mne sa to stalo bolo to davno ale nemal som dost dlho ziadneho dnes k tomu mozem povedat asi tolko ze som si za to mohol sam bol som prilis naivny a nevidel som realitu ja si myslim ze priatelstvo neexistuje prinajemensom nie take ako si ho niektori ludia predstavuju nikto za teba ruku do ohna neda a pokial nestihas tempo nikto ho koli tebe neznici pokial padnes nikto ti ruku nepoda az ked padnes zistis ako vyzera dno kto tvrdi opak este neopustil svoj uzavrety svet kde vsetko vidi inak ako to je...ludia proste ublizuju aj chtiac aj nechtiac ale nenajde sa nikto koho loajalita by prevysovala nebesia treba brat ludi s rezervou a riesit vsetko diplomaticky potom si clovek zije v pohodke a ak clovek najde aspon jedineho cloveka v tomto zasranom svete ktoremu sa da verit pochopi ho pomoze mu a tak dalej je ten najstastnejsi clovek na svete to si o tom myslim ja... moja moementalna situacia sa zdarne vyvija mile ocicka mile recicky rovnako ako u tych starich ''priatelov'' ktori sa na mna vykaslali ale jedna vec za zmenila ze uz viem co sa za tou majestatnou dokonalou frizurou dobra v skutocnosti ukryva a je to zavist,falos,nenavist a pokial nenavist clovek v duchu caka aj tam kde nie je nikdy sa nestane ze by ho mohla prekvapit samozrejme nesmie sa to brat fanaticky a treba vsetko riesit diplomatickou cestou
ak ta opustia, neboli priatelia. a takych ludi je 90% minimalne...
tiez sa mi to stalo. nie raz. ale druhy, treti, stvrty, milionpiatykrat to bolo preto, ze som stale naivne verila, ze ludia nie su az take hovada. omyl
jediny komu mozes verit si ty sam. lebo ako typek napisal: nikto ti ruku nepoda. a tak sa clovek musi naucit zit s takym pristupom, ze aj ked vnutri potrebujes niekoho mat pri sebe - vyser sa na to, lebo ked to povies nahlas, vsetci aj tak odidu. tak sa naucis pomahat si sam a spoliehat sa len na seba. n
hovori sa, ze su este niekde ludia, co za to stoja. kedze som optimista, verim, ze niekde hej. ale realne to vidim na dalsiu haluzz na oklamanie nepriatela...
a tak: ake je to, ked vas opustia priatelia? smutne, zle, depresivne, na maslu, na grc, na zamyslenie a hlavne na oslavu, ze ste sa zbavili dalsieho dementa s falosnym ksichtom a bez mena...
Vobec s vami nesuhlasim..ani s typkom ani a lil dee... ja viem ze mozno naivne verim v to ze vsetci su hlavne dobri-co sa mi uz viac krat nevyplatilo(ale aj tych parkrat co som mala pravdu stoji za to !!!) ale svine tak isto vsetci nie su!... jasne aj ja mam "kamaratov" co viem ze ak by som mala problemy nemozem sa na nich spolahnut ale to nie su skutocni priatelia..su to proste ludia s ktorymi chodim von ked sa chcem zabavat a ked mi je dobre...proste s nimi ptravim volny cas ale v skutocnosti ma nepoznaju..nevedia aka som nevedia ako mi je-kedy som smutna a kedy skutocne vesela..ak by som mala problemy asi mi nepomozu(aj ked ja by som im pomohla ak by sa dalo..lebo tak ma to rodicia naucili ale u nich mi to nevadi..viem ze aj oni maju lepsich priatelov ako som pre nich ja a tak je to aj opacne...
