A nechceš aby za teba niekto chodil do školy, písal písomky a robil domáce úlohy?
Tie veci sa nerobia pre srandu králikom... (Ja chápem že školský systém je na houby, že niektorí učitelia by ten titul mať nemali, ale zase odtiaľ potiaľ... Buď rada ak môžeš pri tej práci používať internet a nemusíš ísť kvôli tomu do knižnice...)
bože, milujem ľudí, ako si ty. od 18.51 si už mohla mať vo worde vďaka googlu aspoň 5 strán použiteľného materiálu. ale nie, radšej si seď na riti a čakaj, až si od teba niekto vypýta mail, na ktorý ti to bude môcť poslať.
@anzu keby som mala office tak to pohode spravim. okrem toho sa ucim na pisomku dnes. a prezentacia ma byt az na piatok. a kludne ma "milujte" kto sa nespyta, ten nedostane odpoved! radsej spravit hlupost ako sediet na zadku a pozerat ako ti lezie zivot pomedzi prsty. viem, ze toto je mozno extremny pripad, ale aj tak.
@kikushena TROŠKU lenivá??? ty snáď žartuješ!!! prepáč, ale STRAŠNE trápna si, keď si sama nedokážeš spraviť jeden poondený projekt... a ešte prosíš, aby ti ľudia poslali hotový... by the way, zopár z tých tém mám, aj by som ti ich poslala, ale som trošku lenivá, nechce sa mi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A nechceš aby za teba niekto chodil do školy, písal písomky a robil domáce úlohy?
Tie veci sa nerobia pre srandu králikom... (Ja chápem že školský systém je na houby, že niektorí učitelia by ten titul mať nemali, ale zase odtiaľ potiaľ... Buď rada ak môžeš pri tej práci používať internet a nemusíš ísť kvôli tomu do knižnice...)
[/IMG]
next time @admin PLZ permaBAN or 7days BAN!!!
Platové podmienky?