Caute!Kto z nás by nechcel slusne zarábat a zároven spoznavat svet.Dá sa to vobec dosiahnut? A ked ano tak ako zacat ked je niekto na uplnej nule a má len ako tak základy Anglictiny?Má s tym niekto skusenosti?
chce to odvaju a ovladat dany jazyk... v anglicku umyvac riadu v bare zarobi viac ako u nas doktor ja sa hned po dokonceni strednej chystam do francie nauc sa aspon tu anglinu a potom nad tym premyslaj...
Asi tak, na zapade dostanes 60 000,- Sk mesacne za spinavu pracu, co nik iny nechce robit, ako umyvanie riadu alebo cistenie schodov. Z toho na byvanie a jedlo minies asi len nieco cez polovicu, takze ti zostane 30 000 na minanie (zabava, oblecenie, ...). Urcite sa neoplati vystudovat vysoku skolu a robit prijemnu pracu v kancelarii na Slovensku za 30 000, z coho ti zostane iba tak 20 000...
cau ludia,poviem vam nato ja svoj nazor"akoze uz trochen zasvateny po 1 a pol roku"..som na ostrovoch,presnejsie v anglicku uz nejaky ten cas a mozem vam s kludnou myslou povedat ze ti co sa boja hlavne o anglinu,sa triast nemusia..toto je krajina plna cudzincov a najdes tu na kazdom kroku,poliaka,a pri troske stasti aj slovaka alebo cecha..toho,coho by ste sa mali bat najviac je fakt,ci ste pripraveny zit bez mamicki a otecka a vedeli sa postarat sami o seba..takze keby som to mal tak zhrnut do jednej veci,nebojte sa cestovat a spoznavat bo na slovensku dieru do sveta neurobite!zdravim vsetkych z blackburnu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty