sam som podstupil ten zakrok, 100 percentna praca plus dozivotna zaruka v pripade zmeny dioptri. uz su to tri roky. davaj pozor pri vybere a poriadne sa informuj ake technologie pouzivaju a nesetri na cene su to predsa oci. mna to stalo ak sa dobre pamatam 1200 e cca. vtedy to bola jedna z novych technologii. a vyhoda, po prvom dni od operacie sa mozes venovat comu chces okrem plavania tam bol limit dva tyzdne. btw NEOvizia v BA.
No a chcem ist lenze jedno oko stoji 900 eur a ako hovori , moj Drahy, ze radsej som si dala spravit prsia ako oci.
Tak snad o rok.
A kazdeho koho som sa pytala co na tom bol, bol spokojn. Hned ako vysli z ordinacie uz videli.
Bola som, zo skoro -5D na 0. Zatiaľ som spokojná, aj keď oko ostalo trochu citlivejšie na dotyk ale to je zanedbateľné v porovnaní s tým, že konečne vidím na obe oči a nenamáham len jedno.
inak @sisi092 neviem kde si bola ty, ale mňa jedno okolo vyšlo na necelých 500 eur
Bolo mi odporučené aby som ešte počkala ale potom určite pôjdem. A určite keď viem aké sú ceny nepôjdem na niečo za polovicu tej ceny, na to sa mám až príliš rada.
@skingirl94 nie som lekar ale pride mi to ako nezmysel. popozeraj veb ak si pamatam tak robia do extremov +/- 12 a 5 astigmatizmus. ja si vysledok nemozem vynachvalit. ps: a tvoj ocny nie je mikrochirurg oka, asi tolko k jeho kompetencii
@legetrg veď práve že to aj mne príde ako dosť veľká hlúposť... a moj očný je v prvom rade kus debila čo je proti vsetkemu.. on mi kedysi ani sosovky nedovolil ani nic.. vzdy ked som nieco chcela musela som ist za inym nech mi na to da papier .. ach neznasam ho .. vlastne tam uz ani nechodim ale nechodim ani nikam inam takze ho stale povazujem za svojho ocneho
Ja som bol nedávno tiež, síce trochu stres, ale po operácií už úplná pohodka. Okuliare mi dosť vadili hlavne pri fotení a neviem, ako je to možné, ale mám pocit, že po operácií robím aj lepšie fotky
Drahé to je, ale stojí to za to. Pre operáciou som si zisťoval ceny a tiež som sa dosť smial na tej zlavedna Dokonca niektoré kliniky ponúkajú operáciu na splátky » www.iclinic.sk/financovanie.... Ale nakoniec som vychytal študentskú zľavu, takže chill
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Tiež sa chystám
Sosovky foreva
» www.zlavadna.sk/zlava_142789_ab...
Ja by som cez to nesla ani ku kadernicke ani na botox ani na mihalnice.
Fakt sa divim ludom.
Tak snad o rok.
A kazdeho koho som sa pytala co na tom bol, bol spokojn. Hned ako vysli z ordinacie uz videli.
inak @sisi092 neviem kde si bola ty, ale mňa jedno okolo vyšlo na necelých 500 eur
Drahé to je, ale stojí to za to. Pre operáciou som si zisťoval ceny a tiež som sa dosť smial na tej zlavedna Dokonca niektoré kliniky ponúkajú operáciu na splátky » www.iclinic.sk/financovanie.... Ale nakoniec som vychytal študentskú zľavu, takže chill