No ide o toto: Jedneho pekného dňa som sa prihlásila na pokec a prišla mi RP. Ako každá iná popíšeš? No ale ani vo sne som si nemyslela že to bude takto pokračovať pisali sme si asi 3 hodiny v kuse a teraz spolu chodíme. A tu je koreň celého problému. Poz
Počuj, dieťa, dievča, odo mňa nie o veľa mladšie.. Pozbieraj sa, chlapca (ak vôbec vieš, akého je ten tvor, s ktorým si píšeš pohlavia) si schovaj do zálohy tak na 5-10 rokov, keď sa s ním budeš môcť aj stretnúť.. nahoď úsmev, zober loptu/švihadlo/psa/kamošku a choď sa baviť a hrať kým máš na to čas, aby si nemusela ako stará písať príbehy začínajúce sa "jedného pekného dňa som si sadla ku compu a skysla tam na celé ďalšie tri roky, lebo ma miloval ako koňa"..
vyslovujem polutovanie nad tymto pribehom... to je osud modernej doby, pisat si s niekym 3 hodiny na nete, prehlasit, ze s nim chodim.. potom chcem vidiet tie o-line zasnuby, kde si poslu e-mailom snubny prsten, svadobny obrad cez web-kameru a plodenie deti poklikanim na registracny formular niekde na sieti typu FB,kde to zaregistruje centralny softver, posle prikaz do spermobanky a... prepac za toto urazanie, ale je to nieco, nad cim ja naozaj doma placem! dnesne deti by mali skusit prechadzat sa aj ruka v ruke pri svite mesiaca, a nie posielat si obrazky s macikmi cez net, aby si dokazali, ako velmi sa "lubia"
omg.... absolútne chujovksá diskusia môj partner si nemôže písať s inými babami pravidelne mu kontrolujem rp na pokeci aj na facebooku s kým si píše i ked on nemá na net moc času...možno vám to bude znieť choro,ale ja to robím preto,lebo ho milujem a aj on tvrdí že sa miluje ja mu verím ale za to preverujem
Best best best best best Aj keď, ja radšej držím klávesu, ale tak no Gramatika ma úplne dorazila, pokec zabil a dva dni pochovali bože, že tri hodiny Fine, už som ticho ......
A čo k tebe dievča? Je to iba detská platonická láska. Internet je internet a reál je reál...Čo ty vieš,môže to byť nejaký pedofil,či podvodník,ktorý ťa môže predať za veľmi peknú sumičku(nesmej sa,to je krutá realita ^^)
Takže buď sa s ním stretneš aj v reále a padnete si do oka(čož je ten lepší prípad),alebo si tie svoje zamilované kecy nechaj na skutočného partnera
@zmyja365 tak tvojím frajerom by som nechcela byť pod drobnohľadom riadne je a @bibi15111 možno sú tu ľudia k tebe hnusní ale vytlač si to, o 5 rokov si to prečítaj a uvidíš či mali dôvod či nie na toto máš ešte času.. aj keď ja som mala prvého chalana v 13-tich, ale bol to sused a chalanisko z partie s ktorou sme po vonku behávali a bol to taký vzťah že sme len lepší kamaráti boli, žiaden sex ani nič čo sa praktizuje v dnešnej dobe a nebol nie niekto z netu kto vôbec nemusí byť ten za koho sa vydáva..
nechcem byť hnusná, pamôtám si keď sa toto stalo aj mne. ale ja som mala .. počkaj... 11 !!! kurva 11, nie 14
po prvé... nie je možné, ayb ste spolu CHODILI keď ste sa vživote nestretli..
po druhé.. chlapec má takýchto slečien odhadom.. čo ja viem ... aspoň 5 (pravdepodobne)
žiadnu veľkú lásku prosím ťa neočakávaj, to je len hlúpe čaro internetu omg, v tomto ti nie je pomoci, vytriezvieť musíš sama... ale kurva aby tu 14 ročna baba napisalal pišeme tr ihodiny a chodiem spolu tak prepač ale toto je hodne na prvy stupeň zš....
snaž sa ukľudniť a uvedomiť si, že je to len veľká bublina, ktorá zachvilku splasne.. aby to tak nebolelo potom.
p.s.: je tam šanca tak 1:222 e sa stretnete, budete spolu a zoberiete sa a budete mať krááásne detičkyyy a domček.. .zváž to !!!
