@tomias@nathalicatko samozrejme sa tym nemysli presnych 100% muzov a zien ...ale budme uprimni, vacsina je povrchnych, ale malokto si to prizna.....to je ako znama otazka: S kym by ste sli do vztahu? So strasne peknym/ou, ale hlupou, prelietavou alebo s priemerne/podpriemerne peknym/ou, ale strasne zlatym/ou, mudrou/ym, vernym/ou a pod.??..sam vidim, koho si ludia vyberaju.....
@burble mna ani tak nestve, ze su povrchne, ale to, ze sa robia, ze nie su take!...a maju plnu hubu moralnych kecov o vnutornej krase apod....cest vynimkam!
@depropex a na aku "metu" si sa dostal s tymi zenami, ktore ti povedali, ze si pekny?
@echoechoecho neviem... asi mám veľké šťastie na mužov v mojom okolí, ale môžem s istotou prehlásiť, že väčšina z nich nie je povrchných...
a čo sa týka žien...hm, úprimne? neviem...istá časť nie je povrchná, ale na druhej strane stoji zástup kamarátok/známych, ktoré také zvyknú byť a skôr, akoby sa pozreli na povahu chlapa, ktorý ich zaujme, hrnú sa do vzťahu pre "rozkoš" z výzoru...
ale ja nie som hodná na posudzovanie niekomu môžem prísť (a určite prídem) povrchná ja sama...
a vlastne, na mieste je aj otázka, čo je to povrchnosť?
to, že sa mi páči pekné oblečenie a rada si ho kúpim? alebo to, že idem do vzťahu s chlapom, ktorý ma AJ fyzicky priťahuje?
lebo ak je to o tom, že sa riadime aj výzorom...hm, môj vzťah je založený na tom, že mi partner úplne sadol, čo sa psychickej stránky týka, rozumieme si, dopĺňame sa, máme rovnaké názory na život, budúcnosť...ale aby bol tento vzťah naozaj plnohodnotným, klamala by som, ak by tam nepatril aj aspekt výzoru chlap ma musí priťahovať, aby bola spokojná aj moja duša, aj moje telo...( a vďaka bohu, to mám
čiže...ak ide o takéto posudzovanie...som povrchná?
Krásna ukážka je tu na fóre - dievča tu založí fórum, z ktorého vyplýva, že IQ veľké nebude, každý jej doň napíše pravdu, ale len čo otvorí profil a zbadá fotky, spustí chlap iné pesničky a vypisuje už iné komentáre.
@plumy veď ale vy ženy ste úplne rovnaké...tiež vám stačí, že je muž pohľadný, sexy a príťažlivý a neviete sa vynadívať a písať mu správy a chváliť ho a len tak tak, že vám oči nevypadnú
výzor prevyšuje povahu ...povaha nadobúda vzťah až v samotnom štádiu vzťahu...nikdy by si však o muža neprejavila záujem, ak by sa ti nepáčil...
@firestorm Ja nehovorím, že pre vzťah nie je dôležité aj to, aby nás partner priťahoval, samozrejme, že ma môj chlap priťahuje a aj na tom stojí vzťah. Ale je rozdiel hľadať človeka sympatického a hľadať človeka "krásavca", najkrajšieho z najkrajších. A zatiaľ som sa stretla s týmto hlavne u chlapov - mali na výber sympatickú/milú/zlatú a krásavicu s ktorou si až tak nerozumeli, ale bola fakt krásna. No hádaj, čo si vybrali.
A tie chlapské rozhovory a kritéria na ženy? Však ich modelu dokonalej ženy vyhovuje asi 5% žien na zemeguli, aj to po plastike.
A inak ja som nikdy nikomu nevypisovala, ani keď bol sebekrásnejší.
@firestorm nezabúdaj zahrňovať do svojich teórii aj mužské pokolenie,lebo je presne také isté len ty na to stále zabúdaš a píšeš ako keby boli chlapi sväté stvorenia ktoré v žiadnom prípade nie sú priťahované fyzickou stránkou a u ženy im záleží výhradne na krásnom srdiečku
@plumy musim suhlasit s @firestorm ...jasne, ze sa najde zopar vynimiek...btw toto "A zatiaľ som sa stretla s týmto hlavne u chlapov - mali na výber sympatickú/milú/zlatú a krásavicu s ktorou si až tak nerozumeli, ale bola fakt krásna. No hádaj, čo si vybrali.
A tie chlapské rozhovory a kritéria na ženy? Však ich modelu dokonalej ženy vyhovuje asi 5% žien na zemeguli, aj to po plastike." tak toto je presne popis, ktory sa hodi na zeny Povec mi, ktora zena ma za frajera mileho, sympatickeho, ale nie najkrajsieho chlapa? Ziadna! (teda ak nepocitam tie najvacsie zufalky, ktore beru vsetko).. praveze chlapi maju ovela nizsie naroky, co sa tyka vzhladu!...to len vy zeny sa tak "pretekate", ktora je krajsia ...zeny sympatickeho/mileho/zlateho, ale nie krasneho chlapa friendzonuju. ale o krasneho, ale blbeho chlapa prejavia zaujem, a potom sa trapia a vypisuju kktiny, ze chlapi su svine a pod...ale aj tak dalej su ochotne s nim nieco riesit, cize ak ta nepritahuje, tak s nim zena nikdy nic nebude riesit...ani nepripada do uvahy ta vasa "scifi" uvaha, ze ked sa spoznaju, tak mozno medzi nimi nieco vznikne...akoze tomu neverim, to sa stava chlapom, ze sa zamiluju az po case, ale zeny nie.....
sam vidim, ze ak sa pacim zene od zaciatku, tak sa stale snazi dostat so mnou do kontaktu (vypisuje mi, vela keca so mnou a pod.), a ak dievca nepritahujem, tak sama od seba mi napise len ked nieco potrebuje...sam som bol friendzonuty viackrat - spolu sme sa smiali, kecali, travili spolu cas (ale ja som to musel iniciovat), a ver mi, ze tym zenam som bol sympaticky (inak by sa mi vyhybali), mily, zlaty,ALE nemali pri mne vylhke nohavicky, takze hadaj s ktorymi si uzivali?No predsa s tymi peknymi, ktory ani neboli extra vtipni, ani mili, ani mudri, proste IBA pekni...a tie dotycne neboli ziadne zmalovane fifleny, ale dost inteligentne, scitane zeny, jedna z nich bola strasne hanbliva, skromna, empaticka, ale rovnako povrchna co sa tyka vztahov.....takze fakt si myslim, ze zeny su povrchne ako chlapi, a k tomu maju este vyssie naroky na fyzicku krasu!...na vnutro take naroky nemaju, ked vidim, s akymi trkvasmi su ochotne chodit......a este peniaze mozu znizit vahu fyzickej krasy, takze ak vidis skaredeho chlapa s peknou babou, tak tam pojde o peniaze/slavu/postavenie....
