Aj vy máte radi to krásne potulovanie sa so sesterkami po dedine vo vecernych hodinach ked svietia iba poulicne lampy,sem tam okolo vas prebehne auto ale inac ticho?Zajdete na preliesky spravite par fotiek na pochvalenie sa.A cestou na spat rozmyslate ako
@terinkapery aj ja by som chcel mat na nieco take odvahu ale ja sa strasne bojim, ze mi rodicia vynadaju ked so sesterkou pojdem cez nejaku dedinu...ale zas mozno by to stalo za to
keby zalozila forum ze chce frajera alebo uz ma atd atd, tak by ste ju zjebali ze naco jej je a ze vy ste sa v 15 este s babikami hravali a ked zalozi niekto take mile forum tak sa mu vysmejete
uzasne
Neviem preco si moj mozog slovo "potulovanie" vyhodnotil ako "potúľovanie- tulenie" a "prebehne auto? ako "pohrebne auto" ... a nie, nepoznam ten pocit... ked ja som chodil na preliezky tak som sa nemal ako a naco fotit a so sesterkami som sa nikdy nepotuloval nikde lebo zijeme inde a sme celkom ina vekova kategoria Takze nie, nepoznam ten pocit... ale poznam rozne ine pocity, mnam mnam :-S
Ale inak k tomu foteniu... mne sa sem tam stane ze stretnem niekde vonku random blbky co sa focá na internet... trebars sedia na chodniku kade chodia ludia a fotia sa tam... alebo v trave pri cinzaku kde seru psy... ok na tom ze tam sedia by este nebolo nic.. an na tom ze tam seru psy by nebolo nic... ani na tom ze to ich majitelia neupracu by nebolo este nic... ani na tom ze tie spy su casto tulave... ale ked vidim ze sa tam zas fotia nejake taketo 13 rocne hviezdy instantne mi odpaluje dekel ... ale to len tak, aby so si pohundral... ja rad... a dnes som este nic negativne nevyplul tak aspon takto... ajoj :-S
@mightysheep Z jednej strany ta chapem ale ako mozes povedat ze je to "negativne" ked si to ani nezazil mozno ze je na to uz neskoro ale skus to a ak sa ti to aj ptm nebude pacit tak ok
@vaness2255 Nie v skutocnosti mam 10 a narodila som sa 24.9.2003 .....ale bala som sa ze ked napisem ze mam 10 nikto si moje blogy neprecita a ja nebudem vedoma toho ze ci viem dobre pisat alebo nie preto som si dala 13.... Ja wm je to trapne ale co uz....
@terinkapery Ja som to slovo "negativne" myslel v uplne inom zmysle/kontexte
Myslel som to tak, ze slova ktore tomu terminu predchadzali boli cisty hating na adresu deti co su nahodne porozhadzovane po uliciach a fotia sa tam aby sa vesali na internet... bol v tom aj kus srandy... a to negativne to bolo prave to- ze som diskreditoval tieto deti. Negativnym som nemyslel to ze sa prechadzas so sesterkami po dedine... si si to zle vysvetlila draha
@terinkapery Ale ono to nebolo myslene ani v dobrom ... ono to nebolo myslene vobec na teba a tvoje sesterky a vase prechadzky ... nechaj tak ... a ... co?! Blondinka?! ...hmmm aspon ze tak!
@terinkapery aha nevadi radsej pravda .. sak mi ta nezjeme ked budes mat kludne aj 5 rokov nie len mi to prislo divne ze v 13 sa tulate v dedine a idete na preliezky ale ked mas 10, tak to vsetko vysvetluje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
uzasne
2. nemám potrebu sa fotiť na preliezkach
3. rodičia mali ťažko v piči kedy som chodil domov
len sa tam prosim nefotte, aky to ma vyznam?
Ale inak k tomu foteniu... mne sa sem tam stane ze stretnem niekde vonku random blbky co sa focá na internet... trebars sedia na chodniku kade chodia ludia a fotia sa tam... alebo v trave pri cinzaku kde seru psy... ok na tom ze tam sedia by este nebolo nic.. an na tom ze tam seru psy by nebolo nic... ani na tom ze to ich majitelia neupracu by nebolo este nic... ani na tom ze tie spy su casto tulave... ale ked vidim ze sa tam zas fotia nejake taketo 13 rocne hviezdy instantne mi odpaluje dekel ... ale to len tak, aby so si pohundral... ja rad... a dnes som este nic negativne nevyplul tak aspon takto... ajoj :-S
Myslel som to tak, ze slova ktore tomu terminu predchadzali boli cisty hating na adresu deti co su nahodne porozhadzovane po uliciach a fotia sa tam aby sa vesali na internet... bol v tom aj kus srandy... a to negativne to bolo prave to- ze som diskreditoval tieto deti. Negativnym som nemyslel to ze sa prechadzas so sesterkami po dedine... si si to zle vysvetlila draha