@lucina223 a @zmyja365 je super, ked clovek pri vas nemoze ani dychat, lebo sa boji, ze hocico pochopite ako zamienku na ziarlivost...je super zit v neustalom strese odporucam
nejde o to ako casto to robis. kebyze si vymenite ulohy a teraz si so mnou "pises" namiesto neho, uz by si davala podnet na ziarlivost. podla teba. tak si to uvedom ze zo stihackou sa zije ale velmi tazko =/
ja som to tiež zažila a osobne neviem či to pochopíš ale vyrástla som a taká "lásku cez net" som zažila asi v 12-tich teda pred rokom..a pre mňa je to už teraz dosť blbéé kebyže mám s niekým chodiť cez net..a videli ste sa vôbec?
uhm.. síce.. mám "len" 12 rokov ale pamätám si, ako niekedy také veci trápili aj mňa no tak na to ti poviem iba... nerob si žiadne nádeje sorry ale fakt! už len preto, lebo je to Pokec a preto, že "spolu chodíte"... síce 3 hodiny, či 2 dni.. to je jedno.. proste na takéto veci nevyužívaj Pokec! radšej skonči s Pokecom úplne ja som to urobila a môj život je zase o niečo krajší... ver, že som spoznala oveľa viac ľudí ako na Pokeci to je všetko odo mňa
@antifunebracka to sa mi zaťaľ nestalo len ja som mu ich dala dvakrát ale to trvalo len 12.hodín aj tak za mnou doliezol
@husky veľakrát sa kvôli tomu hádame ako aj teraz ale ja ľúbim jeho a on mňa a veľakrát mu poviem nech zdochne,alebo nech ide do piče a že ho nenávidím ale nemyslím to tak a je niečo zlé na tom že chcem byť jedniná pre neho?
je to chore!!! aby si ho jednu minutu posielala kade lahsie a potom chcela byt pre neho jedina...je aj on jediny pre teba? si zober, teraz v podstate ja pisem tebe, ty mne, co by si robila kebyze zistis ze robi to iste?
Je to choré zakazovať mu mať kamošky a kontrolovať sms a net atď. By som to v živote nerobila. Keď mu verím, tak to robiť nepotrebujem.
A aj keď má kamošky tak som stále pre neho jediná. Na tom sa nič nemení.
Nehovorím že mi občas niečo niekedy nevadí ale určite mu nič nebudem zakazovať. Lebo aj ja mám kamarátov a nezakazuje mi nič a stále je pre mňa jediný.
ked pocujem slovo pokec,je mi na zvracanie!!!12-rocne dievcata tam vypinaju a ukazuju prsia,zadok,odhaluju sa ako mozu,o com to je ?Iní si tam vytvaraju virtualne vztahy a hraju sutaz kto si lepsie prerobi fotku.Ja z tohto nemozem .fakt.!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
Radšej sa choŤ učiť do školičkI !
Pokec a poqecosqe vStahi maju taki velki viznam
Poznáme sa len 3 hodiny a už spolu chodime teraz už vlasne dva dni.
ako môžete spolu chodiť, keď ste spolu ešte nikam nešli? žeby ste ako chodili. nohami.
...ale ešte že niesom takáto dakujem BOHU !
u 13-tiek uz dost bezne..
teraz sa divim sama sebe preco som tuto temu vobec otvorila..
asi aby som sa pobavila a zároveň zhrozila...
za ďalšie koľko má rokov???
za ďalšie jak sa dá za 3 hodiny spoznať niekoho na toľko, že sa s ním dám ešte v ten deň dokopy???
lol a inak takéto témy mi tu fakt chýbali...
