maturantov by som doporučil prečítať si nové znenie §15 Podrobnosti hodnotenia a klasifikácie maturitnej skúšky, ktoré je platné od 1.9.2012 na webe:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@gukol - úplná blbosť.
@pstros213 - to ako na každej škole platí iný zákon o stredných školách ?
Ak má 5 na pol roka - ide maturovať. Komisionálne opravné skúšky robí len ten, kto je neklasifikovaný.
Kto chce vedieť viac:
zákon č. 245/2008 Z. z.o výchove a vzdelávaní (školský zákon)
vyhláška č. 318/2008 Z. z. o ukončovaní štúdia na stredných školách v znení vyhlášky č. 209/2011
vyhláška č. 319/2008 Z. z. o uznávaní náhrady maturitnej skúšky z cudzieho jazyka
Pre terajších maturantov by som doporučil prečítať si nové znenie §15 Podrobnosti hodnotenia a klasifikácie maturitnej skúšky, ktoré je platné od 1.9.2012 na webe:
» www.szspb.tsk.sk/maturita.html...