Prides mi ako aktivny, iniciativny, samostatny clovek, ktory ma jasno v tom co chce a vie to presne sformulovat. Presne Teba slovenske skolstvo potrebuje!
@zajkousko Mily Justin, nevnasaj medzi nas semena svaru, som Tvoj tajny fanusik a nasledovnik, povazujem Ta za Jezisovo prevtelenie 21. storocia a mesiasa mieru.
UCM v Trnave (politológia, verejná správa a pod.), MTF STU Trnava, STU BA, Žilinská univ., rôzne technické. SPU v Nitre (tam nejaká rastlinná a živočíšna výroba), Katolícke, a všetky súkromné isto ..
@sedrick Skôr narážal na to, že veľa ľudí sa rozhoduje ako ty, t. j. tam, kde je voľné, nie, či to má aspoň nejakú perspektívu, nie, či ťa to baví.
Skús porozmýšľať, či chceš študovať niečo 3 (5) rokov, len preto, aby bol diplom (titul) a potom si s ním môžeš akurát tak vytreť... Prípadne študovať niečo, čo ťa absolútne nebaví a budeš chodiť s odporom do školy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a technika v KE a BA,myslím...
zato takí chytráci ako ty v školstve pracuju a tak to aj vypadá:- - disappointed:........filip
mal by si ľuďom pomáhať a nie ich hádzať do jamy levovej
paci sa
Zdar..sudis podľa jednej vety a ani nevieš kto som... čo ak som bol v kóme ?hej potrebujú ma v skole ja som prototyp a ty jasnovidec
vďaka všetkým za radi a kritiku ...ešte nejaké ????????
cenim
heh, som filip, ale to nevadí aj Justín bol svätý-).......
a vedz, že Ježiš aj teba považuje za svojho baránka........filip
Skús porozmýšľať, či chceš študovať niečo 3 (5) rokov, len preto, aby bol diplom (titul) a potom si s ním môžeš akurát tak vytreť... Prípadne študovať niečo, čo ťa absolútne nebaví a budeš chodiť s odporom do školy
» www.portalvs.sk/sk/aktuality/ak...