Ak existuje dokaz že vo vzťahu na výzore až tak nezáleží tak tu je.
Práve som v robote spoznal jedno dievča ona o rok mladšia odo mňa.
A je to ako keby som to bol ja sám.
Nefajčí, nerada chodí do baru, absolútne nepije alkohol, na vzťahy ma podobný názor ako ja (celkom pesimistický) každý deň chodí do prírody, pre svoje
Okay veľmi milé.. čakáš od nás tu povolenie aby si s ňou začal či radu alebo čo? Však ak chceš tak to s ňou skús ak nie tak s ňou buď kamarát je to na tebe.
to je strašne diskutabilná téma ... a až ti niekto povie že na vzhlade až tak nezáleží, nie je to pravda / alebo to nieje až taká pravda ... záleží vždy na všetkom ... a až niekto urobí v niečom ústupok má na to dôvod a všetkému predchádza nejaký proces ktorý sa dá vysvetliť ... partnerstvo je umelo vytvorený vzťah a väzba medzi samcom človeka a samicou, tak aby na základe ľudskej interpretácie vznikla takto umelá väzba, ktorá je odrazom len a len živočíšnej príťažlivosti a sexuality, čiže až je základ sexualita (čo je) - potom je vzhlad prejavom genetiky ktorá je veľmi podobne skúmaná a vyhladávaná (v najlepšom stave) ... všetko ostatné sú psychické ,,chyby,, alebo retardácie ktoré sú časovo pozmenené tak aby korešpondovali s prítomnosťou dnešnej psoločnosti a kultúry... čo z toho vyplýva? že zdravému jedinvoci bude záležať pri výbere partnera rovnako na vzhľade ako aj na vnútre (aj keď spoločenská retardácia nanucuje niečo iné) ale príroda sa oklamať nedá ... a nemalo by sa proti nej bojovať
na tvojom mieste by som sa určite snažila nejako dalej postupovať. možno na to skús ísť najprv z tej kamarátskej stránky aby aj ona mala šancu o tebe zistiť aký si
@melancholik
Zdravému jedincovi
To hovor tým "mamičkám, a oteckom" ktorý fajčia a pijú (a že takých poznám dosť) a potom keď matka prestane počas tehotenstva na 9 mesiacov si myslí že pred tým chráni dieťa. Po pôrode začnú znova.
Potom tu máme veci ako fetálny alkoholový syndróm.
A také deti veru (aj keď sú ti dvaja ľudia fyzicky pekný) zdravý jedinci na svet neprinášajú.
Ako hovorím u mňa ta tvoja poučka aspoň v tomto prípade nefunguje to dievča má sestru môžem úprimne zhodnotiť že áno jej sestra je peknejšia ako ona aj po mne trochu pozerá. Lenže o ňu nemám záujem.
Dôvod? Charakterovo je môj absolútny protipól.
Hoci by sme sa fyzicky priťahovali, Ona by nevydržala so mnou a ja s ňou.
@michael760 nieže by moja poučka neplatila ... len je tu pomer určitých skutočností v inom rozpoložení ...
život a ludia sú spleť enormne veľa možností ... existuje preto veľa kombinácií ... a to čo popisuješ je normálne vzhladom na (x zákonitostí) a tak isto nenormálne na (y zákonitostí) v každom prípade sa to ale deje a je to život
@mielikki
"Žiaľ" Prepáč že nepremýšľam nad tým ako ju dostanem do postele a pretiahnem. Ejj kruci asi som staromódny hmmmmm musím prehodnotiť svoje postoje aby som bol v "obraze"
Nenapísal som že "poďme si rovno predstaviť, ako spolu odchováme potomstvo a budeme tráviť starobu"
Iba to že by to bol zaujímavý vzťah takto dvaja charakterovo takmer identický ľudia.
Žiaľ problém je s tou averziou.
existuje tento dôkaz len u tých, čo si nemôžu vyberať a berú do čo príde, tak nehľadiana zovňajšom a hlavne muži sa ulakomia na bársakú tučnú ohavu, len aby mali do čoho pichnúť... a ženy tiež tak nejak, tie čo sú na tom veľmi biedne
Vzťah nieje nič iné, než otázka priorít. To, čo napísal @melancholik (Inak ty si zvláštny týpek, v dosť veciach s tebou nesúhlasím, ale dá mi zabrať, aby som ich vyvrátil. (Ne)budem ťa mať rád.) je z evolučného a pudového hľadiska pravda, ja si ale myslím, že naše mozgy sa už pudmi neriadia až do takej miery, aby evolúčne pohnútky, narážam hlavne na sexualitu, boli hlavným predpokladom pre vzťah. No, späť k prioritám. Buď to mi viac záleží na vzhľade alebo povahe. 100:0 to však nieje nikdy. Dokonalých vzťahov je málo (ak vôbec, osobne takých nepoznám), a preto sa zameriam na tie obyčajné. Vždy sa ide do kompromisu, či už v jednom alebo druhom smere. Ostane ale túžba mať to, čo nemám. A na tomto veľa vzťahov stroskotá.
