kto by už len chcel taku kokotinu, však ani dom sa z toho stavat neda tak sa to ani tehlickou nazyvat nemoze, to je dobre tak na hadzanie do okien ako vyhrazka.
keby si nahodou dostala ponuku a bola by si tak blba ze by si zobrala tie bezcenne tehlicky tak by som ta ozaj mal rad keby si sa mi vyhrazala aj kazdy den takto.
Inak chcela som napísať, že by som radšej ocenila mier a nepáči sa mi jednosmernosť tejto otázky, ale @2 si už mier vybral, takže mier by už teoreticky bol a ja by som si teda zobrala všetky tehle a žila si spokojný, mierový život niekde ďaleko praďaleko
a ja by som chcela svetová mier radšej! veď čo ak by som si vybrala tých strašne veľa ton zlata a na ďalšie ráno, skôr než to použijem by prišiel sturmer a odbachol ma lebo by si myslel, že som židovka.
@skingirl94 co to znamena mier ? peniaze niesu zle peniaze su super vec aby ludia nemuseli platit dobytkom a zeleninou. to len ludia su zly a zvrateny a maju obratene hodnoty. mier by kludne mohol znamenat vyhubenie ludstva zrazu by bol na svete pokoj a klud nikto kto by kazil prirodu a viedol vojny koli nemyselnym veciam Srat na mier, ja chcem zit a uzivat si zivot ale nechcel by som tehlicky verim v seba a chcem si na vsetko v zivote zarobit sam
Zobrala by som nespočetné množstvo zlata.... fakt veľa alebo aj peňazí bolo by mi to vlastne jedno a vydumala by som spôsob ako zdrhnúť zo Zeme resp najala by som si ľudí čo to vymyslia
@dconan no ja si pod slovom mier predstavujem aj celkovú zmenu osobnosti ľudí.. život bez nenávisti, žiarlivosti a pomstychtivosti.. lebo práve tieto vlastnosti ničia ľudí a ich charakter a potom sú vojny, atentáty a idioti čo vystrieľajú neznámych ľudí.. keby si ľudia neporovnávali majetok a ich moc, ale miesto toho si pomáhali a boli by na rovnakej úrovni ako všetci ostatní svet by bol úplne iný. Lenže to je čisto teoretická rovina, totálne nezlučiteľná s realitou. Každopádne moc reálne nie je ani to, že za mnou niekto príde a ponúkne mi mier alebo večné bohatstvo takže na tom až tak nezáleží
Vybral by som si mier. A prečo? Ak by všetci ľudia boli dobrý, milý a navzájom si pomáhali, bol by som viac šťastný ako zo zlata. Spolu by sme vybudovali krajší svet. A to musia urobiť ľudia a nie peniaze
@skingirl94 je pekne predstavit si kde by mohlo byt ludstvo ak by vyuzilo svoj potencial, nebolo zle a nezakladalo by taketo fora ale kto vie mozno by bola nuda
@tobago ten vtip som cital pred hodinou na facebooku a napadlo ma to dat tu nech maju sa mozno niekto zasmeje ak ti to nepride vtine tak. !!!!... no tak nic nie kazdy ma rovnaky zmysel pre humor
@lenkaska1 a ked to bol vtip tak si myslim ze poskytoval prave miesto na rozmyslanie preco je ten vtip taky jak je je to smiesne ale je to tak ze su ludia svine co ide po peniazoch ako nedistancujem sa tiez tam patrim
ako dlho by bol ten mier? a kopa zlatych tehliciek je dost nanic, zlato samo o sebe nema velku hodnotu ( hej nekoroduje ), ale ked uz ich budes mat strasnu kopu tak co s tym, skor by som bral doooooost velke mnozstvo ropy alebo inej spenazitelnej komodity, keby som mal vela prachov a silny biznis, snazil by som sa dosiahnut mier tymi peniazmi a pracou ( rozsiroval holding do dalsich odvetvi a vytvaral pracovne miesta )
ak by som vedela, že ten mier zabezpečí šťastný a spokojný život mne, mojej rodine a najbližším...že po jeho nastolení by sa už naozaj neobjavil nijaký diktátor, alebo by sa neudialo nič, čo by nastolilo teror, hlad atď. , volila by som ten...
no ak by to tak nebolo, volila by som zlato...
nech to znie akokoľvek hnusne, je pravdou, že vojna postihuje každého...
no ten, kto má finančné prostriedky, dokáže sa brániť lepšie, ako plebs...
veď aj v minulosti to tak bolo, nie?
bohatí boli ťažkoodenci, v zadných radoch, na koňoch...lebo si to mohli dovoliť
a úbohý človek, ktorý nemal nič, nemal ani na výzbroj a padol ako prvý
Nejako mi v tom tvojom nadpise a nultom komente chýba smajlík, hm... Ja by som si rozhodne vybrala mier, lebo kto by mi už len chcel v čase celosvetovej vojny zameniť zlato za peniaze,nie?
Tí čo chcú veľa peňazí alebo zlatých tehličiek by sa mali uvedomiť - inflácia. Ak by zrazu niekto získal neobmedzený počet peňazí, stratili by svoju hodnotu. Ak by niekto získal neobmedzený zdroj zlata - zlato by stratilo cenu. Takže radšej mier.
aku hodnotu maju tie tehlicky ? ale nie tak urcite ten mier len tem mier by musel splnat moje predstavy nie len ze by bol taky mier ze by co ja viem v Iraku neboli vojny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
a ja neviem, asi tolko, aby to pokrylo zivotne potreby, aj zivotne nepotreby
kto by už len chcel taku kokotinu, však ani dom sa z toho stavat neda tak sa to ani tehlickou nazyvat nemoze, to je dobre tak na hadzanie do okien ako vyhrazka.
keby si nahodou dostala ponuku a bola by si tak blba ze by si zobrala tie bezcenne tehlicky tak by som ta ozaj mal rad keby si sa mi vyhrazala aj kazdy den takto.
Ale je pravda, že mier by som ocenila viac.
a ja by som chcela svetová mier radšej! veď čo ak by som si vybrala tých strašne veľa ton zlata a na ďalšie ráno, skôr než to použijem by prišiel sturmer a odbachol ma lebo by si myslel, že som židovka.
Zobrala by som nespočetné množstvo zlata.... fakt veľa alebo aj peňazí bolo by mi to vlastne jedno a vydumala by som spôsob ako zdrhnúť zo Zeme resp najala by som si ľudí čo to vymyslia
dávaš vlastnú odpoveď vopred do otázky ???
@laurikaaa myslis ze je mars krajsi jak zem ? no ale zaujimava taktika
mne to ako vtip nepripadá...skôr povedz, že si až teraz podľa komentov na to došiel...
fuhha no dobre...
no ak by to tak nebolo, volila by som zlato...
nech to znie akokoľvek hnusne, je pravdou, že vojna postihuje každého...
no ten, kto má finančné prostriedky, dokáže sa brániť lepšie, ako plebs...
veď aj v minulosti to tak bolo, nie?
bohatí boli ťažkoodenci, v zadných radoch, na koňoch...lebo si to mohli dovoliť
a úbohý človek, ktorý nemal nič, nemal ani na výzbroj a padol ako prvý
tehlu by mi šľohli
Keby si si mal vybrať medzi svetovým mierom, a peniazmi Billa Gatesa, akej farby by bolo tvoje Lamborghini?
Veľa tehličiek!
By si sla zit do rozpravky???