Ak by ste chceli počas strednej bývať na intráku Čo na to vaši ?
Mna by zaujímalo či by vas rodicia pustili trbars z osmeho ročnika na bilingvalne a kebyze chcete byvat na intraku protestovali by ? Alebo naopak boli radi že sa vás zbavia ???? Vopred dikik
jedna sestra je na intráku od 16, a druhá ide teraz z 8 rocneho gymplu na bilingvalne v 14 tich... nuž ako to berú naši? že sú samostatné, takže to zvládnu
Ja som v tvojom veku mame vykrikovala,že pôjdem na intrák a budem tam bývať mesiac, potom prídem na víkend domov a zas tam budem mesiac.
Mama povedala ,, konečne " O_o
tak ak je ten gympl daleko, ze nemozes dochadzat, tak pohodis ... ale inak nevidim v tom zmysel a priskoro? neviem, nepoznam ta ... pre kazdeho je "priskoro" v inom veku by som povedala ... ale poznam ludi, co isli z 8. rocnika na strednu a aj na intrak a v pohode
@akeasha
Váž si mamu pre Boha.
V 14 na intrák, ako človek je samostatný ale hlúpučký a naivný, ľahko mu niekto ublíži či ho zmanipuluje.
Je to riskantné a ja ak by som bol rodič by som sa bál pravdepodobne ale tak každý svojho potomka pozná a vie či je dosť vyspelí na to a nenechá sa tam zmanipulovať okolím či si dá na seba pozor.
Mala som taky napad ist do Sucian svojho casu, ale bolo mi to vdakabohu razne zamietnute, lebo nikdy v zivote v ziadnom veku by som psychicky nezvladla intrak.
ja som šla takto z ôsmej triedy na bilgym. ale naši ma na intrák nepustili, takže som povinne dochádzala každý deň a otec po mne každý večer vykrikoval, že som si vybrala rehoľu (lebo som sa s ním celú siedmu triedu hádala, aby ma na tú školu pustil), tak nech ju mám a žijem a nech chodím spať o ôsmej večer
akože, mamka by s tým problém nemala, to len otca rozčuľovalo, že stráca autoritu a dohľad nad mojím časom, no
Ja dochadzam 30km do skoly. Na intrak som nechcela ist, mohla som ist do skoly aj blizsie, ale tak som si to vybrala. Ale keby som chcela, tak by ma nasi pustili aj na intrak.
ja som chcela ísť takto do Prahy už na strednú a nepustili ma
a tak naši by s tým problém nemali ak by to bolo relatívne blízko /kebyže som z nejakej trnavy a mám dochádzať do ba je to naprd kamarátka tak chodila dennodenne/
@lepka ja si mamku važim a viac ako si to možno mysliš ale neliezlo by ti na nervy kebyze mas dve mladsie sestry a napr. By si sa s niekym dohodol že chceš ist von ale rodicia niesu doma a ty musis ostat s tymi segrami ??? Vies ked sa to stane raz ci dvakrat do tyzdna pohoda no moj pripad aj 5krat do tyzdna !!! Vies rodicia mi na krku nechaju segry furt a ešte moje segry ma apslolutne neposluchaju robia si co chcu a ja som s nimi castejsie ako naši a to je podla mna choré vieš segry v ich veku potrbuju rodicov preto chcem co najskor odist od tialto a myslim ze ked mam dost rozumu na to nezačat fajčit pri takych spolužiakoch co som medzi nimi asi jedinaa co nefajci tak mam aj dost rozumu na to aby ma nikto nezmanimuloval ?!
Podla mna je to uplne normalne ist cez strednu na intrak preco by to bolo skoro? O.o ja som na intraku aj brat bol, proste ked je skola tvoja zamerania dalej tak nebudes predsa chodit na inu len kvoli maminej sukni. 14-15 rocny clovek, pokial ma rozum to v pohode zvladne
@akeasha
Tak jasné, že je to otravné keď si niečo naplánuješ a rodičia ti do toho vsunú staranie sa o sestry.
Taktiež ale sa treba aj pozrieť na to aké majú na to dôvody, ak ti to fakt hádžu na krk len aby sa "vás zbavili" tak to je fakt od veci a nečudujem sa ti ak s tým nie si spokojná, otázka je ale či správne vnímaš ich zámer alebo potrebu.
@lepka Berem mamina je v práci hej ale napr. Otec si ide len tak do blavy pod podmienkou,, musím niečo vybavit,, aj ked o tom silne pochybujem vtedy sa nehnevam ake ked idu obaja len ta do Ba na nakupy alebo do Viedne len tak sa zabavit vtedy mam ozaj nervy a hlvne ked ja mam v skole doucko alebo nejaky kruzok atd a ja musim so segrami ostat vies nieje to dvakrat prijemne preto to riesim tak ze chcem od nih vypadnuty co najkskor aj ked pochybujem ze mi dovolia byvat na intraku maina ma taky nazor ze by ma neputil na intak ani na vysokej a to je uz fakt chore
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Mama povedala ,, konečne " O_o
Váž si mamu pre Boha.
V 14 na intrák, ako človek je samostatný ale hlúpučký a naivný, ľahko mu niekto ublíži či ho zmanipuluje.
Je to riskantné a ja ak by som bol rodič by som sa bál pravdepodobne ale tak každý svojho potomka pozná a vie či je dosť vyspelí na to a nenechá sa tam zmanipulovať okolím či si dá na seba pozor.
akože, mamka by s tým problém nemala, to len otca rozčuľovalo, že stráca autoritu a dohľad nad mojím časom, no
nemyslím si, že je stredoškolský intrák zlý.
tam by stačilo im to len oznámiť a vybaviť
Mama : neotravuj
WTf
a tak naši by s tým problém nemali ak by to bolo relatívne blízko /kebyže som z nejakej trnavy a mám dochádzať do ba je to naprd kamarátka tak chodila dennodenne/
Tak jasné, že je to otravné keď si niečo naplánuješ a rodičia ti do toho vsunú staranie sa o sestry.
Taktiež ale sa treba aj pozrieť na to aké majú na to dôvody, ak ti to fakt hádžu na krk len aby sa "vás zbavili" tak to je fakt od veci a nečudujem sa ti ak s tým nie si spokojná, otázka je ale či správne vnímaš ich zámer alebo potrebu.