kokos niekomu aj trhaju trvale zuby? to co je za zubara, kriste? trvaly zub sa ma za kazdu cenu zachranit, potom ho uz nic totiz nedokaze nahradit. teda dokaze, ale vlastny zub je vlastny zub.
úúúha, trhali mi dva krát dva... a mala som vždy štyri štychy takže poriadne jesť a aj umývať zuby som si začala až keď mi ich vybrali.. takže raz po týždni a druhý raz po dvoch týždňoch... ale ja som mala strach, tak asi aj pre to.
trhali mi štyri horné predné zuby (nie naraz), bola som mesiac bez tých zubov, takže som jesť poriadne nemohla ale keď mi vytrhla zubárka len prvý zub, tak som skoro hneď jedla normálne, lebo som bola strašne hladná, ale dávala som si pozor, aby sa mi jedlo nedostalo do diery po zube..
nedavno mi zubar vytrhol stolicku kvoli implantatu, nieco ako zele mi dal do miesta vytrhnutia a vlastne jedol som uz za hodinu a pol, samozrejme na kusanie a hryzenie som nepomyslal asi tak 2 dni, potom som sa snazil pouzivat druhu stranu chrupu a tak tyzden, dva bolo miesto vytrhnutia dost citlive, teraz je to ok, ale celkovo je to v pohode urcite nebudes hned chciet po vytrhnuti chrumat orechy....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
mne trhali niekedy minulý mesiac (alebo aj dávnejšie) stoličku...po dvoch dňoch som už normálne jedol..
@mailna1 určite to boli očné ?