Co sa tyka vonkajsieho vzhaldu tak fyzicky chcem vypracovat svaly na ruakch a bruchu,zatial je to ok,ale tak treba ich lepsie vyrysovat.
Co sa tyka psychiky,tak som spokojny,az nato,ze som velke dobracisko,lahko zneuzitelne,mam problem povedat nie,kazdemu chcem len dobre a nedokazem as dlho na nieco hnevat.
To prve riesim v posilovni a vecernym behanim, to druhe bude na dlhsie a je to o sebazapreni a silnejej voli.
no ja by som zmenil moju tvar...nechcem akne a pehy a mam ju dost vychudnutu...postavu mam myslim ze fajn, aspon baby sa nezvyknu stazovat...ale poctivo cvicim aby bola este lepsia...
ja som uplne spokojna ale zase si nemyslim ze som dokonala pretoze dokonaly v podstate nie je nikto ale kazdy mne staci ze som dokonala pre mojho chalana... a komplexy nemam preco mat a predpokladam ze ani nikdy nebudem mat
@10 no moj xalan si tiez mysli ze som najkrajsia a podob. ale aj ja mam svoje komplexy sice by som ix nemusela mat...xcela by som byt vyssia aspon tak 175, mat hustejsie vlasy, a nebyt taka xuda v tvari...inak sa to da prezit,
co sa tyka vztahov s ludmi, mam rada kritiku, ked mozem pomozem a snazim sa byt vzdy uprimna
zmenila by som na postave iba take male detaily ktore nie su na prvy pohlad moc viditelne...ale predsa len su...chcela by som mat kvalitnejsie a hustejsie vlasy,mensie cislo nohy (casto mam problem zohnat z topanok ktore sa mi pacia moje cislo) ...s postavou som dost spokojna
@28 no ja pouzivam take na tzv.suxy zips nepohodlne je ze ix musis mat pre pozadovany efekt tak cca 3 hodiny takze sa s vlasmi nehram stale inokedy si ix zehlim to mam za xvilku sice ix mam rovne aj bez toho, ale aby neboli rozlietane, a teraz mam novu kulmu na take hollywodske kucery
@28 ale tak inak s tymi natackami to vydrzi dlho zalakujes a ides natacam si to na polovlhke vlasy aby to lepsie xytilo a pouzivam samozrejme aj penove tuzidlo...
@30 ja len to penove tuzidlo lak ani nepotrebujem...kebyze mam aj lak po kazde pouzit tak si musim kazdy den vlasy potom umyt a to by sa mi vazne nechcelo...sampon,kondicioner,serum na zvecsenie objemu,tuzidlo,olej proti poskodzovaniu koncekov to je vsetko
ked som bol mensi tak ma vsetko trapilo..kazda malickost..teraz uz ma netrapi nic...som so sebou spokojny ako vyzeram...akurat zo svojim zivotom niesom spokojny
ja som so sebou spokojná..odkedy tancuijem aj postavička je taká ako má byt..krasna štíhla..a vlasy zvlnené a ryšave...pekné očka a pohlad..krasny smiech...hihi... možno len keby som mala o kusočiček menší noštek..ale inač som spokojná so všetkým
Ked raz schudnem tak to bude super A co sa tyka hlavicky sisatej, za chvilocku bude zmena imidzu a pojdu ine vlasy - po celej hlave malicke vrkociky farebneee... tak uvidime ako to bude vyzerat
Inak jediny problem je, ze mne sa hrozne paci piercing, len koli rodicom som si mohol dat len jeden - do jazyka - ktory sa mi uspesne dari skryvat uz takmer pol roka
Ja niesom az tak nespokojna, aj ked by som mohla tak 2-3cm spustit z pasa (aj ked tucna niesom - 48kg) .. ale lepi sa to len na brucho.. trosku hustejsie vlasky by boli tiez fajn, mate pravdu. s vyskou som v celku spokojna, viac mi netreba, snad este tak zo 3cm podrastiem .. a trosku plnsie prsia by tiez neboli zle ... keby mam vsetko toto ,tak by som uz asi absolutne nic na sebe nechcela menit!... ale v podstate mi staci to co mam, nemusim vyzerat najsamlepsie ... mozem byt rada, ze niesom na vozicku
v leviciach nie su normalne kadernicky...ta tam vzadu mi to vobec neodsekaju a ofinku moju krasnu 3D mi uplne ze scapu dole...a pyta sa ma kadernica ze 5ko, este ti mozem odstrihnut tuto vzadu?? ja ze mozes moja, len uz prosim ta strihaj. to uz tak enervy dostavam
Ked som bol maly, bol som namysleny. Teraz som uz dokonaly... Som so svojim vzhladom spokojny, nemam ziadne komplexy - nemam mat preco. Som kto som a som takto spokojny, komu sa nepaci, nech sa boza v rit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Co sa tyka psychiky,tak som spokojny,az nato,ze som velke dobracisko,lahko zneuzitelne,mam problem povedat nie,kazdemu chcem len dobre a nedokazem as dlho na nieco hnevat.
To prve riesim v posilovni a vecernym behanim, to druhe bude na dlhsie a je to o sebazapreni a silnejej voli.
ja proste ani dokonale vyzerajúcich ľudí nemám rád
ale inac si nemam co vycitat
co sa tyka vztahov s ludmi, mam rada kritiku, ked mozem pomozem a snazim sa byt vzdy uprimna
@16 poziciam ti trocha mojho? zevraj ho mam na rozdavanie
btw. @21 diky
Inak jediny problem je, ze mne sa hrozne paci piercing, len koli rodicom som si mohol dat len jeden - do jazyka - ktory sa mi uspesne dari skryvat uz takmer pol roka
a nepáčia sa mi moje nohy lebo su jak futbalisti co maju,chcela by som mať menšie usta,zdravšie vlasy,dlhsie vlasy,..menši nos,vacsie mihalnice..a tak
@7 hmmm s tou psychikou aj ja tak....
v leviciach nie su normalne kadernicky...ta tam vzadu mi to vobec neodsekaju a ofinku moju krasnu 3D mi uplne ze scapu dole...a pyta sa ma kadernica ze 5ko, este ti mozem odstrihnut tuto vzadu?? ja ze mozes moja, len uz prosim ta strihaj. to uz tak enervy dostavam