"Ešte je slobodný, neskazený ženami, ešte stále večery trávi nad zdrojovým kódom webovej stránky."
čakala som od sme nejakú úroveň, nie žvásty na úrovni diva. sk. odťať autorovi prsty. a divím sa, že tam vidím, že sa tento článok páčil jednému môjmu známemu z fiitky, nepochopila som, že to mal byť vtip, alebo čo mi ušlo?
@mielikki ale však tam sa žiadni takí nehlásia, len škaredí okuliarnatí vyhádzaní zakríknutí panici bez vkusu v obliekaní a sociálneho života, ktorí kokcú, keď majú osloviť babu
@anzu to si tú @5 ku myslela dúfam ako fór... to na sme musia rozoberať len politiku a dažďové pralesy? to akože niečo s nadhľadom a humorom tam nepatrí?
ty študuješ informatiku, alebo prečo sa ťa to tak bytostne dotklo?
@luc.ka patrí, však prečo nie, len mi to tak neprišlo, presne ten istý štýl, podložený nejakým tvrdením vedca, vety ako "Ako v časopise Psychology Today upozorňuje profesor Lawrence Welkowitz z Keene State College...", preto sa na konci pýtam, ako to bolo myslené netvrdím, že som bola vždy schopná pochopiť iróniu... proste by som čakala, že sa tam bude nachádzať aspoň jedna hyperbola
ale vačšinou tí ajťaci čo to beru tak od srdca uplne, že je pre nich programovaci jazyk "biblia" tak sa asi inemu ani nevenuju a všetko riešia cez virtualny svet
"ešte stále by ste sa im posmievali, keby potichu a znenazdajky neovládli svet. Programátor Mark Zuckerberg, hacker Julian Assange a milióny ich kolegov"
tak to je veru dost zle, ked svet ovladaju ludia, z ktorych meno jedneho mnou nebolo nikdy pocute a meno druheho viem len preto, ze tu bola kedysi diskusia "kto ma facebook?" a jeho meno bolo mnou vygooglene za ucelom zalozenia tohto fejku
@anzu A možnože som aj ja blbá, ale mňa tiež ten článok pobavil Ja si myslím, že tam bol jasne povedaný dnešný trend, že sú "in" chalani, ktorí skôr vedia niečo o tomto, ako že sa venujú napr. profesionálne basketbalu. A keď som ráno čítala, nikde som si nevšimla, že by sa tam niekde vylučovalo, že ajťák nemôže byť pekný. Koniec koncov, ani Zuckerberg nie je na zahodenie!
Ale tak, možnože sa na to pozeráme z iných uhlov, každopádne, ja keď som si to prečítala, tak som bola bytostne spokojná, že som predbehla svoju dobu
Inak ale keď už sme pri tom, tak ja som sa tiež pozastavila asi tak podobne ako mnohí ľudia, že PREČO má toto fórum taký názov, aký má?? Lebo v článku sa to takým spôsobom naozaj nespomínalo.
Ale to je už len možnože taká typická naša ľudská vlastnosť, vyvodiť si z prsta aj to, čo v článku vôbec nie je
@sarah_whiteflower jasne povedaný dnešný trend? mne skôr príde smiešne, že má nejaký trend v ľudskej osobnosti/typológii vôbec existovať (ak teda berieme, že toto tam bolo myslené vážne, myslím, že aj ty si to tak poňala) to len k tomu, že nepotrebujem, aby to išlo až k vylučovaniu sa nejakých vecí.
a k @27 : nemyslím, že by to vyvodil to z článku, len si proste nešťastne zvolil názov čiže vlastne by sa to tu celé malo volať "baby, čo si myslíte o vyberaní si ajťáka za partnera?" alebo tak nejak.
@anzu A ty si myslíš, že napr. také slečny, ktoré majú doma domácich miláčikov, ktorí sa volajú po módnych návrhároch a vôbec ľudia, ktorí nie sú intelektuálne zameraní na čítanie kníh, riešenie rovníc, prípadne na inú hlboko vedeckú činnosť, nepodliehajú existujúcim trendom?
Ja si myslím, že trendy existujú, existovali a vždy existovať budú. Už v stredoveku sme sa stretávali s typológiou, že najviac in bol rytier Dnes je slečinka najviac šťastná, keď as môže svojim pipi kamarátkam pochváliť, že ulovila ajťáka
@sarah_whiteflower nie, nemyslím, že by nepodliehali trendom, ale však o tom nehovorím. hovorím o tom, čo je mi smiešne, nie o tom, čo existuje a čo nie.
@anzu Ale ja si myslím, že pokiaľ ti je to smiešne, tak ťa článok, ktorý v podstate tieto trendy zosmiešňuje, respektíve akosi "glorifikuje" ich existenciu (ale skôr možno to zosmiešňuje, hlavne podľa konca článku súdiac) nemá prečo tak uraziť či sa ťa dotknúť...
Ale dobre, očividne sme sa v tomto nepochopili a nezhodli, nechcem sa hádať, nechajme to tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
čakala som od sme nejakú úroveň, nie žvásty na úrovni diva. sk. odťať autorovi prsty. a divím sa, že tam vidím, že sa tento článok páčil jednému môjmu známemu z fiitky, nepochopila som, že to mal byť vtip, alebo čo mi ušlo?
@mielikki mozu mozu, tym krasavec som mal na mysli skor vysportovaneho cloveka, ktory asi nema tolku casu aby sa venoval it 2in1 bude istotne pomenej
ty študuješ informatiku, alebo prečo sa ťa to tak bytostne dotklo?
@10 z toho si nič nerob, ani ja to nechápem
kiež by to bolo také jednoduché, ako to autor opisuje, nie každý ajťák je ako Švehla..........
tak to je veru dost zle, ked svet ovladaju ludia, z ktorych meno jedneho mnou nebolo nikdy pocute a meno druheho viem len preto, ze tu bola kedysi diskusia "kto ma facebook?" a jeho meno bolo mnou vygooglene za ucelom zalozenia tohto fejku
Ale tak, možnože sa na to pozeráme z iných uhlov, každopádne, ja keď som si to prečítala, tak som bola bytostne spokojná, že som predbehla svoju dobu
Vyšportovaný človek nemá čas na it?
Tak tomuto vývodu absolútne nerozumiem
Ale to je už len možnože taká typická naša ľudská vlastnosť, vyvodiť si z prsta aj to, čo v článku vôbec nie je
Ja si myslím, že trendy existujú, existovali a vždy existovať budú. Už v stredoveku sme sa stretávali s typológiou, že najviac in bol rytier Dnes je slečinka najviac šťastná, keď as môže svojim pipi kamarátkam pochváliť, že ulovila ajťáka
Ale dobre, očividne sme sa v tomto nepochopili a nezhodli, nechcem sa hádať, nechajme to tak.
(a to ani nie som na IT)
inak mám kamaráta, ktorý je aj krásavec najvyššej triedy aj ajťák aj vtipný. výnimka a ešte k tomu aj zadaná
a vlastne som príchodom na VŠ a tým, že prvý semester som bývala so samými ajťákmi, zistila, že si s nimi veľmi dobre rozumiem.