ja som na pohovore nebola, ani nepamätám. furt len výberové konania už všetci robia, kde je nás tak 8, robíme rôzne dementné skupinové aktivity a pri tom na nás kuká personalista, sme tam tak pár hodín, škvŕka mi v bruchu a hrozne potrebujem cikať, ale nemôžem, lebo staviam krabicové veže a musím byť tímová. ou jes.
@piter09 v podstate do toho nepotrebuješ vložiť nič, existuje viacero výukových portálov, kde ti za vyplnenie nejakého jednoduchého vedomostného pokrového kvízu dajú reálnych ~$10, s ktorými sa niečo zmysluplné dá robiť, no zároveň existuje riziko, že neskúsený hráč tých $10 dosť rýchlo odpáli, no začiatočný roll $50 by mal byť bezpečný pre každého, kto nie je vyslovene retardovaný.
no a viacero hráčov sa zúčastňuje rôznych výziev typu "kto za najkratší čas dokáže spraviť $50->$10k" a tušímže sa to niekomu podarilo za približne tri týždne, ale variácia vtedy výrazne stála na jeho strane. štandardný decentný hráč by to do dvoch mesiacov mal zvládnuť.
Zalezi od viacerych faktorov. Samozrejme ze personalisti sa tvaria ako polobohovia, lebo vsak ked sa ti nepaci, tak za dverami nam stoji 1000 dalsich ludi
@16 ...
-
ale k teme, zalezi od toho ako sa clovek napriklad rano zobudi. bud tam ide s vedomim pobavit davy - teda hlavne seba, alebo tam ide nervozny s tym ze co nanho vymyslia za nezmysly, alebo tam ide napriklad preto aby si poriadne kopol do stolicky a buchol dverami a ci je tam chlap, alebo zena je uplne jedno
zeny su vacsinou empatickejsie a zhovievavejsie voci mojim preslapom, viac sa mi snazia pomoct. muzi sa len chechtaju nad mojou hlupostou a premyslaju nad tym, ze aj ked mam prazdnu hlavu, tak som pouzitelna na ine veci. pred muzmi som ovela viac hanbliva a nervozna.
zaléží od ich správania..vystupovania... či sú proste milý, usmievavý... atd. alebo odmeraný a prehnane sebavedomý... čiže nejde o pohlavie ale o to čo vyžaruju a ako sa spravaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale tak nervózny som celkovo z pohovoru..
no a viacero hráčov sa zúčastňuje rôznych výziev typu "kto za najkratší čas dokáže spraviť $50->$10k" a tušímže sa to niekomu podarilo za približne tri týždne, ale variácia vtedy výrazne stála na jeho strane. štandardný decentný hráč by to do dvoch mesiacov mal zvládnuť.
u nich musí byť tiež vidno nejaký výsledok práce
teda ak to nie je pozícia tuto stoj a tuto stlačiš toto ked toto
tam si mozu vyberať
práca v kuchyni nieje pre mňa
-
ale k teme, zalezi od toho ako sa clovek napriklad rano zobudi. bud tam ide s vedomim pobavit davy - teda hlavne seba, alebo tam ide nervozny s tym ze co nanho vymyslia za nezmysly, alebo tam ide napriklad preto aby si poriadne kopol do stolicky a buchol dverami a ci je tam chlap, alebo zena je uplne jedno
Vlastne som nikdy nemala šéfku ženu.
niekedy je to muz, niekedy zena, vobec to nesuvisi pohlavim.