@nathalii spravne...o tom je toto forum...ci su to zeny alebo chlapi, vsetci su pritahovani hlavne fyzickou krasou....btw este nikdy ma nebalila zenska kvoli mojmu charakteru...a ak som sa jej pacil, mohol som ju kludne aj urazat, spravat sa k nej ako k handre, ale kedze som sa jej pacil, tak si vsetko nechavala....
@nathalii vazne?..podla mna sa to stale pise skor iba o chlapoch ...co fakt neznasam je, ked nejaka zena povie, ze chlap nemusi byt pekny, hlavne, ze ma dobre srdiecko alebo je vtipny, inteligentny a pod....
@echoechoecho Chlapi, chlapi... Nepoznám okolo seba žiadnu babu s normálnym IQ, čo by na vzťah nechcela milého, dobrého a sympatického chlapa. Či to náhodou nebude tým, že si vyberáte tie najkrajšie ženy, ktoré automaticky idú po ultrasamcoch a vy sa cítite byť friendzonutý a pritom sa stačí obzerať inde? Neverím, neverím a ešte raz neverím, žeby si nejaká baba vybrala namiesto pekného chlapa (tipujem, že nie si Quasimodo, keď si písal, že sa aj páčiš) s ktorým je jej dobre druhého len kvôli tomu, žeby bol o chlp atraktívnejší. Neviem, čo je to v poslednej dobe za veľký trend tvrdiť, že k ženám sa treba správať čo najhoršie, lebo po takých idú. No by som to chcela vidieť, ktorá chce byť podvádzaná a podobne... Je to blbosť, normálna baba sa nechá zbaliť, keď sa k nej niekto chová dobre a sú tam sympatie. Nebodaj sa ešte správa ako gentleman, z TOHO vlhnú nohavičky, lebo to sa v dnešnej dobe stáva málokedy.
A aké majú ženy kritéria na vzhľad? Ja počujem väčšinou len to, aby nebol nižší ako ona, poprípade aby nevážil menej ako ona. Zato chlapi by chceli blondíny alebo červenovlásky, prsia aspoň trojky, musí byť krásna ako anjel aj ráno nenamaľovaná a atď. Proste no chance. Keď občas čítam komentára pod fotkami od chlapov, AKO by si to oni predstavovali, aby vôbec opreli o ženu bicykel, tak sa smejem ešte dva dni.
A zlatokopky podporujem. Však tí chlapi si ich v dnešnej dobe sami vyhľadávajú na okrasu, tak čo je za problém. Podľa mňa vedia do čoho idú obe strany - on si užije so silikónmi, ona dostane za to auto.
@plumy To je hovadiny čo ty rozprávaš...aké prsia trojky, aké blondína, červenovláska?! Ono je to eventuálne i tak jedno. Na farbe vlasov nezáleží...najdôležitejší elemtn (aj u mužov aj u žien) je tvár - tvár do ktorej sa osobe pozeráme, keď s ňou komunikujeme... - myslím tým tvár komplexne, všetko čo zahrňuje cez oči, črty tváre, bradu, nos, obočie, aj vlasy a účes...V prípade ak je človek sympatický, ba priam pekný a atraktívny do tváre, tak má značnú výhodu...pretože ako som už povedal, do tváre sa pozeráme najčastejšie a každý si ju všimne ako prvý....V tomto prípade môže byť muž aj štíhlejší alebo troška tučnejší...ak má však správne poskladanú tvár (niečo ako puzzle) tak v tom prípade má navrch a môže očarovať ženy jedna radosť.
Nikdy by si predsa nechodila s mužom, ktorý sa ti nepáči - ktorý ťa nepriťahuje...a pritom by to mohol byť akokoľvek dobrý, milý a inteligentný človek. Proste by to nešlo...ostal by pre teba len kamarátom. Také tie reči že dôležité je vnútro - to je utópia...každý to len proklamuje, no málokto to myslí vážne...ľudia sa naučia jednu frázu a dokolečka ju opakujú. Iste, AJ povaha je dôležitá...ale až vo vzťahu. V procese zoznamovania a upútania pozornosti je povaha k ničomu...tam kľúčovú hlavnú úlohu zohráva najmä výzor a sex appeal...ak nim jednotlivec nedisponuje, nemá šancu zaujať ženu...
Muži možno povedia, že žena by mala byť taká alebo onaká čo sa týka výzoru, áno....ale ženy si koniec koncov myslia to isté, len to tak otvorene a úprimne nemanifestujú...snažia sa to hrať na city a na povestnú "vnútornú krásu" - tomu však ani samy neveria...a ak aj náhodou áno, podvedome si vyberajú svojich partnerov i tak na základe krásy vonkajšej.
@plumy to su reci ...po prve, ja si fakt nehladam len tie uplne najkrajsie (narozdiel od zien, ktore idu len po alfasamsoch)...problem je v tom, ze ked som raz zbalil, poviem podpriemernu, ale zato fajn zenu, tak jej to tak "katapultovalo" jej sebavedomie, ze sa zacala spravat presne ako alfasamica, cize ako namyslena fiflena....takze som to s nou aj rychlo ukoncil .