Počuj, dieťa, dievča, odo mňa nie o veľa mladšie.. Pozbieraj sa, chlapca (ak vôbec vieš, akého je ten tvor, s ktorým si píšeš pohlavia) si schovaj do zálohy tak na 5-10 rokov, keď sa s ním budeš môcť aj stretnúť.. nahoď úsmev, zober loptu/švihadlo/psa/kamošku a choď sa baviť a hrať kým máš na to čas, aby si nemusela ako stará písať príbehy začínajúce sa "jedného pekného dňa som si sadla ku compu a skysla tam na celé ďalšie tri roky, lebo ma miloval ako koňa"..
@mm47 má teoreticky 80 % pravdu
Dík, dnes sa mi teda podarí zaspať so smiechom Gomen-ne
A čo k tebe dievča? Je to iba detská platonická láska. Internet je internet a reál je reál...Čo ty vieš,môže to byť nejaký pedofil,či podvodník,ktorý ťa môže predať za veľmi peknú sumičku(nesmej sa,to je krutá realita ^^)
Takže buď sa s ním stretneš aj v reále a padnete si do oka(čož je ten lepší prípad),alebo si tie svoje zamilované kecy nechaj na skutočného partnera
Ale stále ma zaráža ten fakt,že 2 dni
nechcem byť hnusná, pamôtám si keď sa toto stalo aj mne. ale ja som mala .. počkaj... 11 !!! kurva 11, nie 14
po prvé... nie je možné, ayb ste spolu CHODILI keď ste sa vživote nestretli..
po druhé.. chlapec má takýchto slečien odhadom.. čo ja viem ... aspoň 5 (pravdepodobne)
žiadnu veľkú lásku prosím ťa neočakávaj, to je len hlúpe čaro internetu omg, v tomto ti nie je pomoci, vytriezvieť musíš sama... ale kurva aby tu 14 ročna baba napisalal pišeme tr ihodiny a chodiem spolu tak prepač ale toto je hodne na prvy stupeň zš....
snaž sa ukľudniť a uvedomiť si, že je to len veľká bublina, ktorá zachvilku splasne.. aby to tak nebolelo potom.
p.s.: je tam šanca tak 1:222 e sa stretnete, budete spolu a zoberiete sa a budete mať krááásne detičkyyy a domček.. .zváž to !!!
Vy ste sa ani nevideli a chodíte spolu? Veď to je smiešne, detské, o čom akože je ten vzťah?
O ničom..
Vek ti vyčítať nebudem, ale zváž, či to má aj nejaký zmysel...
Lebo na nete môže "chodiť" aj s ďalšími troma ...
ale drahhý, veď ja so mt otak nemyslela.... (ALE MYSLELA!!!)
nejde o to ako casto to robis. kebyze si vymenite ulohy a teraz si so mnou "pises" namiesto neho, uz by si davala podnet na ziarlivost. podla teba. tak si to uvedom ze zo stihackou sa zije ale velmi tazko =/
@husky veľakrát sa kvôli tomu hádame ako aj teraz ale ja ľúbim jeho a on mňa a veľakrát mu poviem nech zdochne,alebo nech ide do piče a že ho nenávidím ale nemyslím to tak a je niečo zlé na tom že chcem byť jedniná pre neho?
je to chore!!! aby si ho jednu minutu posielala kade lahsie a potom chcela byt pre neho jedina...je aj on jediny pre teba? si zober, teraz v podstate ja pisem tebe, ty mne, co by si robila kebyze zistis ze robi to iste?
A aj keď má kamošky tak som stále pre neho jediná. Na tom sa nič nemení.
Nehovorím že mi občas niečo niekedy nevadí ale určite mu nič nebudem zakazovať. Lebo aj ja mám kamarátov a nezakazuje mi nič a stále je pre mňa jediný.
To je choré.