Takže...Ak v tvojom pomere priorít vedú mentálne schopnosti, môžeš si povedať, že pôjdeš do kompromisu po stránke vzhľadu. Ale tvrdiť, že ti na ňom nezáleží? Prosím ťa, už v druhom odseku si túto myšlienku pochoval. Keby na ňom nezáležalo, keby to bolo 100:0, čo ale nikdy nieje ako som už povedal, tak ťa ani len nenapadne vzhľad riešiť. Doslova. Akonáhle ho riešiš, znamená to, že na ňom záleží.
@soreljulien
No tak to zas nie je môj prípad, po prvé dokážem sa ovládať a nemusím "pretiahnuť" kde koho.
Potom nie že by som sa chcel chváliť to o mne hovoria ostatný ľudia ja som to nikdy netvrdil a skôr som si z toho uťahoval na svoj účet, a to že u mňa je ten zovňajšok celkom pekný (aspoň podľa toho čo tvrdia ostatný)
Čiže dalo by sa povedať že by som si mohol vyberať, ale ako som už písal, averzia a ovládanie seba samého.
O povrchné ženy nemám záujem.
Musím mať nejakú hrdosť, ale rovnako ma nesmie nesmie vo vzťahu využívať.
@11 v prvom rade netuším, ako si došiel k tej prvej časti
a potom by si mohol pochopiť zveličovanie ako prostriedok poukazujúci na to, že keď už niečo také chceš zbytočne dopodrobna rozoberať miesto toho, aby si nechal veciam voľný priebeh, tak z toho nerob telenovelu, nepôsobí to dobre
a po tretie, naštuduj si písanie nominatívu plurálu v mužskom rode, to je niečo, čo zvládajú aj deti na prvom stupni ZŠ.
@thebad
To bude asi tým že 80% informácií vnímame okom, preto nám to nedá aby sme nevnímali aj vzhľad
Ale ako som už raz napísal jej sestra je peknejšia, mohol by som úplne kľudne začať niečo s ňou, ale nechcem? Čím to je ak sú ľudia orientovaný väčšinou len pudovo, za krajšími vecami
Nevnímam ten jej "nedostatok"
Namiesto toho som zistil jednu peknú vec a to že keď sa usmeje je krajšia ako keby mala bezchybnú pleť. Úplne jej oči až tak zažiaria keď sa usmeje, naozaj krása.
@michael760 Ale tu nieje žiaden rozpor s tým, čo som povedal Fajn, tak v tvojom prípade je to 70:30 pre povahu, preto nechceš jej krajšiu sestru. Chceš radšej ju, to je tých 70. Ale stále sa zamýšľaš nad krásou jej úsmevu v porovnaní s inými, krásou jej sestry.... To je tých 30.
@miaja Myslím si že ona už tiež pozná môj charakter práve zo strany jej matky ktorá jej o mne určite niečo povedala, ale aj tak určite ešte musím niečo podniknúť a nemyslieť si že to vie. dik za radu
Pozvi ju, presne ako si pisal, na nejaky vylet a potom na dalsi a dalsi, v ziadnom pripade ni hned na rande, postupne sa este viac zblizite, ked nebudes na nu tlacit. A ona ta chce aspon trochu, ci to si este nezistil a ste len dobri kamarati ?
Ja by som chcel vidieť či by si bol z nej tak hotový keby vyzerala úplne inak ako niekto kto sa ti môže páčiť. Napr. keď by bola tučná, alebo by mala vyrážky väčšie. Nezamyslel si sa nad tým, že tá ,, averzia '' môže byť len nezáujem o teba? Pozvi ju von a uvidíš.
to ze ma par vyrazok a nepaci sa tvojim kolegom tak je skareda co ? ...a ty si samozrejme pekný a uzasný lebo chodis so ,, skaredou" babou...uz len medailu ti treba dať
Ale, ale @soreljulien , nespochybniteľne ste vyhláseným odborníkom v každom obore, ale dovoľte mi otázočku - kde sa teraz, pre Pána, podela Vaša poetická duša, keď nedokážete doceniť vnútornú krásu? Vy jete s peknej, ale zároveň prázdnej misy? Verím, že ste len zatrpknutý, a že problém, ktorý ste tu vylíčili, sa Vás bytostne dotýka. Holt, chápem Vás, človek niekedy skutočne nemá na výber....