po druhe - v tom mas pravdu, ale len ak ten chlap je O CHLP krajsi...ak si moze vybrat velmi pekneho, ale vo vnutri prazdneho alebo priemerne pekneho, ale zato fajn, tak si vyberie toho iba pekneho...lebo tam rozdiel vo fyzckej atraktivite nie je o chlp
po tretie - to, ze sa chlapi spravaju k zenam hnusne ste nas naucili vy, mile zeny ..ono to je pozostatok z obdobia okolo 20 rokov, kedy som zbalil zenu len ak som bol arogantny, najvacsi macho, a spraval sa k zenam povysenecky...samozrejme dost zien z toho vyrastie, a ked zaziju takeho muza, tak im je to potom proti srsti, cize na zlych chlapov letia len nezrele zeny.....a k tomu gentlemanstvu - zavisi ci ti otvara dvere nejaky pohladny chlap, a ci nejaky "chudacik", ktoreho si hned oznacis ako poslusneho psika=beta samca...samotne gentlemanstvo urcite nesposobuje vlhnutie nohaviciek, skor muzne razne jednanie, kedy si muz cti zenu "muznym sposobom"..ale to vedia ocenit az starsie a zrelsie zeny
po posledne - ehm, je jedna vec, co pocujes od zien, druha vec je, s akymi naozaj chodia....ked mam si dat vedla seba frajerov mojich kamosiek z fb, tak vyzeraju ako by boli bratia/bratranci - sorry, ale aspon na SK je urcity archetyp krasy, po ktorych vacsina zien leti - vysoky, tmavy, tmave vlasy, nagelovane, jemna brada, uzke oci (najlepsie zelene), jemny rovny usmev, licne kosti, a samozerejme svaly...a to je len zlomok kriterii...a prosim ta, to co je za blbost, ze muzi letia na blondiny s trojkami? ...vies, preco zeny hovoria, ze muzi letia na take a onake zeny? lebo samy si povrchne vyberaju muzov podla toho, ake ma svaly (niektore aj podla dlzky vtaka) a pod, a tym si to ospravedlnuju....dalsia vec je, ze ak muz verejne znizi naroky, tak ho vacsina zien podvedome oznaci za uboziaka, lebo tie letia na alfasamcov=bossov, ktory maju LEN peken zeny,a chcu len pekne zeny okolo seba...sam si vsimam, ze ak idem so svojimi fakt peknymi kamoskami niekam do mesta, nemam problem balit pekne dievcata kludne aj na ulici alebo niekde na terase, pri bare a pod. (podvedome budu rozmyslat, ze preco take atraktivne zeny si so mnou, a vysvetlia si to tak, ze na mne nieco musi byt strasne super, a aj ony to potom chcu)
@echoechoecho nie novodoby trend je hovorit to stale o zenach ..asi preto ze vase vnimanie pekneho je trochu ine...podla vas to musi byt taky ako si opisal,vysoky,tmavy vygelovany atd
@nathalii tak vies, emancipacia ...najprv boli sexualni iba muzi, potom sa prislo na to, ze aj zeny, takze sa pise aj o zenach ...podla mna sa nehovori stale iba o zenach, ale aj o muzoch, len nie sme zvyknuti, ze sa o zenach hovori ako o sexualnych bytostiach, takze ak s tym niekto zacne, tak to posobi dost zvlastne a novo
po tom ako ma friendzonovala jedna mila, zlata, skromna, mudra, inteligentna zena si myslim, ze je uplne jedno akej je zena povahy, pri hladani partnera je vyzor na prvom (niekedy na druhom, podla toho ako velmi jej ide o financie) mieste...takze ano, su povrchne ako chlapi, mozno aj viac....ak chce sex, ide za krasnym "jebacom"...ak chce si dobre pokecat, ide za chlapom, ktory vie nacuvat..ak chce sa zabavit, ide za vtipnym chlapom..proste cisto ucelovo....ale cenim si, ze niektore su schopne povedat, ze staci, ze chlap je pekny a uz idu s nim nieco riesit.
ani to najzlatsie dievca na svete nikdy nebude chciet toho najzlatsieho chlapca (myslim, ze jej uplne vyhovuje po charakterovej stranke) na svete, ak bude skaredy...zena nikdy neznizi naroky na krasu, kdezto muz castokrat to dokaze.
PS: teraz je jar, ludia sa paruju, a tiez mozem vidiet, ze najcastejsie to vyzera pekny-pekna (to berem, ma to logiku), ale pekny-priemerne pekna (urcite si na nom ceni jeho vnutro alebo priemerne pekny-podpriemerne pekna....stale vidim, ze chlap je o nieco atraktivnejsi ako zena....fakt som nikdy nevidel skaredy-pekna (ak neslo o prachy alebo o nieco ine), cize tie naroky zien na fyzicku krasu su fakt vyssie ako u muzov, z coho usudzujem, ze su povrchnejsie (povrch = vonkajsok, telo)...a uprimne, ake maju zeny naroky na dusevnu krasu? velmi nizke
PS2:vynimky su, ale je ich malo, strasne malo.....navyse, dost zien by sralo, ak by mohli mat krajsieho chlapa, s ktorym momentalne chodia, preto zeny dlho nevydrzia, resp. nehrnu sa do vztahu, lebo cakaju na este krajsieho, na este viac financne zabezpeceneho, na este slavnejsieho, obdivovanejsieho a pod....podla poslednych statistik, viac muzi chcu vztah ako zeny, co svedci tiez o niecom
@maximax A to, že ženy delíš na pekné, priemerné pekné a podpriemerné pekné ti povrchné nepripadá? Fuj, mne teda áno. Pokiaľ sa na tie ženy aj tak pozeráš a delíš medzi ne pozornosť, plus keď zbalíš nejakú "menej peknú" a tváriš sa ako hrozne milosrdný čin si spravil, tak sa ani nečudujem, že ťa všetky chcú radšej za kamaráta. Po prvé, každý vnímame krásu inak, pre niekoho môže byť ta priemerne pekná aj najkrajšia. Tak isto u chlapov. Po druhé, presne pre toto mi chlapi prídu všetci povrchní. Toto vaše delenie.
@echoechoecho Muži znižujú nároky? Asi preto, že ich majú moc veľké. No a inak tie kritéria krásy u mužov pokladám za blbosť. Brada, farba oči? Fakt si myslíš, že každá žena si povie, že chce zelenookého, vysokého, svalnatého a len takého hľadá? Všetky moje známe majú absolútne normálnych chlapov, sympaťákov, žiadna nemá takého nejakého alfasamca s dokonalým ksichtom, ako si predstavuješ a žiadna sa ani nesťažuje, že by takého najprv nechcela. Milujú ho a bodka. A sú to normálne pekné baby. Pokiaľ je chlap pekný, ale správa sa ako dement a má v hlave seno, nemám záujem.
@firestorm Toto je diskusia už pomaly o tom, že krajší ľudia to majú v živote ľahšie. No jasné, že majú. Lenže čo vidím v spoločnosti, ak chlap aj nie je nejaký užasne krásne oslňujúci, ako by niekto chcel, tak väčšinu získa pozornosť žien vtipom, šarmom. Videl si nejakú babu, ktorá by podľa chlapských kritérií nebola dokonalá, ale nalákala chlapov na svoju inteligenciu, rozumný humor a charakter? Ak áno, tak iba kamarátsky. Čo z toho vyplýva? Že aj chlapi friendonizujú! Furt to vidám, chlapi sa s nimi síce bavia, ale potom stačí, aby sa kozatá baba bez mozgu zahihňala na vtipe a už už to rozmýšľa mozgom medzi nohami... Ako uznaj, že vy chlapi toto robíte stále. A riešim to naozaj jednoducho - nestýkam s povrchnými ľudmi. Vieš čo, rovno s všetci, čo nie sme v top desiatke najkrajších ľudí na svete zastreľme.
