Caute, mám taký dosť nepríjemny a častý problem, mam totiz afty. To su take male (aj velke ) bolestive miesta v ustach. Aj teraz ich mam 4 a uz fakt neviem co stym , boli to pri jedeni, rozpravani, otvarani ust, ... mam na to jednu taku mast , ale nepo
tiez som to mala a najlepšie mi pomohlo ked som si kolieska listerine stipe to jak svina ale krásne ti to pak mizne a asi po 2mesiacoch od kedy som si to začala tak uz aj bez toho vôbec nemám takze tak dúfam že aj tebe pomôže
bucofit, bucosan, a este jedna tinktura , ktora je silnejsia ako buco-nieco ale tej nazov uz si nepamatam ...to tej poslednej, ked sa mi nieco spravilo, do 2-3 dni preslo
afleck2 viem presne o čom hovoríš.. boli to jak šlak.. mne jedina vec čo pomohla je taká vodička herbadent sa to vola.. kúpiš to v lekarni.. afty sa mi síce robia.. ale aspoň s týmto sa ich rýchlejšie zbavim.. nepomohol ani camistad gel, vyplachovanie ustnymi vodami, ani podobne hovadiny.. iba henten herbadent.. skú uvidiš... ja som si ako tak pomohla až po dvoch rokoch...
Patraj aj po pricine, nie len hladanie rieseni.. To je docasne. Mozno by tomu mohlo ist aj predist, ak to fakt nie je nejaka imunit. porucha, pripadne ak existuje nieco, ako geneticka predispozicia.
@20 keby to napise niekto iny, tak to beriem tak, ze si robi srandu, ale kedze to napise hentaky megahlupy kokot tak si to viem zivo predstavit zjebe sa mu kladivo na prst, tak ho rovno usekne a mysli si ze jak popici to vyriesil
kazdopadne aft som nemal dlho dlho, ale na poraneny jazyk od zubu(zlomena stolicka ) a nasledny zapal mi pomaha tantum verde, ci uz sprej abo pastilky. znecitlivuju do istej miery.
ale ani takto z toho jedenia moc nemas, bo necitis chut poriadne
Ako prevenciu ber vitamín B (napr. B komplex) a keď sa ti už spravia, tak Herbadent je dobrý, taká vodička, myslím, že to tu niekto už písal. Štípe to, ale pomáha.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale tie ústne vody veľmi pomáhajú.
Ústna voda, alkohol, nejesť oriešky ani nič s ostrými omrvinkami.
kazdopadne aft som nemal dlho dlho, ale na poraneny jazyk od zubu(zlomena stolicka ) a nasledny zapal mi pomaha tantum verde, ci uz sprej abo pastilky. znecitlivuju do istej miery.
ale ani takto z toho jedenia moc nemas, bo necitis chut poriadne
» www.vceliakozmetika.sk/bd2808-30-propo...
Treba skusit, snad pomoze