radsej mam, ked som po pravej strane, ale v podstate mi to je jedno, hlavne sa to nesmie pocas cesty vymenit cize uz na zaciatku ked som na nejakej strane, tak tam budem dokonca
Mne je to viacmenej jedno, ale som ľavák a preto mi vyhovuje viac po ľavej strane (a aspoň ju nemusím púšťať, keď si s niekým podávam ruku) . Ale na všetko sa dá zvyknúť, hlavne, nech je s kým za tú ruku ísť, no nie ?
keď mám tašku (alebo dačo také: crossbody, hocičo v rukách), musím to mať v ľavej, takže aby to nezavadzalo, idem po pravej strane... a ak nie, tak mi je to jedno, striedame strany
@acvd43xa7w zato ze ty sa po x rokoch stale citis ohrdnuta a nevyrovnana sama so sebou este na mna nemusis utocit vo fore. a este s takou kokotinou. dakujem
Ja ked idem s priatelkou, tak sa nad tym nezamislam. Chytim ju za tu ruku ako na ktorej strane je, ked mi je dlho ju drzat, tak idem na druhu stranu. Ale vacsinou moja lava a jej prava a tak isto aj ked sedime v mhd-ecke.
eee... mám preferenciu vytvorenú ešte zo strednej školy, tak nejak prirodzene, myslím že bývam po pravej lebo z toho zvyku je mi prirodzenejšie mať hlavu otočenú doľava, ale nie som si úplne istý, robím to tak nejak inštinktívne. ale keď to vyjde že je medzi nami kabelka/taška, tak sa prehodím na druhú.
idem rád tak, že ju mám po svojej pravej strane, podvedome tým vytváram efekt toho že ju mám po svojej silnejšej ruke a pri nebezpečenstve alebo čomukolvek mám silnejšiu šancu ju zregulovať tam kam je treba plus sa svižnejšie alebo rychlejšie presunúť pred ňu - ak sa jedná o nebezpečenstvo a tým ju chrániť, kedže som pravák a mám pravú ruku silnejšiu ... ak ju mám po ľavej strane cítim sa nesvoj, a zraniteľne ... ja som vždy radšej pripravený na najhoršie ako byť potom nepríjemne prekvapený a zaskočený niečim
Popravde, nikdy som nad tým nerozmýšľal a ani som si nikdy nevšimol, ako to u mňa je, lebo prakticky mi to je jedno - nestotožňujem sa s tým názorom ohľadom kuriev...
keď sa nad tým zamyslím, tak väčšinou sa cítim lepšie, keď idem po pravej strane....teraz som si premietla viac situácii, aj keď idem hoci len s kamoškou po meste, väčšinou kráčam vpravo
@husky su to 3 roky, a ak ohrdnutost bol ten pocit, ked si mi vypisoval tie picoviny po tom, co som sa nechcela s tebou vyspat, tak jj
naco si zacinas?
nie je mi to jedno, rada drzim priatela pravou rukou...a nikto s tym nemal zatial problem, posledny frajer sa na to tak naucil ze sa potom "prehadzoval" sam na spravnu stranu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
akurat neviem ci uplne suhlasim s @5 , kazdy je nejako zvyknuty ze
@12 už sme dve!
ale, keď hej, tak ho chcem držať ľavou rukou pretože pravá je proste použiteľná ešte na iné veci
a inak ozajsky to robis.uz som si spomenula,ze minule som to komentovala-ved ok,aj tak mam lavy profil lepsí
hnusné pravidlo ://
@5 !!! :letim:
vie,ze jemu je lepsie aby som bola napravo,takze on je po mojej lavej, nejak takto chodime spolu
v autobuse ked cestujeme on je vzdy pri okne zas
naco si zacinas?