@plumy to je najinfantilnejsie vysvetlenie ake som pocul ...muzi znizuju naroky, lebo jednak prilis pekne zeny chcu okrem fyzickej krasy, nadpriemerne fin. zabezpecenie, spolocensky status a pod...a navyse, ak zena ma nieco "v srdci", tak nemusi byt uplne pekna ...ale zena nikdy takto neznizi naroky na fyzicku krasu, aj keby jej ten chlap vo vsetkom vyhovoval....vidis? preto su zeny povrchne podla mna!...kdezto zena sa rozhoduje medzi pritahuje ma/nepritahuje bez ohladu na to aky je (preto su zeny ochotne chodit aj s debilmi, aj ked su iba pekni)...tak muz si dava viac veci dokopy - je mila, pritazliva, sympaticka?...ak nie je najkrajsia, ale je nadpriemerne zlata, tak sa to vykompenzuje, a normalny muz je ochotny s nou nieco riesit, aj ked nie je super sexbomba ...ved preto je tolko samych peknych zien, lebo cakaju na dokonaleho = maju neumerne vysoke naroky, najma co sa tyka vzhladu....
..inak my muzi vieme, co vy zeny v skutocnosti myslite pod tym "sympaticky" muz ..a vysvetli mi normalny chlap a normalna baba ....o krasneho debila by si nemala zaujem ako o partnera, ale ako o milenca
@echoechoecho Počuj, buď si zo mňa robíš srandu alebo ťa nejaká žena v poslednej dobe hrozne nasrala alebo máš rovno problém s celým ženským pokolením. Ešte by som pochopila, ak by si tvrdil, že všetci ľudia na svete sú povrchní a vo všetkom hraje rolu vzhľad, ale to, že tu tvrdíš, aké sú ženy neskutočné zamerané na vzhľad a chlapi hľadajú v ženách aj iné hodnoty je blbosť! Videl si reálne niekedy chlapa, čo by si v bare prisadol k trom babám a venoval sa tej "šedej myške", lebo by vedel, že je z nich povahou najzlatšia? Videl si niekedy, žeby napr. v prvej triede na základnej škole vybrali chlapci za najobľúbenejšie dievča tučnejšiu zlatú Mirku ako peknú blondýnku Katku? (Tu ti ukazujem vašu povrchnosť už od počiatkov. Videl si mužské časopisy a webstránka a tie ženské? Mužské obsahujú články typu - "Ako získať superkosť" alebo "Prsatá kráska sa vyzliekla donaha", zatiaľ čo ženské "Ako si udržať vzťah" a "Ako nájsť toho pravého". Jednoducho a proste - chlap ide vždy za tou najkrajšou, po čase možno zistí, že nemá u nej šancu, tak áno, uspokojí sa aj s tou menej peknou, po ktorej zo začiatku síce nešiel, ale držal si ju v zálohe. Ale tvrdiť, že toto je menej povrchné... Inak poviem ti príklad z reálneho života. Moja kamarátka bola vždy veľmi pekná, chlapi po nej išli. Áno, časom bola vážne namyslená a povrchná. A potom stretla chlapa (žiadny krásavec, žiadne svaly, okuliare, ale veľký sympoš) a zaľúbila sa doňho. Kašlala na všetky vzhľadové kritéria a to si mohla vyberať. Ale on ju zaujal svojou povahou. A sú spolu roky. Basta. A inak moje podozrenie, že si v zlej spoločnosti žien rastie. Byť ochotná s atraktívnym debilom len kvôli tej vonkajšej kráse? Fakt také poznáš? Ak hej, ľutujem ťa, ja poväčšine nie. A ako milenec? Ako prepáč, stačil mi vždy normálny (čiže vyberala som si podľa iných kritérií ako vzhľad) partner a keď partner nebol, tak som vydržala tých pár mesiacov. Nejako sa neviem predstaviť ako by som mala byť šťastná z toho, že spávam s dákym ultra pekným a zároveň ultra tupým krásavcov. To už by som radšej brala sympatického kamoša, nech si s ním môžem potom aspoň pokecať. (A milenec by mal mať aj iné kvality a nejako nemám dojem, že fyzická vzhľad rovná sa skvelý výkon v posteli.)
@plumy vravim pravdu....zeny si to nepriznaju, ale je to tak, lebo nechcu posobit povrchne...proste vy zeny to viete lepsie skryvat, kdezto chlap nema problem si priznat, ze ta ho zaujala kvoli vzhladu...a nevymysla si hluposti typu, ze nie je pekny, ale sympaticky (kvoli comu ti moze byt cudzi clovek sympaticky, ak nie kvoli celkovemu vzhladu-vystupovanie, rec tela, ton hlasu? ...nahodou, dost casto to vidim, ze sa muzi bavia aj so sedymi myskami...kdezto videla si zenu, ktora si prisadne k tichemu chlapcovi? nie, radsej pojde za muzom, ktory bavi cely bar alebo k nejakemu, co ju zaujme vyzorom....s tymi casakmi ani nekomentujem - je to ciste pokrytectvo, ako je v jednej moznosti tu v ankete, ze to zeny vedia dobre zakryvat - predsa nemozu napisat, ze ako si udrzat jebaca alebo ako najst dokonaleho pekneho, zabezpeceneho chlapa a pod. ...inac mala by si si este zistit aka spodina naroda cita taketo casaky a webstranky ..praveze zena ide za tym najkrajsim, namajetnejsim, proste naj!...si nastuduj nieco o psychologii vztahov medzi vyssimi primatmi - 10% naj samcov sa pari s 90% naj samic - tu mozes vidiet, ze zeny su dost, ale dost vyberave, kdezto muzi takmer vobec ...no to s tou zalohou by si si vymyslela akurat ty...ved je zname, ze zeny naraz randia s viacerymi, a potom pekne porovnavaju a nakoniec si vyberu najlepsieho - podla krasy, prachov a pod.....tvoja kamaratka sa zamilovala do chlapa, lebo bol sympos=fyzicky bol atraktivny pre nu...vies svaly este neznamenaju krasu ..a to s tymi okuliarmi ako malo znament co?? DD...hej, cely zivot som v zlej spolocnosti zien..dost zaujimave ...no vidis, povacsine nie,cize uznavas , ze by si mala aspon kratkodoby romanik s ultrakrasavcom...inak ako mozes pred sexom spolahlivo zistit, aky je v posteli?..ved ho vyskusas, a ked ti nevyhovuje, tak si najdes ineho ...vidis, zase si povrchna - ze by si brala sympatickeho kamosa, s ktorym mozes pokecat...preco by si s nim nemohla mat nieco viac?..ved ti je sympaticky, a aj si musite rozumiet, ked sa kamosite..no predsa preto, lebo ta fyzicky nepritahuje...je to dost velka povrchnost nedat muzovi sancu na nieco viac len preto, ze vizualne ti nesposobuje vlhnutie nohaviciek...ono je viac sposobov sexualneho vzrusenia...a btw si myslis, ze nejaky superseximacho ta bude pritahovat navzdy?..nie, aj z neho sa stane asexualny muz, a ak si porozumiete, tak budete aj kamarati, ak nie, tak sa stane to, co a deje v 90% vztahov, kde ide o fyzicku krasu..a vies preco sa tolko vztahov rozpada?..lebo ich v skutocnosti iniciuju zeny...ako sa vravi: ak suka neda, pes nezere...muz mozno urobi prvy krok, ale na zaklade tvojich naznakov....inac.kdezto s niekym, kto ta pritahuje, ale mozno ani nemate toho vela spolocneho si kludne budes vo vztahu...toto je povrchne!.
