Cítal som na newiem uz akej stránke ze Pod Afganistanom sú neaké tunely ktoré vybudovala Al-Kaída uz strasne dávno a este ze to tunely vedú do pakistanu iránu a dokonca az niekde na sibír ! Je to pravda ?ja si myslim ze áno ! a vy si co myslite ??a este
no a nakoniec sa dozvies, ze to nevybudovala Al kaida ale krdkovia a sluzia to len a len pre ich uceli. ak niekto envie najst kde je otvor ako mozu vediet, ze ten tunel je?
Nuz je jasne, ze v Afganistane su podzemne chodby atd Nieco ako mal vietcong a urcite su dost dlhe a su tam nejake tie bunkre pre povedzme 500ludi. Tiez si myslim, ze mozu byt vybudovane v blizkosti hranic a teda mozu ustit az za hranicou.
Ale na sibir urcite nevedu, si to pozri na mape. To by nevykopal nikto, tolko zeme odstranit, aby si to nikto nevsimol (a ked tam maju by aj auta - si pozri kolo toho bolo pri stavbe eurotunelu, ten co spojil anglicko a francuzko) a aby sa nestal nejaky pruser ako prepad zeme a podobne. Na to nemaju ani ludi, ani technologiu.
počul som o tom tuneli tiež ,a vedie až po sibír ,ten tunel bol vybudovaný už dávno pred kristom , ževraj sú tam velké hali, cesty, spoločenské miesta a proste všetko
Ohladne toho Sibiru. To už bude nejaky blud lebo by museli kopať tisícky kilometrov na sever pod Kazachstanom. A určite nemajú takú raziacu technológiu, ako prirazeni tunela pod kanálom La Manche. Čo sa týka toho že tuneli vedú do Pakistanu alebo Iránu, to je už teoretický možné....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale na sibir urcite nevedu, si to pozri na mape. To by nevykopal nikto, tolko zeme odstranit, aby si to nikto nevsimol (a ked tam maju by aj auta - si pozri kolo toho bolo pri stavbe eurotunelu, ten co spojil anglicko a francuzko) a aby sa nestal nejaky pruser ako prepad zeme a podobne. Na to nemaju ani ludi, ani technologiu.
Balroga zabila americká námorná pechota keď hľadala Bin Ladena.