Kašlem na ostatné...Išla by som za jedným dôležitým človekom v mojom živote a povedala mu všetko... vlastne..aj tak by mi to bolo jedno lebo by som vedela, že o 20 minut je mi konec
Skočila bunjiii disappointed andži-jumping ...a utekala by som naposledy dať pusu človeku ktorého by som ľúbila a polúčila by som sa s kamošmi,rodinou,známymi a nepriateľov by som kopla do prdele a utekala by som až kým by som nespadla a nezomrela zo sluchátkami v ušiach a naplno music,nechcela by som ležať na posteli a rozmýšlať nad tým nech sa to stane rýchlo a spontánne
ja by som sa bezala rozlucit s mojim drahym a mamou a potom by som sa zastrelila, lebo ako sa poznam pocitala by som minuty a nemyslela na nic ine tak by som to sama rychlo... smrtelne ... ukoncila
určite by som išla na lavičku na stanicu... a ten kto ma má rad by to mal vycitit a príst za mnou... lebo on to wie ked som ked niesom tu, takto po wečeroch, ked sa idem prejst a s ním by som stráwila posledné minúty...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
PS: podobná anketa tu už bola
ja by som schytil gitaru a hral by som a hral az kym by ma nieco aj spolu s gitarou nezabilo a keby mam umret iba ako clovek tak s gitarou v rukach.