@echoechoecho Ty máš neskutočný dar prekrútiť všetko to, čo poviem, na svoju pravdu a ku koncu ma už obviňuješ z takých veci, že skapem.
Ako píšeš ty sám - kvoli comu ti moze byt cudzi clovek sympaticky, ak nie kvoli celkovemu vzhladu-vystupovanie, rec tela, ton hlasu? - vidíš, čiže nejde iba čisto o fyzickú predispozíciu, ale aj o to vystupovanie a celkový dojem, ktorý rozhodne nerobí len krásna tvár - áno, ta zaujme, ale čo z toho, ak ten človek pôsobí namyslene, povýšenecky a nič dobré z neho necítiš? Naopak, keď uvidíš normálneho chlapa/normálnu babu (čiže podľa tvojich slov menej atraktívneho človeka) a páči sa ti aj jej vystupovanie, prejde iskra a bum - vyhráva toto a nie fešák z horných riadkov, aj keď žene z neho vlhnú nohavičky, lebo je ultra krásny. A inak nemám dojem, žeby chlapi vyhľadávali tiché utiahnuté baby. Preháňaš. Každý, či už je to chlap či žena, ľahšie nadviaže kontakt s extrovertným otvoreným človekom ako s niekým, kto evidentne moc zhovorčivý nie je - takže ak chlap baví celý bar a niekde v rohu sedí tichý chlapček, tak to nie je tom, kto je krajší, ale opäť o tej charizme, ktorá je NAOZAJ dôležitá. Inak viem, aká spodina číta tie noviny - väčšina národa. A kŕmia ľudí tým, čo chcú čítať.
Nesúhlasím s prirovnaním k primátom, hoci sú niektoré zvieratá schopné lásky, s ľudskou to moc neporovnávaj. To s tou kamarátkou - nie, svaly neznamenajú krásu a okuliare mi tiež nevadia, ale ona si potrpela na holohlavých svalovcov, preto som to napísala - nebol prototyp chlapa, akého si ona predstavovala. A inak ten sympoš som myslela tak, ako to ty furt píšeš, že chlap môže byť pekný, milý a aj tak si žena vyberie toho atraktívnejšieho - tak že v tomto prípade to tak nebolo a pritom pre ňu existovali aj atraktívnejší.
Nemala som žiadny románik s nijakým krásavcom.
To s tým kamarátom som myslela zase tak, že kebyže nehľadám vzťah, ale iba uspokojenie, radšej budem mať románik s ním, s ktorým mi je fajn ako s niekym, kto je krásny, ale vôbec si nesadneme.
Vzťahy sa rozpadajú pre veľa vecí - stereotyp, nevera, vyprchanie lásky, atď, to už by bolo na inú tému.
A opäť ti vyvrátim tvoju poslednú vetu - NIKDY by som nebola s niekym, kto ma priťahuje, ale nevyhovuje mi!!
Inak veľa pekných chlapov je zároveň sukničkárov, sú zvyknutí na pozornosť žien a väčšinou takými ostávajú celý život - žiadna NORMÁLNA by to nechcela.
@plumy ja mam dar povedat pravdu bezohladu na to, ci je to prijemne alebo nie...to ty zase nedokazes ..a teraz k veci - stale pises o fyzickej krase, len to ani za svet nechces priznat, akurat to len nazyvas inak, aby si nevyznela povrchne ...a co, ze to nerobi krasna tvar?...krasa je komplexnejsia, ale urcite ta skor zaujme chlap s krasnou tvarou ako nejaky ohyzd...a dobre vsetci vedia, ze pekni ludia maju ovela lepsie vystupovanie..preco? lebo aj mne pride "pritazlivejsie" ak je trebars na recepcii prijemna=pekna recepna a mi nieco hovori milo ako "skareda", ktora tiez hovori milo..je to vsetko o vnimani, o celkovom dojme, ktory v prvom rade je vzdy o fyzickej krase...btw iskra nepreskoci, ak je ten chlap skaredy, a to moze byt aky chce---proste to nepojde nikdy ...ja vyhladavam utiahnute baby, a zistujem, ze su v podstate rovnake ako tie ukecanejsie, akurat maju menej skusenosti...co ma charizma spolocne s tym, ci je niekto ukecany alebo nie?..ty si mylis pojmy charizma a extroverzia/introverzia...teraz ak je niekto introvert, tak podla teba nema charizmu? ..a k tomu zabavaniu, vacsinou zabavaju klub fyzicky najpritazlivejsi chlapi, zeby nahodicka? ...praveze sa sa to porovnavat, primaty su v podstate aj ludia...ale chapes, tvojej kamaratke sa zmenil prototyp jej vysnivaneho krasavca, ci vari tebe sa odmalicka pacia rovnaki muzi? ...ona si vybrala toho svojho preto, lebo uz ju prestali bavit ti holohlav nabijaci, a zacala pokukovat po inych....
ako myslis, ze by si mala kamarata na sex?..tym myslim to uspokojenie...a potom preco by z toho nemohol byt vztah, ked ste si uz sadli?..co vam brani?
zase ja vyvratim tvoju vetu - bola by si s takym chlapom iba chvilu, az kym by si ho nespoznala a zistila, ze ti nevyhovuje...ale dovtedy by bolo divoke "coro moro" ..a za ten cas by si kaslala na chlapov, ktori ti vyhovuju, ale ta pritahuju menej....mozno po case by sa to zmenilo...
