Mám na facebooku jedu kamošku korá ma dkonale fotky . Aj ja b som ich chela mat len neviem ako ich mam urobit. Chcem byt taka pekna ako ona . Chcem si zmenit styl oblecenia .. naky pekny prosim poradte . mam 12 rokov .
nezáviď jej, ona si chce len pridať na sebavedomí a preto tam pridáva množstvo fotiek, možno ich nafotí 100 a nakoniec z toho pridá 5...neopič sa po nej buď originálna a rob si vlastné fotky s priateľmi a nie že tam budeš vystrkovať prsia a pod. a nos to čo sa páči tebe..kašli na to
"Chcem byt taka pekna ako ona..." chceš byť niečia kópia? :o kópie sú možno pekné a in ale garantujem ti, že originál ( vlastné názory, vlastný štýl obliekania,...) zaujme stokrát viac a je oveľa žiadanejší, ako nejaká obkukaná kópia niekoho...chceš byť pekná LEN na fotkách alebo aj v reálnom živote? k dokonalosti na fotke ti možno dopomôžu stylisti, fotografi, photoshop a iné technické a kozmetické zázraky, ale peknou v reálnom živote ťa nikto nespraví...peknou sa staneš, len ak tomu sama uveríš, že už teraz si pekná, začneš si veriť, mať sa rada, budeš spokojná sama so sebou a získaš tzv. zdravé sebavedomie...a poviem ti tak, to zdravé sebavedomie robí dosť veľké zázraky, takže ak ho nemáš (čo podľa toho, čo si napísala zjavne nemáš), mala by si na ňom začať pracovať....
mimochodom, nehovorím, že je to prípad zrovna tvojej kamošky, ale kúpeľňové fotky spred zrkadla -násť ročných dievčat viac v obnaženom ako oblečenom stave a fotky spravené na každom rohu, kam sa človek pohne, nie sú vôbec dokonalé, ale skôr trápne, smiešne, nezaujímavé a je ich plný internet....pouvažuj nad tým, ak si náhodou rozmýšľala vydať sa touto kariérou, skôr ako sa staneš niečí terč posmechu
Prestaň chodiť na FB hneď si budeš pripadať najkrajšia fb je falošne miesto plne trápnych ľudí ktorý sa celý deň fotia a naživo sú to obyčajne trosky ktoré si dvíhajú sebavedomie počtom like na fotke
ja mám napríklad "umelecké fotky" alebo s priateľmi. Nestarám sa ako na nich vyzerám, pretože sa väčšinou zakryjem niečim alebo som odfotený chrbtom ale keď sa na jednu kuknem tak viem aké som ml pocity a prečo ma napadli tie nápady. Foť sa ako chceš alebo sa nefoť vobec aj tak najlepšie fotky mám s kamošmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Nechceš sa ísť radšej hrať von?
a v 12tich radšej @1
mimochodom, nehovorím, že je to prípad zrovna tvojej kamošky, ale kúpeľňové fotky spred zrkadla -násť ročných dievčat viac v obnaženom ako oblečenom stave a fotky spravené na každom rohu, kam sa človek pohne, nie sú vôbec dokonalé, ale skôr trápne, smiešne, nezaujímavé a je ich plný internet....pouvažuj nad tým, ak si náhodou rozmýšľala vydať sa touto kariérou, skôr ako sa staneš niečí terč posmechu
madafaka. milujem tu citat tieto super veci xDD