ale mam par ludi za ktorych by som dala nielen ruku ale aj celu samu seba do ohna ..je to zrejme tym ze sa pozname uz strasne dlho a prezili sme toho velmi vela... vzdy sme pri sebe stali a pomahali si vo vsetkom..a viem ze sa na nich mozem vzdy spolahnut...su jedine co vedia kedy sa ako citim, ake mam problemy, ako je doma,co chcem....ako mozno to znie naivne alebo ako klise ale neviem kde by som bez nich bola..lebo mi su oporou su niekym s kym mozem vzdy ratat a ak budem potrebovat pomoc budu pri mne a to iste plati aj opacne
lala: ajajajjaaaaj, mysli, ze ludia nie su svine? chce to este cas, aby si zistila, ze su, globalne je to jasne, logicke, a lahko pochopitelne, len treba rozumieť tomu, ze ako sa to mysli, nepredstavuj si krochkajuce zvieratka v blate, hhehe, a budem asi kruta, ale my nie sme vynimkou, aj my sme svine, vsetci su svine, urcite ti nieco hovori: zlyhanie ludskeho faktora...to sa stava kazdemu, nikto nie je dokonaly, a to ze hovorim ze su ludia vratane nas svine je trochu len strasnejsie pomenovanie, ale je to pravda...sme ludia
moj citát zo stužkovej, ktorý charakterizuje to, čo som sa ako hlavne naučila na strednej: nepomáha nám pomoc priateľov natoľko, ako práve istota, že by nám pomohli...a takíto ľudia neprichádzajú ani raz za rok, neprídu v mladom veku, v puberte, nečakajte to, vaše srdce to spozná skôr, ako rozum
lala pamataj si slova ktore si sem napisala jedneho dna ich vezmes s5 neprajem ti to ale pravdepodobnost je takmer 100% ale inak pozrime sa na to z pohladu inich napriklad taki bezdomovci kde su ich ''skutocni priatelia z mladosti teraz ? '' hmm ? cize aj priatelstvo je nieco co moze zlikvidovat socialny pad cloveka pokial nemas co ponuknut a nehovorim len o materialnich veciach tak sa na teba vyesre uplne kazdy
typek, suhlasim, ja mam taku skusenost, ale mala som stastie, obratilo sa to na dobry koniec, tiez ked som uz nemala co ponuknut tomu cloveku, tak sa obracal na ineho, a ja som bola na druhej kolaji, sami sme si na vine, ccela tato krajina je silne konzumna, aj velka cast europy
Ok nikto nie je dokonaly ale pochybujem ze niekto rano vstane so zamerom-idem niekomu znicit zivot... proste kazdy zije tak ako sa mu zda najlepsie (a kedze vacsina ludi je riadne sebecka myslia hlavne na seba)a niekedy sa zabuda na dolezite veci- ale ak mam niekoho skutocne rada tak sa to nezmeni.. niektori ludia sami pretrhnu kontakty a niektori si uz proste nemaju co povedat a tak koncia priatelsva.. ide o to ze teraz uz skutocne malo ludom na niekom zalezi a vacsina zije len tak sama kvoli sebe a preto ani nie je taka sanca najst niekoho na koho sa da fakt spolahnut
Podla mna na tomto svete je pojem priatel davno zabudnuty,, dneska uz chalan hlada mladu peknu na sex a mysli si ze ked da tak je priatelka, to iste si myslim o babach..ja osobne priatelov nemam, mam len ludi s ktorymi sa zdravim ale zeby som sa chodila niekam zabavat alebo aspon von, tak to nie, cely den presedim doma za pc lebo mi lezu ludia 21 storocia na nervy. Tuto si uz nikto nevazi ako priatelku holku ktora ma par kil na vyse... takze moj nazor.papa
JA SI MYSLIM ZE JE TO VELMI SMUTNE LUDIA KTORI TI TOTO UROBIA NIESU PRIATELIA ....ZAZILA SOOM TO ZE SOM NEMALA KAMOSKY NO MOJA KAMOSKA ZAZILA ESTE HORSIE CHVILE V SKOLE JU TREPALI,KOPALI A URAZALI LEN NZATO ZE SA JEJ PACILO NIECO INE AKO IM... JE TO HROZNE.a punkmonqa nesuhlasim s tebou celkom lebo teraz ja mam tiez dobru priatelku...
Punkmonga : akoze nic nevyriesis tym ze sa zatvoris pred svetom do svojej izby ...
priatelia su ludia ktorych nikdy nie je vela - ja ich spocitam na prstoch jednej ruky. Daju sa najst ale to chce nieco tomu obetovat. Treba si najst nieco co ta byvi a uvidis ze sa najdu aj normalni ludia.
Ja som jednu naj kamosku nasla na konoch ( a najprv som ju nenavidela ale je to clovek na nezaplatenie ) ostatnych mam zo skoly ale poviem ti ze na nasu skolu chodi cca 12 000 studentova ale len 3 ludia su tam taky ktorym mozem povedat cokolvek. Nevesaj hlavu oni tam vonku na teba cakaju....
Mne sa to taktiež stalo. Bolo to vlastne kôly jednému dievčaťu. Bolo to odomňa hnusné, ale kamarátovy som prebral dievča. Celá banda mojich kamarátov sa otočila proti mne a v podstate som musel utekať. S tým dievčaťom som doteraz a skvele to klape, takže možno sa i oplatilo obetovať kamarátstva. Je to však úplne iné, keď niekoho opustia kamaráti bezdôvodne. Mnohý ľudia sú totiž takí, že z ostatných ťažia dovtedy, kým sa neminú zdroje, a keď sa zdroje minú, tak odídu a hľadajú si iné zdroje. Boha... toľko zdrojou až som sa zapotil.
