Čaute.. Chcem si kúpiť foťák, už zrkadlovku. Vyznám sa do toho ale chcem vedieť aj názor iných.. Osobne si myslím že Nikon má z týchto dvoch lepšiu obrazovú kvalitu, no zasa chcel by som to používať aj na natáčanie.. Tam zasa ide Canon na lepšiu.. Čo s
Tu ti tazko niekto poradi, pozeraj recenzie ,videa na youtube, a testy..Staci pozret google a mas tam toho strasne vela. Ja som si prave objednal Nikon D810 a cital som vsetko mozne co som kde ponachadzal. Tu odpoved nenajdes, zvacsa si kazdy pochvali ten svoj ktory vlastni, alebo v horsom pripade ti poriadia podla toho ci maju canon alebo nikon atd
@tenario No Nikon D810 to je už niečo .. Ved kukal som všade .. ale kedže idem prvy krat ne zrkadlovku tak neviem porovnať podla vlastnych skusenosti to je to .. Ale asi si vyberiem ten Nikon...
@robopucekNikon ma lepsi dynamicky rozsah cize je lepsi na krajinu. Canon ma vacsiu buffer cize spravis viac fotiek na kontinualnom snimani co je dobre na sport. No ak chces tocit tak si vyber canon do ktoreho si mozes nainstalovat Magic Lantern co je super vec. Cez ML mozes robit aj raw video aj ked na 700D trochu obmedzene ale aj to potesi. Na nikone sa neda menit expozicia pocas natacania. Cize ak budes viac fotit tak Nikon a ak chces natacat alebo fotit sport tak canon.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
No tiez by som sa priklonil k D5300 na tvojom mieste