no mam mobil sony ericsson w300 (viem ze je uz stary no ale iny nemam a dnes sa zrazu z nicoho nic vypla obrazovka a teraz ked ho zapnem mi len blika a nic. da sa s tym este nieco robit ? Minule sa mi uz stalo nieco podobne a ked som aktualizovala sof
Mne sa stalo niečo podobné. Tiež sa mi zničoho nič vypol a potom, keď som ho chcela zapnúť, tak nabehla asi na 3 sekundy biela obrazovka a potom sa znova vypol a začal blikať ako si ty napísal (to sa mi stalo raz na w995), tak som ho iba dala do opravy (vlastne to bol obchod so SEčkami, tak mi to tam rovno urobil jeden chlapík) a potom povedal, že som si do mobilu stiahla chybný súbor (pesničku), tak mi to tam poblblo všetko
Takže jedine do opravy šupnúť niekde... na druhý deň som ho mala naspäť (samozrejme za dáke tie €€€)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Takže jedine do opravy šupnúť niekde... na druhý deň som ho mala naspäť (samozrejme za dáke tie €€€)