a už teraz po dni sú tie témy celkom OK. ja som písala Holdena takže mne to vyhovovalo, aj keď je vo hviezdach či som náhodou neprešla na charakteristiku. ale to je už jedno. mohlo to byť horšie.
Mne sa tie témy náhodou pozdávali. Ako, 1tka, nad tou treba porozmýšľať, a ešte stále som neprišiel na to, o čom by som písal, 2. a 4ka sú jednoduché, a tú 3ku by som možno napísal, kebyže mám knihu prečítanú. Tá ma ešte len čaká na poličke, príde na rad onedlho. Ale témy na to, že sú pre maturantov dosť jednoduché
Lepšie než naša minuloročná slohová práca ,,O čom rozprávala lavica" (Rozprávanie)
podla mna tie temy boli v pohode. ta autocharakteristika je istota, ked nic ine tak to. ale pre mna by bol zaujimavy ten holden, aj 1. je celkom dobra, len momentalne neviem pravidla diskusneho prispevku (ktore by som snad vedela keby som maturovala). jedine ten umelecky opis skoly mi nesedi, na skole nevidim moc toho umeleckeho.
a s tym pasovanim stvorlistkov na sri lanku by to mohlo byt v pohode
@tommyhot Mňa to pobavilo,pretože som sa s nimi ešte nestretol.Internet mám zavedený od nového roka no a počas mojich predchádzajúcich stretnutí s internetom som takéto veci nehľadal.
témy boli práveže v pohode na slovenčinu,neviem čo sa vám zdá na tom nejaké ťažke ,skor som zenchutená testami a hlavne tým z angličtiny,šak to nitko nevedel to čo malo byť (ach)
asi som vadný ale prišli mi ľahké (písal som včera tu úvahu, čítal som knihu ale nedal som do úvahy skoro nič z nej iba ak som si predstavil psychiku Holdena čo by asi robil v dnešnej dobe, a porovnával so súčastnou mládežou).. aj keď potom keď som to doškriabal ledva pred termínom mi to až tak jasné nebolo.
1.,2. a 4. tému by som v pohode zvládla...Tie sa ešte dajú...Ale tá 3...Tak to si neviem predstaviť že by som mala písať... Na tom by som asi pohorela...
@grenouille tie témy sú dosť možné Vyberám si tému č.3 vzhľadom na moje ohromujúce vedomosti z fyziky DDD
nie som znechutená ako potešila by som sa keby ten môj svet bol bez školy, a považujem tie témy za vtipné, ale nikomu sa nestalo, že by nevedel niečo napísať
neviem kto tie voloviny vymysla ale ked moj zrak prvy raz spocinul na tych temach tak som nevedela ci sa mam smiat alebo plakat...keby nebola ta posledna tak by som plakala...
náhodou fest v pohode,keby nič viac tak tá 4. ma zachráni aj keby sa neviem čo deje,však na hentakú tému som už na základke musela písavať prvé slohy a nemyslím že som bola jediná...keď tam budú všetky 4 napríklad ako 3. možnosť a ja nebudem poznať ani jedného toho človeka tak to len bude prúser
2. a 4. tema boli onicom, aspon pre mna.. Vybral som si sice tretiu (a to som Holdena teda necital), ale neskor som lutoval lebo som akosi suvisle mojou uvahou presiel do jednotky (teda mojej predstave o com by som tam pisal
Tá štvorka, tá charakteristika mi príde ako slohová práca pre druháka na základnej škole. Predsa len, maturant by mal už zvládnuť napísať aj niečo iné.
Aj ten opis školy mi prišiel ako pre základnú školu.
Chápem ak si niekto takú tému vybral, ak mu tie ostatné nesadli, ale dali by sa vymyslieť aj trochu zložitejšie témy.
Podľa mňa to len ešte viac znevažuje maturitu, via sa podporuje názor,že je to fraška. Naozaj tú štvorku by možno napísal aj niekto z špeciálnej školy. Primitívna téma na maturitu.
mne sa nezdali až také katastrofálne, ale poznám aj takých, pre ktorých sú slohy doslova španielska dedina a tí s tým mali problémy... Asi aj preto si skoro každý dával tú charakteristiku Ale dalo sa... Podľa mňa musel každý aspoň niečo vypotiť
Na prvy pohlad to vyzeralo hrozne. Ale potom to nebolo az take.. Diskusny prispevok by som si asi nevybrala, ale napriklad taky umelecky opis skoly je fajn. Aj uvazovat o Caufieldovi sa da. Ja som si vybrala charakteristiku. Napisala som to na vyse 2 strany.Uvidime, ako to dopadne
najskôr som bol pevne rozhodnutý že si dám opis, potom som rozmýšľal nad charakteristikou a potom som si dve minúty po limite na výber povedal že asi ten diskusný D
bola to chyba :/
nikdy predtým som nepísal diskusný tak som písal úvahu a ešte som odbočil od témy D no čo stáva sa aj v iných rodinách
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
aj takéto témy môžu byť:
1. po stopách beznohého. (úvaha)
2. suché hovno na dne more (úvaha)
3. Edward Cullen (charakteristika)
Lepšie než naša minuloročná slohová práca ,,O čom rozprávala lavica" (Rozprávanie)
a s tym pasovanim stvorlistkov na sri lanku by to mohlo byt v pohode
(Mne by tieto nesadli)
Prepac ale toto boli jedny z najlepsich tem pocas novej formy maturity... ale nuz nenavyberas si
@grenouille tie témy sú dosť možné Vyberám si tému č.3 vzhľadom na moje ohromujúce vedomosti z fyziky DDD
a minulorocne boli o 100% lepsie!!!
slečny, to som si aj ja vybrala! a napísala im tam dojímavý autobiografický príbeh podľa skutočnej udalosti
Aj ten opis školy mi prišiel ako pre základnú školu.
Chápem ak si niekto takú tému vybral, ak mu tie ostatné nesadli, ale dali by sa vymyslieť aj trochu zložitejšie témy.
Podľa mňa to len ešte viac znevažuje maturitu, via sa podporuje názor,že je to fraška. Naozaj tú štvorku by možno napísal aj niekto z špeciálnej školy. Primitívna téma na maturitu.
najskôr som bol pevne rozhodnutý že si dám opis, potom som rozmýšľal nad charakteristikou a potom som si dve minúty po limite na výber povedal že asi ten diskusný D
bola to chyba :/
nikdy predtým som nepísal diskusný tak som písal úvahu a ešte som odbočil od témy D no čo stáva sa aj v iných rodinách