Mám otrasné nohy... Zdrav.problémy, je to omnoho nevkusnejšie ako nejaké škrabance,jazvy modriny a neviem čo a aj tak si dám krátke kraťasy a čo... Kto chce,nech to rieši,mne je to u p.
ja mám po depilovaní fliačiky po celých nohách (teda od kolien dole) síce už miznú, ale veľmi pomaly a nosím kraťase však bolo 40°C prednedávnom, by som zhorela v dlhých
po suťažiach mam dorezane aj stehna ramena, hruď, chrbat ....vraj nechutne podliatiny horšie ako strije a nemam problem s tym aj tričko na ramienka, veď komu sa to nepači nech nepozera respektive nevie o čo ide
minuleho roku mi po par depilaciach zarastla polovica chlpkov na nohach a cele nohy som mala plne hnisavych velkych "jebakov". bolo to strasne, jedna z najhorsich veci ake sa mi kedy stali. nenosila som kratasy ani sukne. cele leto len dlhe nohavice. ale nastastie som nasla sposob liecenia a uz sa to dalo dokopy. chvala bohu!
@mielikki v tomto mas pravdu, ja som nosila cele leto take, lebo som tie nohy naozaj nechcela ukazovat a neumierala som teplom, i ked minuleho roku neboli az take horucavy
@anniedecadence nahodou som sa v lekarni dostala k roztoku RSB. trvalo to sice nejaky cas, lebo kazdy zarasteny chlp sa musel dostat von ale teraz po roku uz mam normalne nohy, sice este zopar svetlejsich jaziev, ale to sa strati az po dlhsom case.
hej, veď keď niečo také máš, tak to jednak treba vetrať a nie dusiť pod látkou.. a keď už, tak nejaké dlhé voľné priedušné šaty or something like that.. neviem, prečo by sa mal niekto variť kvôli takej blbosti.. a ešte si to môžeš zhoršiť tým, že to budeš dusiť pod oblečením..
Toto nejak neriešim, dám si krátke, občas sa pozriem na nohy, poviem si, že by som s tým mala volačo robiť a v tom momente na doškriabané nohy už nemyslím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
krátke nohavice nenosím z iného dôvodu
Ale kraťase a celkovo krátke nohavice nenosím kvôli niečomu inému...
po suťažiach mam dorezane aj stehna ramena, hruď, chrbat ....vraj nechutne podliatiny horšie ako strije a nemam problem s tym aj tričko na ramienka, veď komu sa to nepači nech nepozera respektive nevie o čo ide
ale hento by som fakt že neriešila
akoby neexistovalo nič iné, len krátke nohavice alebo rifle
to len ja viem, že také fajn ľanové nohavice sú často v lete príjemnejšie a chladivejšie ako mini?
(a preto nemám rada názory, že keď je niečo dlhé, automaticky v tom musí byť teplo)