Ahojte, kto z vás pôjde do 1.ročníka na gymnázium do Sučian alebo kto tak chodí?
Napíšte ak viete. Či je to ťažká škola. Na čo sa tam bere najväčší ohľad. Či je tam ťažká matika. Ako je to tam s dopravou. Púšťajú vás niekedy z hodiny skôr aby ste stihli vlak? Je tam jedáleň? Idete niekto zo Žiliny? Vraj sa tam učí západným štýlom, to
ja som si vyberala medzi anglickym v čadci, španielskym v žiline a anglickym v sučanoch. mama chcela aby somšla do sučian lebo je to bližšie ako čadca a angličtinu mám radšej ako španielčinu. na stránke gymnázia som sa takéto informácie nedozvedela
Tak ja som na GBASe prvaák teraz budúci druhák Možem Vám iba potvrdi´t to čo Vám už asi niekto povedal že ta škola je fakt špičková.
Z pohľadu študenta sa riadne ale riadne namakáte ( Zvlašť tý čo tam idú bez znalosti angliny .. tak som išiel ja ) ale z druhej strany spoznáte super ľudí a dalej Vám prezrádzať nejdem ... Teším sa v septembri
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Z pohľadu študenta sa riadne ale riadne namakáte ( Zvlašť tý čo tam idú bez znalosti angliny .. tak som išiel ja ) ale z druhej strany spoznáte super ľudí a dalej Vám prezrádzať nejdem ... Teším sa v septembri
Ak máte nejaké otáykz v pohode mi napíšte