Nezufaj, pridu novi ludia. Je to urcite dost bolestive, ked si clovek uvedomuje samotu, ale nepolavuj z kriterii, len aby si nejakych priatelov mal. Mozno raz pride iba jeden, ale bude to priatel na zivot a na smrt. Na druhej strane je tazke najst ludi, naladenych na rovnaku vlnovu dlzku, preto ak chces stretnut novych ludi, s ktorymi si chces rozumiet, vyhladavaj miesta, kde na takychto ludi s velkou pravdepodobnostou natrafis. Ak si hlbajuci a intelektualne zalozeny clovek, je mensia pravdepodobnost, ze niekoho s podobnymi zaujmami stretnes v zafajcenom pajzli. A naopak Ale nechcem nikoho urazit, len taky priklad. A osobne si myslim, ze od zaciatku priatelstva je dolezita uprimnost. A kazdy by s nou mal zacat najma u seba. Lebo druhy bud zuteka alebo si ta za to bude vazit a bude sa tiez snazit spravat fer. Vzdy povedz, co si myslis.
Cudak clovek, ktoremu sa to nadlho stalo.. Mne nastastie nie... Mam kamosov, bandu(nemame ani sefa, ani poriadne usporiadanie, proste kamosov/, plne brusko, s dobrou zasobou na vyse, plno casu na vela mojich zaujmov, prachy, vlastnu izbu(Pánu vďaka!/ a vsetko co chcem... bojim sa ze to nebude nadlho...
ja naplno suhlasim s typkom...na 100% sa nemozes spolahnut na nikoho okrem seba.je to tak a vzdy to tak aj bolo.takzvany priatel ti (obrazne povedane) done noz do chrbta len co sa otocis tak rychlo ze mu este ani nestihne zmiznut z tvare jeho falosny usmev ktory koli tebe vystruhal.je to krute je to hnusne rovnako ako je to pravdive.lenze ked ste sa este nedostali do situacie kedy ste na uplnom dne tak to neviete posudit.lebo sa to najviac prejavi v extremnych zivotnych situaciach ked ostanes sam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
tiez sa mi to stalo. nie raz. ale druhy, treti, stvrty, milionpiatykrat to bolo preto, ze som stale naivne verila, ze ludia nie su az take hovada. omyl
jediny komu mozes verit si ty sam. lebo ako typek napisal: nikto ti ruku nepoda. a tak sa clovek musi naucit zit s takym pristupom, ze aj ked vnutri potrebujes niekoho mat pri sebe - vyser sa na to, lebo ked to povies nahlas, vsetci aj tak odidu. tak sa naucis pomahat si sam a spoliehat sa len na seba. n
hovori sa, ze su este niekde ludia, co za to stoja. kedze som optimista, verim, ze niekde hej. ale realne to vidim na dalsiu haluzz na oklamanie nepriatela...
a tak: ake je to, ked vas opustia priatelia? smutne, zle, depresivne, na maslu, na grc, na zamyslenie a hlavne na oslavu, ze ste sa zbavili dalsieho dementa s falosnym ksichtom a bez mena...
ale mam par ludi za ktorych by som dala nielen ruku ale aj celu samu seba do ohna ..je to zrejme tym ze sa pozname uz strasne dlho a prezili sme toho velmi vela... vzdy sme pri sebe stali a pomahali si vo vsetkom..a viem ze sa na nich mozem vzdy spolahnut...su jedine co vedia kedy sa ako citim, ake mam problemy, ako je doma,co chcem....ako mozno to znie naivne alebo ako klise ale neviem kde by som bez nich bola..lebo mi su oporou su niekym s kym mozem vzdy ratat a ak budem potrebovat pomoc budu pri mne a to iste plati aj opacne
priatelia su ludia ktorych nikdy nie je vela - ja ich spocitam na prstoch jednej ruky. Daju sa najst ale to chce nieco tomu obetovat. Treba si najst nieco co ta byvi a uvidis ze sa najdu aj normalni ludia.
Ja som jednu naj kamosku nasla na konoch ( a najprv som ju nenavidela ale je to clovek na nezaplatenie ) ostatnych mam zo skoly ale poviem ti ze na nasu skolu chodi cca 12 000 studentova ale len 3 ludia su tam taky ktorym mozem povedat cokolvek. Nevesaj hlavu oni tam vonku na teba cakaju....
teraz mam chvalabohu vela kamosov ale najlepúsim je moja supis kamoska LENKA .. Leni dik ze sa somnou kamosis