Tréningy s boxerským vrecom sa dajú ešte celkom stručne rozpísať, ale ty sa pýtaš ešte aj na posilňovanie? Si robíš srandu? Veď okolo toho je celá veda...
A k téme: Keď som aktívne trénoval, cvičil som na výdrž (napríklad rýchle boxovanie na mieste oboma rukami - 2x3 série po 30 sekúnd, ale to si môžeš sám zvoliť, koľko chceš a koľko vydržíš).
Low kicky - 20 kopov v 3 sériách so sparing partnerom.
dám ti jednu radu. Choď aspoň na 2 mesiace na tréningy na box. Tých cca 70 euro čo za to vysolíš bude za to stáť. za 1 ťa tam naučia ako sa správne boxuje (to je veľmi dôležité) a za 2 ti tam aj názorne úkážu aké tréningy sa robia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
A k téme: Keď som aktívne trénoval, cvičil som na výdrž (napríklad rýchle boxovanie na mieste oboma rukami - 2x3 série po 30 sekúnd, ale to si môžeš sám zvoliť, koľko chceš a koľko vydržíš).
Low kicky - 20 kopov v 3 sériách so sparing partnerom.
Tréning techniky - háky, direkty, spodné háky, kolená, lakte - ľubovoľne.
A ak chceš dobre zlepšiť aj reflexy, tak si zožeň lapy a takisto so sparing partnerom tréningy s lapmi.
Skús pohľadať na youtube, prípadne iných serveroch, odtiaľ sa naučíš viac...