1. možnosť by bola teda kontrolór kvality reštaurácií ... čiže každý deň by som išiel do reštaurácie, objednal si jedlo a pitie ... ohodnotil ako som spokojný s ich službami a na ďalší deň by som išiel ďalej
2. poradca - čo by znamenalo že ak by človek stál pred nejakými ťažkými rozhodnutiami mohol by ma kontaktovať a stretli by sme sa a poriadne by sme tú situáciu rozanalyzovali a pokúsil by som sa mu podať čo najlepšiu objektívnu radu (maximálne jednu záležitosť denne by som mával)
nerád sa obmedzujem na pozície ktoré už existujú a o ktorých viem preto som si radšej vytvoril vlastné
a samozrejme pracovný čas by bol otvorený ak sa v 1. stihnem najesť a napiť do hodiny tak hodinu ... ak si posedím dlhšie tak aj dve ... a v možnosti 2. to vidím na dvoj - troj hodinové sedenie zhruba
taku tu modelku co predvadza a foti pre iron fist alebo daco toho razenia, mala by som kazdy den ine vlasy a vela podobnych kolegov a kolegyn a tie fotky by boli super...a vlastne toto patri aj do fora o zrkadle z Erisedu
@spajdrmen nechápem prečo ľudia praktické a veľmi realistické konštatovania označujú za "nenávisť" len preto že sa vyjadrujú k najagresívnejšej, najnetolerantnejšej a najregresívnejšej sekte ktorá momentálne na svete existuje.
Ako pozerám, tak všetci už zo snov byť smetiarom či kozmonautov už vyrástli
Ale naozaj, ja by som chcela byť astronautka, však letieť do vesmíru musí byť ten najsuper zážitok vôbec.
Alebo ak by bolo možné, platenou filozofkou. Normálne že by som žila niekde ďaleko od ľudí, premýšľala nad životom a pritom by som sa nemusela starať o svoje živobytie, pretože to by mi niekto zabezpečoval. Myslím, že to by bola úplne tá najlepšia práca na svete, bohužiaľ iba zmyslená.
Ak už nič z toho, tak by som brala aj kritičku niečoho- jedlo, hotely, zábavné parky...
@Midnight Tak čo ja viem, ako strielanie mi pride samo nechutne a ty chces este strielat ludi... No nič moc. Ja si nemyslim, že ich nabozenstvo ich vedie k nenavisti. Tak ak by z tej miliardy moslimov vsetci robili to iste ako pár "vyvolených" tak by sme tu už neboli.
Chcel by som 2 prace.
Testovat mobily. Pride iPhone 7 a ja ho dostanem a poviem co sa mi paci/nepaci, co treba zlepsit.
2. Ochutnavac restauracii.
Ochutnaval by som jedla a tiez co sa mi paci/nepaci. Ale iba tie co chcem
veterinar - specializacia na papagaje a exoticke vtaky/dravce/ - bohuzial chcel by som studovat v brne u Viktora Tukača - ale to sa mi už nepodari lebo zomrel a toto je iba virtualne zbozne zelanie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Honestly nic nechcem robit.
2. poradca - čo by znamenalo že ak by človek stál pred nejakými ťažkými rozhodnutiami mohol by ma kontaktovať a stretli by sme sa a poriadne by sme tú situáciu rozanalyzovali a pokúsil by som sa mu podať čo najlepšiu objektívnu radu (maximálne jednu záležitosť denne by som mával)
nerád sa obmedzujem na pozície ktoré už existujú a o ktorých viem preto som si radšej vytvoril vlastné
a samozrejme pracovný čas by bol otvorený ak sa v 1. stihnem najesť a napiť do hodiny tak hodinu ... ak si posedím dlhšie tak aj dve ... a v možnosti 2. to vidím na dvoj - troj hodinové sedenie zhruba
najlepšie by som kontrolovala hotely po celom svete
ved to vlastne chcem robit aj tak
Venuješ sa foteniu? Amatersky, alebo profi? Studuješ to, alebo len hobby?
a ja inak, by som si vybrala asi to, čo robím teraz, čiže oblasť obchodu.
Ale naozaj, ja by som chcela byť astronautka, však letieť do vesmíru musí byť ten najsuper zážitok vôbec.
Alebo ak by bolo možné, platenou filozofkou. Normálne že by som žila niekde ďaleko od ľudí, premýšľala nad životom a pritom by som sa nemusela starať o svoje živobytie, pretože to by mi niekto zabezpečoval. Myslím, že to by bola úplne tá najlepšia práca na svete, bohužiaľ iba zmyslená.
Ak už nič z toho, tak by som brala aj kritičku niečoho- jedlo, hotely, zábavné parky...
alebo by som pracovala v pohrebníctve
alebo v zoo
Testovat mobily. Pride iPhone 7 a ja ho dostanem a poviem co sa mi paci/nepaci, co treba zlepsit.
2. Ochutnavac restauracii.
Ochutnaval by som jedla a tiez co sa mi paci/nepaci. Ale iba tie co chcem