USA, New York je môj asi celoživotný sen (ak sa neráta Londýn, tam by som sa k budove parlamentu aj priviazala... krásne, krásne, krásne) a keď nie USA, tak isto potom niekde ako je California a tak... A tretie miesto zaberá kanadský Vancouver, vraj je to nádherné mesto...
-Švajčiarsko...životná úroveň...z praktického hľadiska lebo ich kultúra mi nič nehovorí, takže rovno sa tam narodiť (aby som mala pocit že tam patrím)...
-snom je Anglicko - to je jedoznačné, a budem snívať o Londýne dovtedy, kým sa tam nedostanem
-a Španielsko, poprípade Kuba - ale uvedomujem si, že ono je to tam iné ako to vykresľujú vo filmoch...
V zasade som spokojny, ze som sa narodil tam kde som sa narodil a ze mam taky zivot aky mam. Ale keby som sa narodil niekde v Orange County, alebo Amsterdame, urcite by som nebol proti.
A co take Miami na Floride?Som prekvapeny, ze stale len ta nechutna kalifornia, kde sa ani v mori nemozes kupat lebo je studene a vonku je horko, ze skapinas a sucho, ze je to az nechutne. Kanada je studena, Anglicko podobne, takze mi ostava karibik a zaroven vybudovany a civilizovany. Jedine florida pre mna vyhrava jasne s naskokom pred vsetkym ostatnym.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
109 komentov
alebooooooooo v NY na manhattane..
-snom je Anglicko - to je jedoznačné, a budem snívať o Londýne dovtedy, kým sa tam nedostanem
-a Španielsko, poprípade Kuba - ale uvedomujem si, že ono je to tam iné ako to vykresľujú vo filmoch...
Nenávidím zimu, pretože ju celú len presedím za PC...A nenávidím aj Slovensko..:/
Skôr to Japonsko, ono tam vlastne jedného dňa ten nový život, kvôli práci a zameraniu školy začnem...