Proste v tejto dobe každú p*čovinu musia ľudia vesiť na net s pocitom, źe každého to zaujíma. Ja to prejav samoty? Toho, že niektorý jedinec je nespoločenský a takto si to nahrádza,že sa musí podeliť s ostatnými? Alebo s hocijakou kravinou? Proste aj bird
chore mi pride, ak to niekto robi kazdy den, aj niekolkokrat...
pokial to clovek spravi raz za cas, popripade odfoti napriklad jedlo, ktore uvaril, upiekol, chce sa pochvalit, to je v pohode.. ale nenavidim ludi ktori si fotia ranajky, obedy a vecere, ci su rozky so sunkou alebo vecera v restauracii..
ja som rozmyslala, preco mam tendenciu si fotit strasne vela veci okolo mna vratane seba
a prisla som na to, ze je to mozno preto, ze som dost zabudlivy clovek, urcite na tom maju podiel aj lieky, co som dlhodobo brala a ked si tak spatne tie fotky pozeram, tak si proste pripomeniem tie situacie.. asi mi bolo vtedy dobre, ked som si tu danu vec fotila.. plus niekedy to robim z cisto estetickych dovodov..
ja si fotim kazde jedno jedlo co uvarim alebo upeciem ale nedavam to nikam na net, cisto pre mna na pamiatku si to fotim mozno tak jedno z 30 dam niekam na internet ale fakt ze vynimocne
a nemyslim si ze je to chore, ja velmi rada varim aj peciem a je mi luto ze to jedlo tak lahko a rychlo zmizne, preto si ho vzdy cvaknem na pamiatku a raz za cas si to potom pozeram
ja radšej postnem na insta dáke jedlo, co som uvarila, ako poniektore 20x za den svoju selfie s naspulenou hubou, to mi skor pride ako mierna retardacia. A inak vôbec nie s pocitom, ci to niekoho zaujíma, a to, ze to niekomu vadí, ma tiez nezaujíma. Ked sa nepaci, nech sa nepozerá - simple as orange
Ja si myslim ze je chore ak to niekomu vadi. Ja si fotim kazde zlozitejsie jedlo ktore sa mi podari uspesne uvarit a naaranzovat na tanier na internet postnem 1% zo vsetkych fotiek
@eka88 keď dá niekto príspevok na nástenku, tak v pravom hornom rohu je šipka a keď na ňu klikneš, tak ti vybehne menu a tam: Prestať sledovať používateľa
neviem ako sa to robí na všetkých naraz, ja som to robila po jednom
Nemyslim si, ze to je chore ale pride mi to vtipné ked si niekto kazdy den foti svoj jedlanicek, vsetko od salamy po jablko a dava na fcb, ak to je raz za cas a jedlo je pelne naaranzovane, tak sa skor potesim, ze take vidim
Na birdi mi nevadi ked niekto dava fotky jedla, zvyčajne su mi skor inspiraciou
Ano občas je to v pohode ale tak čo vidím ako niektorí jedinci stále všetko fotia a vešajú na net. A to už nehovorím o tých pipkách čo si spraví každých 10 minút jednu fotku a x tých isto vyzerajúcich fotiek j*bu na net...
Za chvílu bude IN si robiť fotky jak súložím ? Pred nedávnom tu bolo fórum, že klesá frekvencia sexu na 3 krát mesačne tak potom to je občas prečo to nezavesiť na net?
Sama občas odfotim jedlo ktoré navarim alebo upeciem..ale to len vynimocne sa stalo...
mne je dosť jedno, kto čo dáva na net..je to ich vec..nijako mi tým neublizuju... Skôr mam pocit, ze ľudia čo majú potrebu toto riešiť majú smutný život asi....
Aj ja si semtam vyfotím jedlo keď je pekné alebo tak, ale poznám jednu babu čo zdravo žije a v 80% papá rovnaké raňajky a každý raz si to vyfotí a každý raz si to dá na instagram a pri tom je to vkuse rovnaké.
@paulieevans pravdepodobne to pre nu predstavuje motivaciu, sa takto stravovat. To je ako ked sa ludia casto fotia ako vyzeraju, tak potom nemozu prestat cvicit, ved co by povedalo okolie ? Hned by to zbadalo, ze sa to meni k horsiemu ]
@method Chlape ja si roky varím sám a varenie na baví, sem tam ak je čas aj experimentujem a piplám sa s tým a nikdy ma nenapadlo, že si to odfotím aby sa druhý pozeral. Veď svojím známym ak je téma poviem čo som navaril a nemám potrebu to fotiť a vešať cudzím ľuďom na oči.
Každopádne neviem prečo majú ľudia tendenciu zverejňovať svoje súkromie. Staršie ročníky vedia, že je to blbosť a dokonca si ho chránia. Ale ak je móda hádzať všetko na FB tak hor sa do toho.
Pozri sa, ludia su rozni. Niekto si foti auticka, niekto seba, niekto prirodu, niekto jedlo, niekto vsetko a niekto nic. Je treba sa s tym zmierit. A dovody su rozne, niekto sa s tym dlho piple a chce si to ulozit na pamiatku ako h8u, niekto sa tym chce motivovat k zdravej strave, niekto sa tym len chce pochvalit, ze co sa dokazal naucit, nvm co je na tom nepochopitelne, tiez som si par krat odfotil jedlo a vacsinou vtedy ked to bola poriadne velka davka, alebo ked som si dal viac zeleniny ako obvykle, alebo ked som mal na 1 tanieri zo 5-6 zdrojov bielkovin. Kebyze sa naucim robit ostrokyslu polievku, tiez si to mile rad odfotim ludia vacsinou fotia nieco co je pre nich vynimocne, aj ked sa to tebe mozno nezda byt vynimocne ] a proste, mozno ich nema kto pochvalit, tak to daju na net a chcu aby ich len niekto pochvalil.
Myslím si, že ťa zbytočne trápia somariny. Fotiť jedlo si môže kto chce, kedy chce. Na internete je dobré to, že sa tie veci dajú ľahko ignorovať, skús to ak ti to vadí.
podľa mňa je skôr prijeb..né fotiť každú chvíľu trápne selfie a hádzať to na FB... hlavne tie trubky s patkami či s vyholenými bokmi na lebeni a s okuliarmi na pol hlavy, velkymi jak popolniky z krcmy... :p
ja sfotim max co navarim ja a tesim sa ako sa mi to podarilo a este mam jednu kamku, s ktorou milujeme chodit do cinskej a objednat si milion chodov, tak ked to absolvujem bez nej, odfotim jej to aby bola nestastna a zufala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
Kazdopadne to nedavam na fb
pokial to clovek spravi raz za cas, popripade odfoti napriklad jedlo, ktore uvaril, upiekol, chce sa pochvalit, to je v pohode.. ale nenavidim ludi ktori si fotia ranajky, obedy a vecere, ci su rozky so sunkou alebo vecera v restauracii..
ale tak čo už tu fotky moc nesledujem a na fb mám všetkých bloknutých, takže mi to je jedno
a prisla som na to, ze je to mozno preto, ze som dost zabudlivy clovek, urcite na tom maju podiel aj lieky, co som dlhodobo brala a ked si tak spatne tie fotky pozeram, tak si proste pripomeniem tie situacie.. asi mi bolo vtedy dobre, ked som si tu danu vec fotila.. plus niekedy to robim z cisto estetickych dovodov..
nepríde mi to ako úplne správne využitie času ale to je len môj názor
a nemyslim si ze je to chore, ja velmi rada varim aj peciem a je mi luto ze to jedlo tak lahko a rychlo zmizne, preto si ho vzdy cvaknem na pamiatku a raz za cas si to potom pozeram
aj keď sa mi to celé vidí akési praštené, ten človek buď nemá čo robiť, alebo sa chce dobre baviť, prípadne neskôr použiť svoje výtvory voči niekomu
neviem ako sa to robí na všetkých naraz, ja som to robila po jednom
a ja si stále menej píšem do denníčkov, tak si robím stále viacej fotiek všetkého a aspoň trochu je to náhrada ta čo
Na birdi mi nevadi ked niekto dava fotky jedla, zvyčajne su mi skor inspiraciou
mne je dosť jedno, kto čo dáva na net..je to ich vec..nijako mi tým neublizuju... Skôr mam pocit, ze ľudia čo majú potrebu toto riešiť majú smutný život asi....