to preto, lebo pekni chlapi sa spravaju ako priemerna zena ...ma sex, kedy chce, takto aj vyuziva patricne, ale takych je fakt pomenej..z toho pohladu je aj priemerna zena suknickarka, len mamiesto nahanania chlapov sa necha nahanat....ale tak statisticky zeny do 30 rokov maju viac sexualnych partnerov ako muzi, takze vidis kto je suknickarske pohlavie ...takisto aj zeny su zvyknute na pozornost chlapov....a praveze skoro kazda pojde po suknickarovi, a bude skusat ho zmenit....sam som mal chvilu povest suknickara, a nebol problem balit baby, aj ked ony o tej povesti vedeli, praveze to islo este lahsie ako ked som mal povest slusniaka ...preto si myslim, ze tych NORMALNYCH bab je strasne malo
@echoechoecho Vieš, aj keď mi neveríš, snažím sa proste nepoužívať slová ako ohyzd/ohyzda, škaredý/špatný, škaredá/špatná v živote či na internete... V prvom rade je to preto, že nikto nemôže zato, ako sa narodil, vzhľad si človek nevyberá, je to niečo dané a nemôže to zmeniť. Nie je to niečo, čo človek dokázal a nemám rada, ak sa človek vie prezentovať len svojím zovňajškom, to nie je úspech narodiť sa pekný, úspešný človek dokázal niečo sám a vlastnými silami. Mám si vážiť chlapa preto, že je pekný, či preto, že sa o mňa snažil, ľúbi ma, otvára mi dvere a stará sa o mňa? Po druhé preto, lebo heslo nerob druhým to, čo sám nechceš, dodržujem. Mne by ublížilo, ak o mne niekto povedal, že som škaredá, tak prečo by som to hovorila o druhých? Ja sa považujem za peknú (ale nie za extra krásnu - bohužiaľ a nepotrebujem hodnotiť druhých, poprípade si tak zvyšovať ego. Nepotrebujem si povedať, aha, tamten je hentaký a onaký, ten by ma bral všetkými dvadsiatimi, toho určite žiadna nechce, ako si to možno niekto hovorí - nemusí to byť pravda a môže to byť stokrát lepší človek ako ja.
A nemýlim si pojmy, ale budem ti odporovať, lebo z vlastnej skúsenosti ti poviem - väčšina extrovertov je charizmatických. Už odmalička boli obľúbení, priťahovali spoločnosť, ľudí... vďaka charizme. Majú to v sebe. Jasné, introvert môže byť tiež, ale... hm, ja sa väčšinou stretávam s tým prípadom hore. To s tou recepčnou bolo povrchné. A ehm, príde mi nesmierne trápne, ak sa chlap sťažuje, že ženy využívajú ženské zbrane, popr. majú nejaké výhody plynúce z výzoru. Akože na koho asi tie zbrane uplatňujú? Kto im dáva tie výhody? Na chlapov, iba na nich. A smutné je, že to na každého chlapa platí. Čiže ak má pekná prsatá blondína výhodu v práci, že je na ňu šéf milý, policajt jej nedá pokutu a nemusí stáť dlho v rade na úrade, lebo ju niekto pustí pred seba, tak je to len a len chyba chlapov, ktorí sú prasatá a nehodnotia ženy jednotlivo (skromnosť, milosť, priateľskosť, pracovitosť, inteligencia, výkonnosť v práci), ale výhradné podľa vzhľadu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ale ako sa vravi..podla seba sudim teba..
každý je nejaký...tak nech si každý vyberá takého, aký mu sedí...
pičovina, nejedna pekná žena mi povedala že som pekný, takže povrchné určite nebudú... len trošku slepučké
super sformulovaná otázka.
nejde o to, či nás štve, že sú ľudia povrchní. pretože chlapi môžu byť povrchní. ale to, že ženy sú rovnako povrchné, to naštve!
@depropex a na aku "metu" si sa dostal s tymi zenami, ktore ti povedali, ze si pekny?
@anzu chlapi su oznacovani za sexualne zvieratka, tak to cloveka nastve, ked je to v skutocnosti presne napak ...
a čo sa týka žien...hm, úprimne? neviem...istá časť nie je povrchná, ale na druhej strane stoji zástup kamarátok/známych, ktoré také zvyknú byť a skôr, akoby sa pozreli na povahu chlapa, ktorý ich zaujme, hrnú sa do vzťahu pre "rozkoš" z výzoru...
ale ja nie som hodná na posudzovanie niekomu môžem prísť (a určite prídem) povrchná ja sama...
a vlastne, na mieste je aj otázka, čo je to povrchnosť?
to, že sa mi páči pekné oblečenie a rada si ho kúpim? alebo to, že idem do vzťahu s chlapom, ktorý ma AJ fyzicky priťahuje?
lebo ak je to o tom, že sa riadime aj výzorom...hm, môj vzťah je založený na tom, že mi partner úplne sadol, čo sa psychickej stránky týka, rozumieme si, dopĺňame sa, máme rovnaké názory na život, budúcnosť...ale aby bol tento vzťah naozaj plnohodnotným, klamala by som, ak by tam nepatril aj aspekt výzoru chlap ma musí priťahovať, aby bola spokojná aj moja duša, aj moje telo...( a vďaka bohu, to mám
čiže...ak ide o takéto posudzovanie...som povrchná?
h) som chlap, a neštve ma to, lebo asi poznáš zlých ľudí, ja poznám obvykle samých nepovrchných bez ohľadu na pohlavie.
Krásna ukážka je tu na fóre - dievča tu založí fórum, z ktorého vyplýva, že IQ veľké nebude, každý jej doň napíše pravdu, ale len čo otvorí profil a zbadá fotky, spustí chlap iné pesničky a vypisuje už iné komentáre.
výzor prevyšuje povahu ...povaha nadobúda vzťah až v samotnom štádiu vzťahu...nikdy by si však o muža neprejavila záujem, ak by sa ti nepáčil...
A tie chlapské rozhovory a kritéria na ženy? Však ich modelu dokonalej ženy vyhovuje asi 5% žien na zemeguli, aj to po plastike.
A inak ja som nikdy nikomu nevypisovala, ani keď bol sebekrásnejší.
A tie chlapské rozhovory a kritéria na ženy? Však ich modelu dokonalej ženy vyhovuje asi 5% žien na zemeguli, aj to po plastike." tak toto je presne popis, ktory sa hodi na zeny Povec mi, ktora zena ma za frajera mileho, sympatickeho, ale nie najkrajsieho chlapa? Ziadna! (teda ak nepocitam tie najvacsie zufalky, ktore beru vsetko).. praveze chlapi maju ovela nizsie naroky, co sa tyka vzhladu!...to len vy zeny sa tak "pretekate", ktora je krajsia ...zeny sympatickeho/mileho/zlateho, ale nie krasneho chlapa friendzonuju. ale o krasneho, ale blbeho chlapa prejavia zaujem, a potom sa trapia a vypisuju kktiny, ze chlapi su svine a pod...ale aj tak dalej su ochotne s nim nieco riesit, cize ak ta nepritahuje, tak s nim zena nikdy nic nebude riesit...ani nepripada do uvahy ta vasa "scifi" uvaha, ze ked sa spoznaju, tak mozno medzi nimi nieco vznikne...akoze tomu neverim, to sa stava chlapom, ze sa zamiluju az po case, ale zeny nie.....
sam vidim, ze ak sa pacim zene od zaciatku, tak sa stale snazi dostat so mnou do kontaktu (vypisuje mi, vela keca so mnou a pod.), a ak dievca nepritahujem, tak sama od seba mi napise len ked nieco potrebuje...sam som bol friendzonuty viackrat - spolu sme sa smiali, kecali, travili spolu cas (ale ja som to musel iniciovat), a ver mi, ze tym zenam som bol sympaticky (inak by sa mi vyhybali), mily, zlaty,ALE nemali pri mne vylhke nohavicky, takze hadaj s ktorymi si uzivali?No predsa s tymi peknymi, ktory ani neboli extra vtipni, ani mili, ani mudri, proste IBA pekni...a tie dotycne neboli ziadne zmalovane fifleny, ale dost inteligentne, scitane zeny, jedna z nich bola strasne hanbliva, skromna, empaticka, ale rovnako povrchna co sa tyka vztahov.....takze fakt si myslim, ze zeny su povrchne ako chlapi, a k tomu maju este vyssie naroky na fyzicku krasu!...na vnutro take naroky nemaju, ked vidim, s akymi trkvasmi su ochotne chodit......a este peniaze mozu znizit vahu fyzickej krasy, takze ak vidis skaredeho chlapa s peknou babou, tak tam pojde o peniaze/slavu/postavenie....
zvláštne ženy,keď si toto nechajú len preto že sa im páčiš..neviem,či sa to nejak vekom mení,ale ak hej tak dúfam že ja taká hlúpa nebudem
A aké majú ženy kritéria na vzhľad? Ja počujem väčšinou len to, aby nebol nižší ako ona, poprípade aby nevážil menej ako ona. Zato chlapi by chceli blondíny alebo červenovlásky, prsia aspoň trojky, musí byť krásna ako anjel aj ráno nenamaľovaná a atď. Proste no chance. Keď občas čítam komentára pod fotkami od chlapov, AKO by si to oni predstavovali, aby vôbec opreli o ženu bicykel, tak sa smejem ešte dva dni.
Nikdy by si predsa nechodila s mužom, ktorý sa ti nepáči - ktorý ťa nepriťahuje...a pritom by to mohol byť akokoľvek dobrý, milý a inteligentný človek. Proste by to nešlo...ostal by pre teba len kamarátom. Také tie reči že dôležité je vnútro - to je utópia...každý to len proklamuje, no málokto to myslí vážne...ľudia sa naučia jednu frázu a dokolečka ju opakujú. Iste, AJ povaha je dôležitá...ale až vo vzťahu. V procese zoznamovania a upútania pozornosti je povaha k ničomu...tam kľúčovú hlavnú úlohu zohráva najmä výzor a sex appeal...ak nim jednotlivec nedisponuje, nemá šancu zaujať ženu...
Muži možno povedia, že žena by mala byť taká alebo onaká čo sa týka výzoru, áno....ale ženy si koniec koncov myslia to isté, len to tak otvorene a úprimne nemanifestujú...snažia sa to hrať na city a na povestnú "vnútornú krásu" - tomu však ani samy neveria...a ak aj náhodou áno, podvedome si vyberajú svojich partnerov i tak na základe krásy vonkajšej.
po druhe - v tom mas pravdu, ale len ak ten chlap je O CHLP krajsi...ak si moze vybrat velmi pekneho, ale vo vnutri prazdneho alebo priemerne pekneho, ale zato fajn, tak si vyberie toho iba pekneho...lebo tam rozdiel vo fyzckej atraktivite nie je o chlp
po tretie - to, ze sa chlapi spravaju k zenam hnusne ste nas naucili vy, mile zeny ..ono to je pozostatok z obdobia okolo 20 rokov, kedy som zbalil zenu len ak som bol arogantny, najvacsi macho, a spraval sa k zenam povysenecky...samozrejme dost zien z toho vyrastie, a ked zaziju takeho muza, tak im je to potom proti srsti, cize na zlych chlapov letia len nezrele zeny.....a k tomu gentlemanstvu - zavisi ci ti otvara dvere nejaky pohladny chlap, a ci nejaky "chudacik", ktoreho si hned oznacis ako poslusneho psika=beta samca...samotne gentlemanstvo urcite nesposobuje vlhnutie nohaviciek, skor muzne razne jednanie, kedy si muz cti zenu "muznym sposobom"..ale to vedia ocenit az starsie a zrelsie zeny
po posledne - ehm, je jedna vec, co pocujes od zien, druha vec je, s akymi naozaj chodia....ked mam si dat vedla seba frajerov mojich kamosiek z fb, tak vyzeraju ako by boli bratia/bratranci - sorry, ale aspon na SK je urcity archetyp krasy, po ktorych vacsina zien leti - vysoky, tmavy, tmave vlasy, nagelovane, jemna brada, uzke oci (najlepsie zelene), jemny rovny usmev, licne kosti, a samozerejme svaly...a to je len zlomok kriterii...a prosim ta, to co je za blbost, ze muzi letia na blondiny s trojkami? ...vies, preco zeny hovoria, ze muzi letia na take a onake zeny? lebo samy si povrchne vyberaju muzov podla toho, ake ma svaly (niektore aj podla dlzky vtaka) a pod, a tym si to ospravedlnuju....dalsia vec je, ze ak muz verejne znizi naroky, tak ho vacsina zien podvedome oznaci za uboziaka, lebo tie letia na alfasamcov=bossov, ktory maju LEN peken zeny,a chcu len pekne zeny okolo seba...sam si vsimam, ze ak idem so svojimi fakt peknymi kamoskami niekam do mesta, nemam problem balit pekne dievcata kludne aj na ulici alebo niekde na terase, pri bare a pod. (podvedome budu rozmyslat, ze preco take atraktivne zeny si so mnou, a vysvetlia si to tak, ze na mne nieco musi byt strasne super, a aj ony to potom chcu)
ani to najzlatsie dievca na svete nikdy nebude chciet toho najzlatsieho chlapca (myslim, ze jej uplne vyhovuje po charakterovej stranke) na svete, ak bude skaredy...zena nikdy neznizi naroky na krasu, kdezto muz castokrat to dokaze.
