Nikdy v živote by som neveril že práve ja, já, budem mať o 6 rokov staršiu priateľku. Dnes sme si dali polročný obedík, vínečko a film. Popravde moc si z filmu nepamätám, no keď sme si prebrali náš vzťah. Zistili sme že sme sa ešte ani raz nepohádali a na
ja som vzdy preferoval starsie lebo vekovo mne rovne nie su povecsine dost podla mojho gusta - nemyslim tym krasu, ale rozumovo a inteligentcne vyspele...
Hej, šesť rokov je vpohode. Môj je o osem, buhahahahaah... Rovnako sme si dali desaťmesačnú sprchu, dala som do vody desaťrůžovú kyticu a zhodnotili sme, že o tri a pol roka bude svadba.
@alohomora@sveter Keby môj text, nemal nič spoločné s diskusiou, tak pod ním nie je ani jeden komentár. Škoda že sa to nedá editovať dopísal by som tam "čo si myslíte". Samozrejme aby som vám zalichotil a zvlhčil flajtre #btwasponniekto. 8)
Za široko rozvetvenú birdzásku intelektuálnu verejnosť... Vám, drahý pane, srdečne ďakujeme za poskytnutie tejto obohacujúcej recenzie milej a príjemnej skutočnosti, ktorá nás v nemalej miere istotne posunie ďalej v rámci štúdií medziľudských vzťahov, a nepochybne rozšíri obzory v ponímaní socializácie spoločnosti. Ešte raz Vám úprimne ďakujeme !
Prečo má niekto nutkanie toto zdelovať skrz fórum na birdzi a aké predstavy vlastne má o tom v hlave, keď je to nakoniec schopný bez najmenšej pochybnosti o vlastnej jebnutosti urobiť?
Čo ti to dalo teraz, keď je to už z teba vonku na takomto úžasnom kúsku internetu ako je práve B fórum?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
seriózne ľudia, fórum je o diskusii, nie o tom, že ako dlho máš vzťah dpč.
@16 to, že ti to tu niekto komentuje ešte neznamená, že si položil otázku.
Vysvetli mi prosím ťa dve veci.
Prečo má niekto nutkanie toto zdelovať skrz fórum na birdzi a aké predstavy vlastne má o tom v hlave, keď je to nakoniec schopný bez najmenšej pochybnosti o vlastnej jebnutosti urobiť?
Čo ti to dalo teraz, keď je to už z teba vonku na takomto úžasnom kúsku internetu ako je práve B fórum?
byť s o 6rokov mladsim je pre mna divne
uz aj s o rok mladsim je pre mna divne