trošku sa aj seba samej pýtam či dobre robím ked to tu napíšem ale potrebujem fakt poradiť lebo už ma žožiera svedomie kamaratila som sa s jadnym kamošom no on začal citit viac povedala som nie že ostane kamarátmi teraz to padlo ani bu ani bu a čo je najh
ved ty si neurobila nic zleho, prave naopak, zachovala si sa fer, ze si mu priamo povedala, ze z toho nic nebude. mohlo (a malo) by ta trapit svedomie, keby si sa s jeho citmi pohravala nejak, davala mu nadeje a pritom vedela, ze z toho nic nebude. to, ze si mu jasne povedala, ze mozte zostat iba kamaratmi, to je v poriadku. a to, ze on to nevie stravit, to sa mu sice velmi necudujem, ale tak co sa da robit...ty za to nemozes. a snad na tych stretkach byva aj vela ludi, ktori tuto zalezitost vobec neriesia a mozno o nej ani nevedia, tak skus sa tesit zo vztahov s tymito ludmi a tych, ktori sa miesaju do toho, do coho ich nic nie je, tych si nevsimaj. je mi jasne, ze sa to lahko vravi a tazsie praktizuje a viem, ze vsimat si ich budes..ale skus to proste brat tak, ze ich nazor nie je v tomto podstatny a ani ich spravanie - lebo ked sa na to pozries triezvo, ozaj nie je dovod, aby ti niekto nieco vycital. ty nie si nikdy povinna opatovat niečie city
najdi si frajera a potom nech vas vidia spolu ale neodkopuj toho chalana vieš on zato nemože že sa do teba zblaznil skus znim pokecat osamote a povec že chceš abi to bolo ako pretim
pubertslatinocelny : len vies tí dotycní to oni stale pokusali hento toto pači sa ti a somariny ak som poznamenal že je sympatický tak mu hned bežali zavesiť na nos a on to opäť vzal trošku inak stále sa nam do toho srali ked sme boli vonku v pohodke sme len rozprávali sa a už mali uštipačne poznamky možno by aj z toho dačo bolo ale oni nám to tak dosrali svojimi rečami ze som uz nemala vobec ani zaujem nic a preto sme si hned povedali že kamosi a vzal to v poho no včera katastrofa ignorácia a veľa ľudi? no presne tí čo sa do toho srali tak myslím že by bolo najlepšie asi prestať chodiť už sa to ťahá dosť dlho už od decembra no včera to bolo dosť svinstvo
ved ako chces no ja nepoznam okolnosti a neviem ako sa citis atd, ale faktom podla mna ostava, ze treba sa naucit vyrovnat s tym, ze ludia sa miesaju do veci, do ktorych ich nic nie je a poznam viacerych, co znasilnuju vztahy medzi ludmi, niekto sa s niekym kamarati a hned ich davaju dokopy a podobne...a mozno niekedy (aj v tvojom pripade mozno) je to az tak silne, ze sa s tym neda vyrovnat...lebo mi je jasne, ze kazdy clovek ma urcitu hranicu, nad ktorou uz nevie veci len tak ignorovat. kazdopadne s ludmi z tych stretiek, ktorych mas rada, sa mozes stretavat aj inde, nie len tam, tak skus aspon tak...proste aby si nepretrhla tie vztahy, ktore su tam kvalitne...to by bola skoda kvoli par hlupakom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov