Určite niektorým z vás príde táto téma dosť zvláštna, ale ja mám vo zvyku pýtať sa zvláštne otázky... Teraz ma jednoducho napadlo, čo iným ľudom dokáže spraviť radosť. Nech ej to už akákoľvek drobnosť.
každá kravina, fakt hocičo, minule som sa tešila ako malá, keď som nemusela nikde stáť na červenú, autobusy išli hneď ako som prišla a podobne dnes ma potešilo, že bolo v hcladničke viac než len vajíčka
hocico... napr. dnes ma potesilo, ze som mohla pokecat s jednym kamaratom o piatku, kedy som bola opita ako doga a som zistila, ze ziadny trapas som si neurobila... potom ma potesilo, ze mi vysli spageti, ktore som varila. a potom ma potesilo, ze ma vzali na vysku... to by bol dnesok... ale myslim si, ze kazdeho potesi aj malickost, pokial ma otvorene srdce a chce sa z toho radovat, lebo su medzi nami ludia, ktori sa radovat nevedia... lepsie povedane nechcu...
co ja viem...dokaze ma potesit,ked sa rano zobudim a vonku je krasne...dobra kava...mila sms...kvet...alebo ked mi v malovanej krizovke vyjde pekny obrazok je toho vela
To máš tak ... ak by to bolo od cloveka ktorého by si miloval tak mne by stačilo aj ak by prišiel zamnou od rodiny by ma nepotečilo nič a od kamaratou dôvera,pravda a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a z tych ja neviem hmotnych veci...drobnost ? ja neviem to je absolutne jedno...kym je to dane v dobrom umysle
Autobusy chodiace načas.
Šampiňónový sendvič z bagetérie oproti starému Tescu.
Keď medzi tými fekáliami v rádiu pustia Bittersweet Symphony.
Včera som mala úplne povznesenú náladu z toho, že nám na Hlavnej pustili vodu (Košičania, všimli ste si vôbec?
... ale aj tak sa vzdy najviac potesim jednej veci... ach jo... skoda ze je to tak velmo malokrat...
Úprimné objatie od osoby,ktorá ma má rada a je to vzájomné.
Keď sa mi osoba,na ktorej mi záleží,zdôverí.
Sms-ka s milými slovami.
Keď niekom,u pomôžem a on sa za to na mňa usmeje.