Ja chovám mačky. Dvakrát do roka má jedna mačka 6 koťat, jedno predám za 150 eur. Dokopy mám za jeden vrh 900 eur. Takto si privyrábam ja. Čo takto začať s niečím čo ti prinesie prachy namiesto flákania? Nič nerobíš a potom sa takto sťažuješ :/
ja ked nemám peniaze tak predám v bazari evci čo nepotrebujem a peniaze sa dajú zarobič fakt všeliako roznášam letáky predávam veci kedysi som spárovalá králiky a predávala ich ...a do troch dni asi by som niečo predala niečo si požičala s samozrejme starí rodičia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ak to neni daka kravina od rodicov nie ..
€:f
požičaj si, alebo popýtaj od rodičov
inac diki za odpovede ale neni este jedna moznost??
a @laci505 , to nemáš našetrené 50 éčiek...?
@rakovina dakujem, hned sa citim lepsie =D
kamarati raz nemali peniaze na flasu, tak si sadli do mesta a nejaky nadrbany nemec im hodil 200E ...
takze aj tak sa da
Ja chovám mačky. Dvakrát do roka má jedna mačka 6 koťat, jedno predám za 150 eur. Dokopy mám za jeden vrh 900 eur. Takto si privyrábam ja. Čo takto začať s niečím čo ti prinesie prachy namiesto flákania? Nič nerobíš a potom sa takto sťažuješ :/