mate s nimi skusenosti ? .. čo vam na ne najviac zaberá ? po koľkych dnoch vam zvyknu zmiznuť ? .. ja už to mam 4 deň a len sa to zhoršuje .. a ešte , mam piercing v jazyku nemože to on ešte zhoršovať ?
by som si musela obložiť komplet usta z vnutra , mam to snad všade .. som si kupila na to sprej že " sorex " dnes , dufam že pomože .. najviac bolia pod jazykom , ani vyplaziť ho nemožem, preto sa bojim aj že ten piercing za niečo može ja ked ho mam už dlho ..
a hej ten b-komplex mi odporučala lekarka davnejšie lebo som mala malo vitaminov železa a neviem čoho .. ale našim je to jedno "
už veľmi dlho som ich nemala, naposledy keď som bola u zubárky a myslím, že to môže byť aj piercingom, možno máš aj zníženú imunitu alebo ak si jedla orechy, tak tiež... v lekárni ti na to určite dajú niečo dobré a skús ešte aj tie vitamíny...
teraz som sa jedného zbavil po opakovaných pokusoch výmieňania kefiek som sa rozhodol, že ich budem radikálne variť v slanej vode pri bode varu a dezinfikovať každý večer
inak ja som si na to striekal jox stále a vitamín B som bral
čas.. Keď tak ústnou vodou by si si ublížiť nemala, vyopaľovacie prostriedky ako jodisol a také sa mi neosvedčili, skús ten B-complex. Inak dávam si vtedy aj strepsils, tantum verde a tieto srandy s protizápalovým účinkom. Mala som aj nejaké tie malé srandičkovské tabletky v modrých obalčekoch od dokotra a vôbec nepomohli. Myslím že aj harmančekový čaj by mal byť dobrý.
Keď som mala týždeň zapálenú celú tlamu, afty, zapálené ďasná, herpesy, proste všetko mala som chuť umrieť. Ani jesť, ani piť, ani jesť. Tak dúfam, že u teba to také zlé nie je
@tongue tak to ti prajem fakt veľa trpezlivosti a šťastia. Ešte keď mi doktor povedal, že mi smrdí z úst... ja som ho mala chuť zabiť vtedy Ani zuby mi vidno nebolo, ústa som neotvárala a on toto..idiot!..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
skús zavárané čučoriedky.. "prilož" si ich tam zopár pár krát za deň. .bude to štípať ale mne to celkom zabralo
inak prave som si uvedomila že aft som nemala asi tak dobrý rok už ... fúha
a hej ten b-komplex mi odporučala lekarka davnejšie lebo som mala malo vitaminov železa a neviem čoho .. ale našim je to jedno "
skus si tam tať niečo alkoholicke,na to miesto,kde mas aftu,a za par dni sa ti zahojí
inak ja som si na to striekal jox stále a vitamín B som bral
ked si vsimnem, ze mam afty tak pri najblizsom vsimnuti si vsimnem, ze ich mam uz ich nemam.. kks, vyjadrovanie jak retard, ale snad chapes
Keď som mala týždeň zapálenú celú tlamu, afty, zapálené ďasná, herpesy, proste všetko mala som chuť umrieť. Ani jesť, ani piť, ani jesť. Tak dúfam, že u teba to také zlé nie je