@dumbledore
Poviem ti že áno, aj keby bola tlstejšia nemal by som stým problém. Keby už bolo úplne najhoršie tak by som ju bral von tak často že by tlstá nebola.
Ale ona tlustá nie je lebo zdravo žije. A to je môj okruh žien po ktorých sa pozerám, také ktoré žijú zdravo
@dumbledore
A nie je to nezáujem o mňa, ona má tu averziu na vzťahy a chlapov celkovo (rovnako ako ja).
Preto by som jej po čase chcel navrhnúť, pozri sa máme tieto veci spoločné je ich dosť, a nájsť tak charakterovo podobnú ženu je naozaj veľké šťastie tak či by nechcela zmeniť postoj.
povieš že ti na vzhľade nezáleží ale začneš tu rozoberať vyrážky na tvári fakt well done
a keď si to všímaš už teraz, určite by ťa to po čase začalo žrať
@candy36
Myslel som to z toho pohľadu že väčšina chalanov hovorili/hovoria že však je škaredá kto by s ňou chcel niečo mať, a aj sa pri tom ironicky usmiali keď som im niečo povedal. Čiže ak je taká škaredá tak pre tu škaredosť by som s ňou nič nemal mať.
@ dumbledore
Nemusím ani pomyslieť na to že by som chcel nejakú babu zmeniť lebo hľadám ženu ktorá žije zdravo ako som už písal.
Nie koli tomu že keď žije zdravo vyzerá pekne, ale preto že aj ja sa snažím žiť zdravo a chcem aby sme to mali spoločné. @ Delica
Nie zas idete niekde úplne inde, pýtam sa preto či niekto tiež nepozná také dievča/tá ktoré má/majú averziu na chalanov a či sa ta bariéra u niektorej z nich prerazila
Neprestáva ma fascinovať, koľko ľudí chce partnera, ktorý HLAVNE A PREDOVŠETKÝM kategoricky odmieta alkohol a potom napríklad aj športuje a niekde na sedemdesiatom mieste v rebríčku kritérií nie je úplný tragéd a chudák a dá sa naňho v prítmí aj pozerať.
@narazuvzdornaa
Ja som na takých ľudí "kategoricky odmieta alkohol" ešte nenarazil, práveže je to mínus aj z pohľadu ženy lebo si myslí že ten človek je nudný.
u mňa je to tak že na vzhľade záleží, ale keď sa zaľúbim do niekoho povahy, tak aj keď sa mi najprv nepáčila tak postupne aj do vzhľadu, lebo proste patrí k tej povahe, k tej osobe ktorú ľúbim
ale zase videla som fakt, ze peknych chlapov so spatnymi frajerkami a opacne, jedna vec, ze beriem, ze 100 ludi 100 chuti, nim sa zrejme paci, ale zase to moze byt aj tak, akoby dana osoba, co ma na viac, si najde niekoho priemerneho, aby mala pocit nadradenosti, preto hlavne chlapi si hladaju take zeny
nepremýšľaj nad budúcnosťou ber každý deň ako keby mal byť posledný a uvidíš po roku čo všetko ste vymysleli a čo sa udialo. Keď budeš žiť pre prítomnosť tak bude sranda celý život
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Zdravému jedincovi
To hovor tým "mamičkám, a oteckom" ktorý fajčia a pijú (a že takých poznám dosť) a potom keď matka prestane počas tehotenstva na 9 mesiacov si myslí že pred tým chráni dieťa. Po pôrode začnú znova.
Potom tu máme veci ako fetálny alkoholový syndróm.
A také deti veru (aj keď sú ti dvaja ľudia fyzicky pekný) zdravý jedinci na svet neprinášajú.
Ako hovorím u mňa ta tvoja poučka aspoň v tomto prípade nefunguje to dievča má sestru môžem úprimne zhodnotiť že áno jej sestra je peknejšia ako ona aj po mne trochu pozerá. Lenže o ňu nemám záujem.
Dôvod? Charakterovo je môj absolútny protipól.
Hoci by sme sa fyzicky priťahovali, Ona by nevydržala so mnou a ja s ňou.
(dobre, stáva sa aj v lepších rodinách, ale pokiaľ niekto takto uvažuje vážne a nie z recesie alebo aspoň s nadhľadom, tak je to veľmi, veľmi zlé)
život a ludia sú spleť enormne veľa možností ... existuje preto veľa kombinácií ... a to čo popisuješ je normálne vzhladom na (x zákonitostí) a tak isto nenormálne na (y zákonitostí) v každom prípade sa to ale deje a je to život
"Žiaľ" Prepáč že nepremýšľam nad tým ako ju dostanem do postele a pretiahnem. Ejj kruci asi som staromódny hmmmmm musím prehodnotiť svoje postoje aby som bol v "obraze"
Nenapísal som že "poďme si rovno predstaviť, ako spolu odchováme potomstvo a budeme tráviť starobu"
Iba to že by to bol zaujímavý vzťah takto dvaja charakterovo takmer identický ľudia.