PS: teraz je jar, ludia sa paruju, a tiez mozem vidiet, ze najcastejsie to vyzera pekny-pekna (to berem, ma to logiku), ale pekny-priemerne pekna (urcite si na nom ceni jeho vnutro alebo priemerne pekny-podpriemerne pekna....stale vidim, ze chlap je o nieco atraktivnejsi ako zena....fakt som nikdy nevidel skaredy-pekna (ak neslo o prachy alebo o nieco ine), cize tie naroky zien na fyzicku krasu su fakt vyssie ako u muzov, z coho usudzujem, ze su povrchnejsie (povrch = vonkajsok, telo)...a uprimne, ake maju zeny naroky na dusevnu krasu? velmi nizke
PS2:vynimky su, ale je ich malo, strasne malo.....navyse, dost zien by sralo, ak by mohli mat krajsieho chlapa, s ktorym momentalne chodia, preto zeny dlho nevydrzia, resp. nehrnu sa do vztahu, lebo cakaju na este krajsieho, na este viac financne zabezpeceneho, na este slavnejsieho, obdivovanejsieho a pod....podla poslednych statistik, viac muzi chcu vztah ako zeny, co svedci tiez o niecom
..inak my muzi vieme, co vy zeny v skutocnosti myslite pod tym "sympaticky" muz ..a vysvetli mi normalny chlap a normalna baba ....o krasneho debila by si nemala zaujem ako o partnera, ale ako o milenca
Ako píšeš ty sám - kvoli comu ti moze byt cudzi clovek sympaticky, ak nie kvoli celkovemu vzhladu-vystupovanie, rec tela, ton hlasu? - vidíš, čiže nejde iba čisto o fyzickú predispozíciu, ale aj o to vystupovanie a celkový dojem, ktorý rozhodne nerobí len krásna tvár - áno, ta zaujme, ale čo z toho, ak ten človek pôsobí namyslene, povýšenecky a nič dobré z neho necítiš? Naopak, keď uvidíš normálneho chlapa/normálnu babu (čiže podľa tvojich slov menej atraktívneho človeka) a páči sa ti aj jej vystupovanie, prejde iskra a bum - vyhráva toto a nie fešák z horných riadkov, aj keď žene z neho vlhnú nohavičky, lebo je ultra krásny. A inak nemám dojem, žeby chlapi vyhľadávali tiché utiahnuté baby. Preháňaš. Každý, či už je to chlap či žena, ľahšie nadviaže kontakt s extrovertným otvoreným človekom ako s niekým, kto evidentne moc zhovorčivý nie je - takže ak chlap baví celý bar a niekde v rohu sedí tichý chlapček, tak to nie je tom, kto je krajší, ale opäť o tej charizme, ktorá je NAOZAJ dôležitá. Inak viem, aká spodina číta tie noviny - väčšina národa. A kŕmia ľudí tým, čo chcú čítať.
Nesúhlasím s prirovnaním k primátom, hoci sú niektoré zvieratá schopné lásky, s ľudskou to moc neporovnávaj. To s tou kamarátkou - nie, svaly neznamenajú krásu a okuliare mi tiež nevadia, ale ona si potrpela na holohlavých svalovcov, preto som to napísala - nebol prototyp chlapa, akého si ona predstavovala. A inak ten sympoš som myslela tak, ako to ty furt píšeš, že chlap môže byť pekný, milý a aj tak si žena vyberie toho atraktívnejšieho - tak že v tomto prípade to tak nebolo a pritom pre ňu existovali aj atraktívnejší.
Nemala som žiadny románik s nijakým krásavcom.
To s tým kamarátom som myslela zase tak, že kebyže nehľadám vzťah, ale iba uspokojenie, radšej budem mať románik s ním, s ktorým mi je fajn ako s niekym, kto je krásny, ale vôbec si nesadneme.
Vzťahy sa rozpadajú pre veľa vecí - stereotyp, nevera, vyprchanie lásky, atď, to už by bolo na inú tému.
A opäť ti vyvrátim tvoju poslednú vetu - NIKDY by som nebola s niekym, kto ma priťahuje, ale nevyhovuje mi!!
Inak veľa pekných chlapov je zároveň sukničkárov, sú zvyknutí na pozornosť žien a väčšinou takými ostávajú celý život - žiadna NORMÁLNA by to nechcela.
ako myslis, ze by si mala kamarata na sex?..tym myslim to uspokojenie...a potom preco by z toho nemohol byt vztah, ked ste si uz sadli?..co vam brani?
zase ja vyvratim tvoju vetu - bola by si s takym chlapom iba chvilu, az kym by si ho nespoznala a zistila, ze ti nevyhovuje...ale dovtedy by bolo divoke "coro moro" ..a za ten cas by si kaslala na chlapov, ktori ti vyhovuju, ale ta pritahuju menej....mozno po case by sa to zmenilo...
to preto, lebo pekni chlapi sa spravaju ako priemerna zena ...ma sex, kedy chce, takto aj vyuziva patricne, ale takych je fakt pomenej..z toho pohladu je aj priemerna zena suknickarka, len mamiesto nahanania chlapov sa necha nahanat....ale tak statisticky zeny do 30 rokov maju viac sexualnych partnerov ako muzi, takze vidis kto je suknickarske pohlavie ...takisto aj zeny su zvyknute na pozornost chlapov....a praveze skoro kazda pojde po suknickarovi, a bude skusat ho zmenit....sam som mal chvilu povest suknickara, a nebol problem balit baby, aj ked ony o tej povesti vedeli, praveze to islo este lahsie ako ked som mal povest slusniaka ...preto si myslim, ze tych NORMALNYCH bab je strasne malo
A nemýlim si pojmy, ale budem ti odporovať, lebo z vlastnej skúsenosti ti poviem - väčšina extrovertov je charizmatických. Už odmalička boli obľúbení, priťahovali spoločnosť, ľudí... vďaka charizme. Majú to v sebe. Jasné, introvert môže byť tiež, ale... hm, ja sa väčšinou stretávam s tým prípadom hore. To s tou recepčnou bolo povrchné. A ehm, príde mi nesmierne trápne, ak sa chlap sťažuje, že ženy využívajú ženské zbrane, popr. majú nejaké výhody plynúce z výzoru. Akože na koho asi tie zbrane uplatňujú? Kto im dáva tie výhody? Na chlapov, iba na nich. A smutné je, že to na každého chlapa platí. Čiže ak má pekná prsatá blondína výhodu v práci, že je na ňu šéf milý, policajt jej nedá pokutu a nemusí stáť dlho v rade na úrade, lebo ju niekto pustí pred seba, tak je to len a len chyba chlapov, ktorí sú prasatá a nehodnotia ženy jednotlivo (skromnosť, milosť, priateľskosť, pracovitosť, inteligencia, výkonnosť v práci), ale výhradné podľa vzhľadu.