Žiaľ problém je s tou averziou.
Takže...Ak v tvojom pomere priorít vedú mentálne schopnosti, môžeš si povedať, že pôjdeš do kompromisu po stránke vzhľadu. Ale tvrdiť, že ti na ňom nezáleží? Prosím ťa, už v druhom odseku si túto myšlienku pochoval. Keby na ňom nezáležalo, keby to bolo 100:0, čo ale nikdy nieje ako som už povedal, tak ťa ani len nenapadne vzhľad riešiť. Doslova. Akonáhle ho riešiš, znamená to, že na ňom záleží.
No tak to zas nie je môj prípad, po prvé dokážem sa ovládať a nemusím "pretiahnuť" kde koho.
Potom nie že by som sa chcel chváliť to o mne hovoria ostatný ľudia ja som to nikdy netvrdil a skôr som si z toho uťahoval na svoj účet, a to že u mňa je ten zovňajšok celkom pekný (aspoň podľa toho čo tvrdia ostatný)
Čiže dalo by sa povedať že by som si mohol vyberať, ale ako som už písal, averzia a ovládanie seba samého.
O povrchné ženy nemám záujem.
Musím mať nejakú hrdosť, ale rovnako ma nesmie nesmie vo vzťahu využívať.
a potom by si mohol pochopiť zveličovanie ako prostriedok poukazujúci na to, že keď už niečo také chceš zbytočne dopodrobna rozoberať miesto toho, aby si nechal veciam voľný priebeh, tak z toho nerob telenovelu, nepôsobí to dobre
a po tretie, naštuduj si písanie nominatívu plurálu v mužskom rode, to je niečo, čo zvládajú aj deti na prvom stupni ZŠ.
@thebad
To bude asi tým že 80% informácií vnímame okom, preto nám to nedá aby sme nevnímali aj vzhľad
Ale ako som už raz napísal jej sestra je peknejšia, mohol by som úplne kľudne začať niečo s ňou, ale nechcem? Čím to je ak sú ľudia orientovaný väčšinou len pudovo, za krajšími vecami
Nevnímam ten jej "nedostatok"
Namiesto toho som zistil jednu peknú vec a to že keď sa usmeje je krajšia ako keby mala bezchybnú pleť. Úplne jej oči až tak zažiaria keď sa usmeje, naozaj krása.
Poviem ti že áno, aj keby bola tlstejšia nemal by som stým problém. Keby už bolo úplne najhoršie tak by som ju bral von tak často že by tlstá nebola.
Ale ona tlustá nie je lebo zdravo žije. A to je môj okruh žien po ktorých sa pozerám, také ktoré žijú zdravo
A nie je to nezáujem o mňa, ona má tu averziu na vzťahy a chlapov celkovo (rovnako ako ja).
Preto by som jej po čase chcel navrhnúť, pozri sa máme tieto veci spoločné je ich dosť, a nájsť tak charakterovo podobnú ženu je naozaj veľké šťastie tak či by nechcela zmeniť postoj.
a keď si to všímaš už teraz, určite by ťa to po čase začalo žrať
Myslel som to z toho pohľadu že väčšina chalanov hovorili/hovoria že však je škaredá kto by s ňou chcel niečo mať, a aj sa pri tom ironicky usmiali keď som im niečo povedal. Čiže ak je taká škaredá tak pre tu škaredosť by som s ňou nič nemal mať.
Nemusím ani pomyslieť na to že by som chcel nejakú babu zmeniť lebo hľadám ženu ktorá žije zdravo ako som už písal.
Nie koli tomu že keď žije zdravo vyzerá pekne, ale preto že aj ja sa snažím žiť zdravo a chcem aby sme to mali spoločné.
@ Delica
Nie zas idete niekde úplne inde, pýtam sa preto či niekto tiež nepozná také dievča/tá ktoré má/majú averziu na chalanov a či sa ta bariéra u niektorej z nich prerazila
Ja som na takých ľudí "kategoricky odmieta alkohol" ešte nenarazil, práveže je to mínus aj z pohľadu ženy lebo si myslí že ten človek je nudný.
prosto priemerni az skaredi sa lahsie daju dokopy
ale zase videla som fakt, ze peknych chlapov so spatnymi frajerkami a opacne, jedna vec, ze beriem, ze 100 ludi 100 chuti, nim sa zrejme paci, ale zase to moze byt aj tak, akoby dana osoba, co ma na viac, si najde niekoho priemerneho, aby mala pocit nadradenosti, preto hlavne chlapi si hladaju take zeny
radiť to hej, to by mi išlo